- 21 Aralık 2009
- 25.770
- 28.942
-
- Konu Sahibi Vakana-pan
Arkadaşım yalan değil.. Hepimiz kadınız evet ama eşlerimize, sevgilimize herkesin içinde hakaret edip küçük düşürüyor muyuz??? daha 1 ay önce diğer görümcemin sözünde çocuğu rahat durmuyor diye nasıl bir adamsın baksana şu çocua diye bağırdı.
yok rahatlamadım söylencek cok sey warda ..Laf mı soktun rahatladın mı.. Teşekkürler.
EEEE o zaman aldatılmamış adamı resmen öteki kadınların kucağına atmışKocası vanlı sen kürtsün dağa da çıkarsın adam değilsin diye herkesin önünde hakaret eden bir kadın.. Evliliği ne kadar huzurlu olabilir??
Ben abisi ona sahip çıkmasın bıraksın diye bir şey mi dedim.. Nereden uyduruyorsunuz
Keşke kıymetini bilseymiş çok iyisin ben olsam eltimin evine postalardımBenimde kayinvalidem fena ,bilen arkadaşlar vardir aranizda.Gecen yil kısmi felc gecirdiginde 7 gun boyunca yanında ben durdum Eltim sadece gunde 1 saat eve dus ve camasirlarimi makineye atmam için geldi hastaneye.Ne olursa olsun kayinvalidem hala onu kızı gibi sever benim yanimda.Kaynanam ne derse eltim agzinin payini verir bense zorda kalmadikca vermem yada esime anlatirim kendi halletsin annesiyle.Dedigim tek sey Esim ve Allah görüyor. Gene olsa gene bakarım neden biliyonmu benimde annem var ve babam vefat edince esim annen bize tasinsin dedi.Sevmek zorunda degilim ama saymak zorundayım malesef.