Eyy Bekar kadınlar 🫥

Merhaba hanımlar, bu konuyla alakalı çok konu açıldı farkındayım. Belki de sizle konuşmak istedim bilmiyorum. Kendimden kısaca bahsedersem 31 yaşında, mesleği olan,yeniler de bir araba alan,5 ay oncede nisan atan(Allah dusmanimin basına vermesin çok zordu) bir kadınım. Yanı demem o ki çok şükür sağlığım yerinde,ailem iyi,maddi kaygım yok. Zihnim susmuyor.. hayatımda biri olsun istiyorum ama olmuyor tabi. Koca meraklısi olmak istemiyorum. Neden bu duygusal boşluğum dolmuyor. Gerçekten bir erkek kişisi bu kadar önemli mi. Hobi de denedim o da doldurmadı. Erkekler kapatılsın diye diye cidden kapattık mi erkekleri ? Hepsi prenses, soytari bir tuhaf olmuşlar. Biliyorum nasibimde varsa olur, illa bir erkek olmak zorunda degil, hobi bulmalıyım falan.. denedim.. bu içsel yorgunluğu nasıl asarım ? Herkese fiziksel sağlık ve ekstra da iyi bir ruh sağlığı diliyorum. Zira toparlanmak güç..
Çok haklısın insan sevılmek ıstıyor. Dedıgın gıbı erkekler bı garıp olmuşlar. Erkeklık vasfı yok prensesden bozma kımınbelı kımın cebınde. Bende mesela öle dıyınce ortamda bana illa bırı olmak zorundamı nıye bu evlılık merakın dıolar. Ya evlılık merakıyla ne ılgısı var. İşin gücün var ye iç gez dıolar. Yıllardır calısıyordum zaten. İnsanlar gerçekten garıp. Yani sevılmek ıstıyoruz, sevmek ıstıyoruz. Ama Neyı çok istersen olmuyo heralde.

Mutlu evlilik> mutlu bekarlık ama
Mutsuz evlilik de > mutusuz bekarlık..
Kesinlikle hayatınızda bir erkek olmasını istemeniz kadar doğal bişey yok. Sevinçleri çarpı 2 üzüntüleri bölü iki yapabiliyor iyi bir eş…

Tek çaresi sosyalleşmek. Ben çok küçüllen çekildim piyasadan ama düşünüyorum. Mesela öğretmenim ben gezi grupları oluypr onlara katılırdım. Veya yazılım kursları da mühendis kaynıyor😂 veya aktif bir hobi edinirdim erkeklerin de katılma olasılığı fazla olan mesela yelken. Şişli mecediyeköyde vs plaza etraflarında sık sık kahve içmeye gider veya bilgisayardan işlerimi hallederdim. İlla bişey olacak beklentisiyle değil akışta kalmak için..

Ayy okurken boguluyordum findigimi kacirdim bogazima😁dur be daha yeni basliycaksin missssler gibi hayatina.kuzum aceleye hic gerek yok.yavas yavas taniya taniya.bir de emin ol evlenince vs.. level atlamiyorsun.
Yasin daha cok genc lutfen lutfen taniya taniya noolur(simdiki iliskiler cok degisik)

Mutsuz evlilik de > mutusuz bekarlık..
Kesinlikle katilmiyorum. Parktaki ciftleri gorunce kendi haline uzulmek ya da yaa benim yanimda niye kimse yok diye icerlemek, haftada birkac kere kocan yine kalbini kirdigi icin salya sumuk aglamaktan ya da edilen kavga sonucu tansiyonunun haftada 8 kere havaya firlamasindan iyidir.

Bi de evlenince yemek, bulaşık, ev işi bitmiyor diyorlar, sanki bekar ve yalnız yaşayan kadınlar yemek yapmıyor, ev işi yapmıyor =)
2 kedili yalnız yaşayan bi kadınım, her gün temizlik yapıyorum.
Sevgilim geldiğinde rahat ediyorum yemekleri o yapıyor çünkü.
Ev içinde sorumluluğu paylaştıktan sonra evlilik çok güzel bi şey.

Kesinlikle katiliyorum ve hep bu tarz şeylerle evlilik kötüleniyor çünkü yalniz yaşama kültürü yok Turkiyede. Kadin evlenene kadar aile evinde kaliyor ama yani 30-40 yasinda da annelerine mi hizmet ettiriyorlar onu anlamadim. Bi yaştan sonra insan yasadigi yerin temizliginden yemeginden sorumlu olur yani nerde yaşarsa yaşasin.

Ben 21 yaşimda evlendim ama gidip evlenir evlenmez bir seyler toplamadan 2-3 cocuk yapmadim. Yurtdisi, yurt içi gezdim/gezdik sonunda da yakin zamanda avrupa ulkelerinden birine tasindik calisiyoruz geziyoruz harciyoruz evlilik bize yük olmuyor.
31 yasimdayim hala cocugum yok ve cocuk istesem anca şimdi bu şartlarimda düşünürdüm.

Cocuksuz evliligin ayni evde yaşayan sevgililikten pek farki yok. Cocuk olmadiginda yalniz yaşarken olacak olan sorumluluktan daha fazlasi olmuyor erkekte elini işlere attiginda.

Merhaba hanımlar, bu konuyla alakalı çok konu açıldı farkındayım. Belki de sizle konuşmak istedim bilmiyorum. Kendimden kısaca bahsedersem 31 yaşında, mesleği olan,yeniler de bir araba alan,5 ay oncede nisan atan(Allah dusmanimin basına vermesin çok zordu) bir kadınım. Yanı demem o ki çok şükür sağlığım yerinde,ailem iyi,maddi kaygım yok. Zihnim susmuyor.. hayatımda biri olsun istiyorum ama olmuyor tabi. Koca meraklısi olmak istemiyorum. Neden bu duygusal boşluğum dolmuyor. Gerçekten bir erkek kişisi bu kadar önemli mi. Hobi de denedim o da doldurmadı. Erkekler kapatılsın diye diye cidden kapattık mi erkekleri ? Hepsi prenses, soytari bir tuhaf olmuşlar. Biliyorum nasibimde varsa olur, illa bir erkek olmak zorunda degil, hobi bulmalıyım falan.. denedim.. bu içsel yorgunluğu nasıl asarım ? Herkese fiziksel sağlık ve ekstra da iyi bir ruh sağlığı diliyorum. Zira toparlanmak güç..
Ben Allah var eski nişanlımı çok sevmiştim birdaha kimse ile evlenmem diyordum.
Sonra 2 senedir sevilmedim hiç bende hayatıma birini almak istiyorum ama eski iliskimin hala üzerimde etkisi var.

Kesinlikle katilmiyorum. Parktaki ciftleri gorunce kendi haline uzulmek ya da yaa benim yanimda niye kimse yok diye icerlemek, haftada birkac kere kocan yine kalbini kirdigi icin salya sumuk aglamaktan ya da edilen kavga sonucu tansiyonunun haftada 8 kere havaya firlamasindan iyidir.
Açıklamanıza göre bana kesinlikle katılıyorsunuz. Mutsuz evliliğin mutsuzluğunun mutsuz bekarlıktan daha fazla olduğunu kastediyorum zira.

Erkek olmaz zorunda değil lafına katılmıyorum valla.o duygusal boşluk başka birşeyle dolmuyor.cinsellik, dokunmak dokunulmak da büyük ihtiyaç maalesef.gönül isterdi ki hiçbir ihtiyacımiz için başkasına muhtaç olmazsak.inkâr etmek yerine vakur bir şekilde kabullenmenin daha doğru olduğunu düşünüyorum. Umarım kısa zamanda bu ihtiyaçlarınızın karşılanacağını birini bulursunuz.

Son düzenleme:
Ee katılmış oldunuz bu durumda :)

Ya siz kaşınıyor musunuz anlamadım 🤣 her evli mutlu mu sanıyorsunuz? Kolay mı elti görümce kv kp ve koca ile uğraşmak. En zoru da koca çünkü yabancı iki insanın aynı evde iyi anlayabilmesi çok çok zor. Ne ev işi biter ne bulaşık biter. Hele bide çocuğun oldu mu hayatının içine ediyorsun 🤣 size yemin ederim siz bekarlara çok özeniyorum. İstediğim saatte uyumayı, istediğim saatte uyanmayı, kesintisiz uyumayı aşırı özledim. Erkeklerin %5i iyidir geri kalan %95i hiç iyi değildir. Bazıları evlenince ailesine düşkün olur. Bazısı arkadaşlarına düşkün olur. Ne sanıyorsun ki eve gelince sarılıp film mi izliceksin 🤣 ilk 2 sene hariç olmuyor canım. Zaten çocuklardan dolayı adamı görmüyorsun bile. Her gece uyuma taklidi yapıyorum ki adam benden uzaklaşsin 🤣🤣🤣 yapışıp duruyorlar bide geceleri. Lan zaten yorgunluktan tek gözüm açık geziyorum 🤣 ah ah ah eski hayatım elimden kaydı gitti. Yasını tutuyorum yıllardır bir türlü unutamıyorum...
illa evleneyim demiyordun belki ilişkinistiyordur olamaz mı? ilişki sadece evlenerek yaşanmıyor ki.

Ya siz kaşınıyor musunuz anlamadım 🤣 her evli mutlu mu sanıyorsunuz? Kolay mı elti görümce kv kp ve koca ile uğraşmak. En zoru da koca çünkü yabancı iki insanın aynı evde iyi anlayabilmesi çok çok zor. Ne ev işi biter ne bulaşık biter. Hele bide çocuğun oldu mu hayatının içine ediyorsun 🤣 size yemin ederim siz bekarlara çok özeniyorum. İstediğim saatte uyumayı, istediğim saatte uyanmayı, kesintisiz uyumayı aşırı özledim. Erkeklerin %5i iyidir geri kalan %95i hiç iyi değildir. Bazıları evlenince ailesine düşkün olur. Bazısı arkadaşlarına düşkün olur. Ne sanıyorsun ki eve gelince sarılıp film mi izliceksin 🤣 ilk 2 sene hariç olmuyor canım. Zaten çocuklardan dolayı adamı görmüyorsun bile. Her gece uyuma taklidi yapıyorum ki adam benden uzaklaşsin 🤣🤣🤣 yapışıp duruyorlar bide geceleri. Lan zaten yorgunluktan tek gözüm açık geziyorum 🤣 ah ah ah eski hayatım elimden kaydı gitti. Yasını tutuyorum yıllardır bir türlü unutamıyorum...
Olmaya çalışmışsınız ama hiç sempatik değilsiniz.kaynana, gorrümce, çocuk derdi tamam da.kocanizın cinsel isteği yerinde ve siz olumsuz bir özellik olduğunu söylemeye çalışıyorsunuz.hiç samimi değilsiniz.

Bekarlar ayrı pişman evliler ayrı :KK70:
Kız biz de sürekli disko disko parti modunda değiliz. Hatta bekar hayata göre de o rahatlık yok

Evlilik gayet güzel bir şey burda b.klayanlara bakmayın, boşan desen bin tane bahane sıralar sonra utanmadan evlilikten, kocasından şikayet eder. Gönlünüze göre birini bulursunuz en kısa zamanda umarım 🙏🏻
Kurulu düzenim olmasa hemen dönerim.cennet gibi ülkenizin kıymetini bilin 😁

X