Eyvah görümcem geliyor??

Bazı nicklerin de topluca hareket edip bi fikri savunup sonra üsluplu da olsa da farklı yorum yapanlara fitneci fesat gibi şahsa yönelik kelimeler kullanması ne kadar tezat konu sahibinin kurduğu o gereksiz cümle gibi ..

Zaten çalışıyormuşsunuz akşamdan akşama azcık sabırlı olun yeter
Evlenince eşinizin sadece sizin kocanız değil bir evlat,kardeş,abi olduğunu unutmaz başka sorumlulukları olduğunun ayrımına varırsanız daha huzurlu olursunuz
İKi gün sonra o görümceniz başka sıkıntılar çıkardığında eşiniz sizin ona davranışlarınızı hatırlayıp sizi takdir eder sorunun kimde olduğunu anlar
Azcık sabırlı ve merhametli olup eşinize kardeşimin zor gununde yanında bile olamadın dedirtmeyin

Evet kadını sevmiyorsun onu anladıkta kadın nasıl olunuyor hani aldatılmamak için soruyorum ne yapmam lazım mesela kocamın ayaklarını yıkadıgım suyu içsem yada onun geyşası olsam yada ne bilim beni dövse sövse aşagılasada kocamdır diyip sussam filan kadın gibi kadın olup aldatılmazmıyım hıı ne dersin???

"sek kötülük" kavramını bu forumda gördüm ben.. kadın bebeğiyle boşanıp abisinin evine giderken daha yolda "kıskanç" damgası yiyorsa evet kötüsünüz arkadaşım.. allah korusun sizin başınıza gelirse siz gitmezsiniz, ne de olsa kıskanabilirsiniz.. nasıl büyük laflar, nasıl ağır ithamlar.. pes!!!!!!

Kişi kendinden bilir işi mi desek ne desek...
Noldu yani ben burdaki kişileri anlayamıyorum gerçekten şahsıma nasıl söylenirsiniz ki bence görümce ana babasının evinde kalmalı hepsi bu benim fikrim bu niye ben sizlerin konuşmalarına yorum yapmıyorum sizin fikrinizle benimki farklı gayet normal ayıp yahu..

şimdi de tam bir amazon kadını olun da kocişiniz görümcenizi getirmesin o zaman eve...
bugün böyle konuştuunuz görümcenizin gün olup devran dönünce ,ocağına düşmezsiniz inşallah..
konu sahibi düzenlememi yapmış?

Görümce taş kalpli de olsa şuan olması gereken en mantıklı yer demekki şimdilik sizin ev . Size düşen de ne olursa olsun evinize gelen kim olursa olsun tanrı misafiri deyip gerekeni yapmak . Yarın birgün kime ne olacağı belli olmaz . Ayrıca ne yaşadığınızı bilemem ama şuan o sizin sadece görümceniz değil , acı çeken bir kadın . Belki de ikiniz için yeni bir kapı acar bu olay ve birbirinizi yanlış anladığınızı fark edersiniz . Hani hep hatayı karşıda ararız ya . Madem sizin ilk olayda o sizi yanlış anladi , beraber gecireceğiniz sürede kendinizi onâ doğrû tanıtırsınız . Olayı fırsata çevirin . Kadın kadını anlar bu olayda . Aynı olayı Allah yaşatmasın ama siz büyük konuşuyorsunuz siz de yaşayabilirdiniz .

ARKADAŞLAR DİP NOT DÜŞMEK İSTİYORUM.
ZAMAN GEÇTİKÇE SAKİNLİĞİYORUM. SABAHKİ ŞOKU ÜSTÜMDEN ATIYORUM YAVAŞ YAVAŞ.
KURDUĞUM CÜMLE YANLIŞ, FARKINDAYIM BİR ARKADAŞIN DÜZELT DEMESİYLE AKLIM BAŞIMA GELDİ DÜZELTTİM.
FAKAT BUNU FIRSAT BİLİP HEP BİR AĞIZDAN BANA YÜKLENMENİZİ DE DOĞRU BULMADIM.
YANLIŞ OLDUĞUNU BANA SÖYLEYİP BÖYLE DÜŞÜNMEMEM GEREKTİĞİNİ DİLE GETİREBİLİRDİNİZ. "SEN KÖTÜSÜN, BENCİLSİN,BAŞINA GELSİN" GİBİ ŞEYLERLE SABAH YAZDIĞIM ŞEY AYNI DÜZEYE GELİYOR.
BUGÜN NE YAPTIĞIM İŞTEN BİR ŞEY ANLADIM NE DE AĞZIMA BİR LOKMA GİRDİ.
TEKRAR SÖYLÜYORUM BEN GELMESİN DEMİYORUM "KARDEŞİ TABİ Kİ ALACAK" DEDİM. BENİM DERDİM KARDEŞİNİN YAPTIĞI ŞEYLERDİ. VE BEN DAHA YENİ EVLİ SAYILIRIM OLMADIK ŞEYLERDEN KÖTÜ GELİN OLDUM. GİTTİĞİMDE BİNBİR SURATLARLA KARŞILAŞIYORUM VE ÇOĞUNLUKLA DA CEVAP VERMİYORUM.
EŞİMLE KONUŞTUM ARKADAN BEN GELMİCEM MERAK ETME SENİNLE YAŞAMAYA MERAKLI DEĞİLİM DİYE BAĞIRDI. KV DE ONU SUSTURMAYA ÇALIŞTI. EŞİME SEN AL GEL DEĞİŞİKLİK OLUR ONUN İÇİNDE DEDİM. BAKALIM.
TEŞEKKÜR EDİYORUM YAPTIĞININ KÖTÜ YORUMLARA DA , KENDİME GETİRDİ BELKİ DE BENİ.

Konu sahibinin mesajlarından anladığım kadarıyla eşinin kardeşi gerçekten geçimsiz, agresif zor bir kadın. Çok ufak meselelerde çok kolay kalp kırabiliyor ve evet böyle bir kadın evliliğinin bitişinde büyük pay sahibi. Konu sahibinin kalpten bir şekilde onu evinde ağırlamak istememesi de konu sahibini kötü insan yapmaz. Îyi olmadığın insanlara iyilik yapmak çoğu insanın yapmadığı birşey.

Sahsen bende annesinin evinde kalmasi taraftari olurdum
Evime gelecekse 3-5gunden birsey olmaz ha uzun sureliyse sıkıntı cıkar
Amaaaa soyledigin sözler igrenç
Kocasina bagirdi ,huzursuz etti diye kadinlik bilmiyor, aldatilmasi mustehak degil
Adam adamsa mutsuzsa gider bosanirdi zaten
Gorumcen kadinligi bilmiyorduda enisten cok mu kocaydida kaein oyle yapiyordu ???
Tehlikeli ve buyuk konusuyorsun .. basina geldginde kaldirabilecegiin kadar konuş

eşiniz niye annesinin evine bırakmıyor sizin evden başka ev mi yok

benim görümcemde aldatıldı şiddet gördü bende nefret ettiğim halde çok üzüldüm bir kadın olarak

Bunu bana mı söylediniz anlayamadım. Kadın olsaydı da kocası onu aldatmasaydı kelimesini ben söylemedim, konu sahibi yazmış ve tepki alınca da silmiş. Kalbini yumuşatması gereken ben değilim, konu sahibi.
canım yanlıs anlamıssın sana katıldıgımı belırterek yazını alıntılayıp bende fıkrımı belırttım sana olumsuz bısey yazmadım

ARKADAŞLAR DİP NOT DÜŞMEK İSTİYORUM.
ZAMAN GEÇTİKÇE SAKİNLİĞİYORUM. SABAHKİ ŞOKU ÜSTÜMDEN ATIYORUM YAVAŞ YAVAŞ.
KURDUĞUM CÜMLE YANLIŞ, FARKINDAYIM BİR ARKADAŞIN DÜZELT DEMESİYLE AKLIM BAŞIMA GELDİ DÜZELTTİM.
FAKAT BUNU FIRSAT BİLİP HEP BİR AĞIZDAN BANA YÜKLENMENİZİ DE DOĞRU BULMADIM.
YANLIŞ OLDUĞUNU BANA SÖYLEYİP BÖYLE DÜŞÜNMEMEM GEREKTİĞİNİ DİLE GETİREBİLİRDİNİZ. "SEN KÖTÜSÜN, BENCİLSİN,BAŞINA GELSİN" GİBİ ŞEYLERLE SABAH YAZDIĞIM ŞEY AYNI DÜZEYE GELİYOR.
BUGÜN NE YAPTIĞIM İŞTEN BİR ŞEY ANLADIM NE DE AĞZIMA BİR LOKMA GİRDİ.
TEKRAR SÖYLÜYORUM BEN GELMESİN DEMİYORUM "KARDEŞİ TABİ Kİ ALACAK" DEDİM. BENİM DERDİM KARDEŞİNİN YAPTIĞI ŞEYLERDİ. VE BEN DAHA YENİ EVLİ SAYILIRIM OLMADIK ŞEYLERDEN KÖTÜ GELİN OLDUM. GİTTİĞİMDE BİNBİR SURATLARLA KARŞILAŞIYORUM VE ÇOĞUNLUKLA DA CEVAP VERMİYORUM.
EŞİMLE KONUŞTUM ARKADAN BEN GELMİCEM MERAK ETME SENİNLE YAŞAMAYA MERAKLI DEĞİLİM DİYE BAĞIRDI. KV DE ONU SUSTURMAYA ÇALIŞTI. EŞİME SEN AL GEL DEĞİŞİKLİK OLUR ONUN İÇİNDE DEDİM. BAKALIM.
TEŞEKKÜR EDİYORUM YAPTIĞININ KÖTÜ YORUMLARA DA , KENDİME GETİRDİ BELKİ DE BENİ.

şaşkınlıkla okudum..
destek olup sahip çıkmak yerine neler yazmış.
çok yazık.

Ortada bir kız çocuğu var.
Tehdit var.
Eşiniz gözünün önünden ayırmak istemiyor haklı.
Ziyarete gelmiyor bu kadın.
Ne kadar yanlışı olsa da ben de kardeşimi ve kızını yanımda tutmak isterdim..
Bu olağandışı bir durum..
Sakin olun azıcık..

Canım yıllar önce aynı olaylar benimde görümcemin başına geldi hemde en kötü şekilde bende eltimde onca yaşananlara rağmen kucak açtık benim evimde de kaldı eltimde de ben ozamanlar çalışıyordum zaten evde yanlız kalıyordu kendi sıkıntısından beni görücek hali yokdu üstelik ikinci gebeliğiydi öyle zor durumdaydı ki böyle bi 5 ay geçdi bebeğin doğmasına yakın eşi ayrı ev açmayı kabul etti gitti çok şükür, şimdi daha kötüsü var başında keşke yanımızda olsaydıda burnumuzdan getirseydi

Belki ''KÖTÜ GELİN'' ilan edilmenizin haklı sebepleri vardır .
İlk mesajınızı alıntılardan okuyunca bana haklı olabilirler gibi geldi.

ne mutlu destek olmuşsunuz Allah razı olsun şimdi ne sorunu var sakıncası yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…