Bekarlar da sanıyor ki evliler her gün alekta movik movikMerhaba hanımlar, bu konuyla alakalı çok konu açıldı farkındayım. Belki de sizle konuşmak istedim bilmiyorum. Kendimden kısaca bahsedersem 31 yaşında, mesleği olan,yeniler de bir araba alan,5 ay oncede nisan atan(Allah dusmanimin basına vermesin çok zordu) bir kadınım. Yanı demem o ki çok şükür sağlığım yerinde,ailem iyi,maddi kaygım yok. Zihnim susmuyor.. hayatımda biri olsun istiyorum ama olmuyor tabi. Koca meraklısi olmak istemiyorum. Neden bu duygusal boşluğum dolmuyor. Gerçekten bir erkek kişisi bu kadar önemli mi. Hobi de denedim o da doldurmadı. Erkekler kapatılsın diye diye cidden kapattık mi erkekleri ? Hepsi prenses, soytari bir tuhaf olmuşlar. Biliyorum nasibimde varsa olur, illa bir erkek olmak zorunda degil, hobi bulmalıyım falan.. denedim.. bu içsel yorgunluğu nasıl asarım ? Herkese fiziksel sağlık ve ekstra da iyi bir ruh sağlığı diliyorum. Zira toparlanmak güç..
O konu bize ağır gelir açma YasemennBekarlar da sanıyor ki evliler her gün alekta movik movik
Ne kadar çok istersen o kadar zor olur bence yani benim hayatımda öyle oluyor hersey. Akışına bırak nasibin seni bulur elbet ummadığın bir anda.Merhaba hanımlar, bu konuyla alakalı çok konu açıldı farkındayım. Belki de sizle konuşmak istedim bilmiyorum. Kendimden kısaca bahsedersem 31 yaşında, mesleği olan,yeniler de bir araba alan,5 ay oncede nisan atan(Allah dusmanimin basına vermesin çok zordu) bir kadınım. Yanı demem o ki çok şükür sağlığım yerinde,ailem iyi,maddi kaygım yok. Zihnim susmuyor.. hayatımda biri olsun istiyorum ama olmuyor tabi. Koca meraklısi olmak istemiyorum. Neden bu duygusal boşluğum dolmuyor. Gerçekten bir erkek kişisi bu kadar önemli mi. Hobi de denedim o da doldurmadı. Erkekler kapatılsın diye diye cidden kapattık mi erkekleri ? Hepsi prenses, soytari bir tuhaf olmuşlar. Biliyorum nasibimde varsa olur, illa bir erkek olmak zorunda degil, hobi bulmalıyım falan.. denedim.. bu içsel yorgunluğu nasıl asarım ? Herkese fiziksel sağlık ve ekstra da iyi bir ruh sağlığı diliyorum. Zira toparlanmak güç..
Merhaba hanımlar, bu konuyla alakalı çok konu açıldı farkındayım. Belki de sizle konuşmak istedim bilmiyorum. Kendimden kısaca bahsedersem 31 yaşında, mesleği olan,yeniler de bir araba alan,5 ay oncede nisan atan(Allah dusmanimin basına vermesin çok zordu) bir kadınım. Yanı demem o ki çok şükür sağlığım yerinde,ailem iyi,maddi kaygım yok. Zihnim susmuyor.. hayatımda biri olsun istiyorum ama olmuyor tabi. Koca meraklısi olmak istemiyorum. Neden bu duygusal boşluğum dolmuyor. Gerçekten bir erkek kişisi bu kadar önemli mi. Hobi de denedim o da doldurmadı. Erkekler kapatılsın diye diye cidden kapattık mi erkekleri ? Hepsi prenses, soytari bir tuhaf olmuşlar. Biliyorum nasibimde varsa olur, illa bir erkek olmak zorunda degil, hobi bulmalıyım falan.. denedim.. bu içsel yorgunluğu nasıl asarım ? Herkese fiziksel sağlık ve ekstra da iyi bir ruh sağlığı diliyorum. Zira toparlanmak güç..
Ya da biz evlendikte ne oldu ? :)Ya su belli yasa gelmis ve hayatimda biri olsun istiyorum yazanlara hobi bul tavsiyesi veriliyor ya ayar oluyorum. Hobi mobi bulmayin. Sevip sevilmek istemeniz gayet normal. Belli ki evlenmek istiyorsunuz simdi gelip herkes evlenmek zorunda degil diyecekler.
Yalnızlık çok zor. Ve bu yaşlarda çevreki herkes evli oluyor. Herkesin önceliği değişiyor. Böylece yalnız kalıyorsun. Hobi mobi kesmiyor çünkü duygusal boşluktasın. Bence iyi erkeklerde çok var. Yani koca meraklısı olcam dıye korkmayın, yeni insanlarla tanışın. Şuan dediğin yorgunluk, bunaltıyı çözcek tek şey karşı cinsle duygusal birliktelik.Merhaba hanımlar, bu konuyla alakalı çok konu açıldı farkındayım. Belki de sizle konuşmak istedim bilmiyorum. Kendimden kısaca bahsedersem 31 yaşında, mesleği olan,yeniler de bir araba alan,5 ay oncede nisan atan(Allah dusmanimin basına vermesin çok zordu) bir kadınım. Yanı demem o ki çok şükür sağlığım yerinde,ailem iyi,maddi kaygım yok. Zihnim susmuyor.. hayatımda biri olsun istiyorum ama olmuyor tabi. Koca meraklısi olmak istemiyorum. Neden bu duygusal boşluğum dolmuyor. Gerçekten bir erkek kişisi bu kadar önemli mi. Hobi de denedim o da doldurmadı. Erkekler kapatılsın diye diye cidden kapattık mi erkekleri ? Hepsi prenses, soytari bir tuhaf olmuşlar. Biliyorum nasibimde varsa olur, illa bir erkek olmak zorunda degil, hobi bulmalıyım falan.. denedim.. bu içsel yorgunluğu nasıl asarım ? Herkese fiziksel sağlık ve ekstra da iyi bir ruh sağlığı diliyorum. Zira toparlanmak güç..
ne oldu?Ya da biz evlendikte ne oldu ? :)
Ya da biz evlendikte ne oldu ? :)
Ben evlenmedim bana sormayın :) bekarlik konusunda bilgim var :)ne oldu?
ne oldu?
Biliyor musunuz onu da denedimçok da haklısınız. insan sevilmek ve sevmek ister. hala çok gençsiniz. bence birileri ile tanışabilirsiniz. bir arkadaşınızın önerisini dikkate alıp kabul edebilir, yeni gruplara girebilirsiniz. sizinle benzer yaşta bir arkadaşım dağcılık klübüne katılıp sevgili yaptıbir tanesi uygulama üzerinden tanıştı. online uygulamalara sıcak bakıyor musunuz bilmem ama eli yüzü düzgün sosyal çevresi sınırlı tipler de olabilir orada. ben korkardım o ayrı :)) şans sizinle olsun
He bide bu var. Evliligi yerden yere vururlar ama bosanmazlar :) klasik ama bu isler aklinda yokken oluyor en azindan benim tecrubem boyle. Tavsiyem olup olmamasina bakmayin akista yasayin. Cok kafaya takmayin. Dogru yerde,dogru zamanda,dogru insan karsiniza ciksin.
kötü bir deneyim olmuş gerçekten.. haklısınız. referans olması, dışarıda doğal ortamında gözlemlemek daha güvenli bence deBiliyor musunuz onu da denedimhayatımda ilk defa bi tanışma uygulamasına üye oldum. Neyse biriyle konuştum buluştum hatta. Allahim ne gündü ama! Tam bir psikopat çıktı. Dokunmaya falan çalıştı istemedim bu sefer de tepki gösterdi. Eve geldim ne hakaretler. Çok korktum. O konuda tövbeliyim. Hiç olmasın daha iyi en azından güvendeyim
Biliyor musunuz onu da denedimhayatımda ilk defa bi tanışma uygulamasına üye oldum. Neyse biriyle konuştum buluştum hatta. Allahim ne gündü ama! Tam bir psikopat çıktı. Dokunmaya falan çalıştı istemedim bu sefer de tepki gösterdi. Eve geldim ne hakaretler. Çok korktum. O konuda tövbeliyim. Hiç olmasın daha iyi en azından güvendeyim
Bu tür sorular genelde "koca istiyorum!!" çığlığı olarak algılanırdı, şükür son zamanlarda duygusal birliktelik ve paylaşımın insani bir ihtiyaç olduğunu kabul eden mesajlar görmeye başladım.
Ben de 29 a girmek üzereyim ve senin gibi yalnız ve boşlukta hissediyorum çoğu zaman. Evlenip yuva kurmak istiyorum ama sırf bu yüzden koca meraklısı, azgın karı olarak görülüyorumMerhaba hanımlar, bu konuyla alakalı çok konu açıldı farkındayım. Belki de sizle konuşmak istedim bilmiyorum. Kendimden kısaca bahsedersem 31 yaşında, mesleği olan,yeniler de bir araba alan,5 ay oncede nisan atan(Allah dusmanimin basına vermesin çok zordu) bir kadınım. Yanı demem o ki çok şükür sağlığım yerinde,ailem iyi,maddi kaygım yok. Zihnim susmuyor.. hayatımda biri olsun istiyorum ama olmuyor tabi. Koca meraklısi olmak istemiyorum. Neden bu duygusal boşluğum dolmuyor. Gerçekten bir erkek kişisi bu kadar önemli mi. Hobi de denedim o da doldurmadı. Erkekler kapatılsın diye diye cidden kapattık mi erkekleri ? Hepsi prenses, soytari bir tuhaf olmuşlar. Biliyorum nasibimde varsa olur, illa bir erkek olmak zorunda degil, hobi bulmalıyım falan.. denedim.. bu içsel yorgunluğu nasıl asarım ? Herkese fiziksel sağlık ve ekstra da iyi bir ruh sağlığı diliyorum. Zira toparlanmak güç..