Eyvah görümcem geliyor??

hımm o zaman kocası haklı aldatması lazımdı doğru diyosun.

erkeklerde ki bu cinsiyetçi yaklayışımı bir nebze anlıyorum ama kadınların bu laflarından midem bulanıyor.bir kadın hakkında kadın olsaydı da kocası aldatmasaydı demek kendi aldatılma olasılığına da davetiye çıkarmak demek.

o zaman kocası olacak kişi adam olsaydı da karısı ne kadar kötü olursa olsun aldatmadan adam gibi boşanabilseydi.

ben sizin mantığınızda olan insanlarla karşılaşmamayı ve böylelerine muhtaç olmamayı diliyorum.

bi de bize güvenip mi boşanıyor cümlesi var.hani burada aldatılan kadınlara boşan boşan diyoruz onlar da gidecek yerim yok ailem arkamda yok diyorlar ya ben onları şimdi daha iyi anlıyorum.

normalde konuyu açanın kızlar görümcemin başına neler gelmiş bana akıl verin biz ne yapalım nasıl yardım edelim demesi gerekiyordu değil mi?

kadınız ya güya desteğiz birbirimize!

tabi ki çok haklısınız. kadın dediğin kocasını sahiplenmeli, anasını-bacısını sildirmeli, kadın dediğin diğer kadının acısına "ohh bana mı sordu da boşandı" diyecek kadar gamsız ve duygusuz olmalı, kadın dediğin aldatılmanın hemcinsi yüzünden olduğunu düşünecek kadar sığ olmalı, aldatandan kaynaklanan şerefsizliği kadının suçu olarak görmeli, kadın dediğin düşene bir tekme daha atmalı, kadın dediğin minicik dünyasında entrikalar yaratma çabasında olmalı... velhasıl kadın olmak çok zor, sizden öğrenecek çok şeyimiz var.

Benimde kayinvalidem fena ,bilen arkadaşlar vardir aranizda.Gecen yil kısmi felc gecirdiginde 7 gun boyunca yanında ben durdum Eltim sadece gunde 1 saat eve dus ve camasirlarimi makineye atmam için geldi hastaneye.Ne olursa olsun kayinvalidem hala onu kızı gibi sever benim yanimda.Kaynanam ne derse eltim agzinin payini verir bense zorda kalmadikca vermem yada esime anlatirim kendi halletsin annesiyle.Dedigim tek sey Esim ve Allah görüyor. Gene olsa gene bakarım neden biliyonmu benimde annem var ve babam vefat edince esim annen bize tasinsin dedi.Sevmek zorunda degilim ama saymak zorundayım malesef.

Son düzenleme:
önceki konunuzla ilgili sizi üzdüğünü falan yazmışsınız ama kadın olsaydı boşamazdı demişsiniz, bence eski konuları okumadım ama bu lafı diyen bir bayan geçmiş konularında da haksızdır diye düşünüyorum, ve büyük konuşmuşsunuz Allah dua edinde sizin başınıza da aynısı gelmesin,

Tabiki size güvenerek boşanmıyor abisi yada kardeşine güveniyor annesine güveniyor ki ailesinin arkasında durduğu bildiği için bu cesareti gösterebiliyor ki bence çokta iyi yapmış. Ailesi tabiki destek olacak. Siz anlaş masanızda ablasını onu aldatan tehdit eden adama mahkum mu etsin. Evet sizin biraz sıkıntınız olabilir bu durumdaki bir kadına arkanızı dönmek çok yanlış.

HA BU ARADA KADIN OLSAYDI KISMINA GİRMİYORUM.

siz ailenize gitmezsiniz o zaman başınıza bi iş gelince
bu kadar anlayışlıysanız

sen daha öncede konu açmıştın yine şikayetçiydin kv ve görümcenden herkeste sana destek çıkmıştı ancak okadar belliydi ki aslında senin herşeyden nem kapan bir insan olduğun yorumlara baktım kimse görmemiş bunu şimdi üstüne geliyorlar...ozamanda geliyorlar kalıyorlar diye dertliydin senin bir ailen yok galiba onu anladım ben hayır olsa birgün onlarında sende kalabileceği ihtimalini hiç düşünmüyosun tabi ozaman kendi ailen olur tabiki kalacaklar bana ihtiyaçları var olur değil mii sen KADIN olmadan önce insan olmayı ve ailenin önemi bir öğren önce ve empati yapmayı öğren sende birilerinin kardeşisin muhakkak annemisin değilmisin bilmiyorum gerçekten empati şart sana...hep onları eleştireceğine dön bir kendine bak sen nekadar insansın kadın olmak sonradan gelir...

Kocası vanlı sen kürtsün dağa da çıkarsın adam değilsin diye herkesin önünde hakaret eden bir kadın.. Evliliği ne kadar huzurlu olabilir??
EEEE o zaman aldatılmamış adamı resmen öteki kadınların kucağına atmış

konu sahibi arkadaş, ev ev üstüne kurulmuyor emnimki eşinde görümcende sende aynı evde yaşamayı istemezsiniz, inşallah geçici olur.
yalnız öfkenizden dolayı sanırım konuyu empati yapmadan yazdınız ve maalesef haklı bile olsanız kendinizi haksız duruma düşürdünüz, umarım biraz empati, biraz hoşgörü ve sonrasında kısa sürede bu sorunlar hallolsun.

Ben abisi ona sahip çıkmasın bıraksın diye bir şey mi dedim.. Nereden uyduruyorsunuz

arkadaşım vallahi anlamadım
ben ona birşey demedim, abisi sahip çıkmasın demedim, şunu demedim
peki arkadaşım sen ne dedin? ne demek istedin yani şu konuyu açarken?
tüm mesele "istemiyorum" yazabilmek mi yani?

ayrıca
Kadın olsaydı da....diye başlayan cümle ne kadar kötüyse
"Bize mi güvenip boşanıyor yaaaaaaaaa" cümlesi de bir o kadar kötü

keşke her boşanmak isteyen kadının
güvenecek bir abisi olsa onu sahiplenecek!!!

Eski konunu biliyoruö haklıydın yine haklısın anasının babasının evi dururkem senin evinde işi ne kocana söyle sor bakalım boşanırsa ömür boyu sz mi bakacaksınız ayrıca kocana çay suyu koy dedin diye olay yapmıştı kimbilir şimdi neler yapacak..
cümlene takılanlar olmuş sinirden söylediğini düşünüyrm yoksa aldatmak hak edilmiyor tabi ama eşinle konuş ana baba evinde kalsın sizin ev ne alaka

görümcen nekadqar geçimsizde olsa aldatılmayı haketmez kadın oldugu için..
yarın sizinde başına gelmeyecegi de malum...
düzeltme yapmışsınız yorum yapıcaktım ama sildiginiz yazıyı görünce size yorum yapmaya degmez buluyorum...
masum olupta okadar aldatılan 4 4lük olan okadar magdur kadın var ki....

Keşke kıymetini bilseymiş çok iyisin ben olsam eltimin evine postalardım

Şu bildirimlerde uyarı yanınca ve bakıp bazı nick'leri şu konuya yorum yazdı diye görünce
hah diyorum kesin şöyle bir yorum geldi
ve hiç yanılmıyorum :))))))))))))))))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…