Eyvah görümcem geliyor??

Eşinin kardeşini sevmek zorunda değilsin; ama kurduğun cümle çok yanlış, burada bize cevap verir ya da yazdığını silersin ama hatanı farkına varıp biran önce Allah’a tövbe etmelisin bence.

Benim teyzemi eşi aldatmıştı, teyzem için, eşinin ailesi sütte leke vardır, benim gelinimde leke olamaz, bütün suç oğlumda dedi, haklılardı da. Bir ortamda hiç sevmediğim bir bayan, anneme sizin kurduğunuz o talihsiz cümleyi kuruyor, kardeşin kadın olsaydı da eşi aldatılmasaydı diyor. Gün oldu devran döndü. O lafı söyleyen kadının, kızını eşi aldattı, çocuklarıyla ayrıldı. Yüce rabbim çok büyük.

Şu bildirimlerde uyarı yanınca ve bakıp bazı nick'leri şu konuya yorum yazdı diye görünce
hah diyorum kesin şöyle bir yorum geldi
ve hiç yanılmıyorum :))))))))))))))))))))))))))

bazı nickleri merak ettim şimdi :) ama fazla merak iyi değildir dimi :KK53:

bu arada bence görümce de böyle bir insanın evinde fazla kalmaz annesinin evine gider zaten.

bazı nickleri merak ettim şimdi :) ama fazla merak iyi değildir dimi :KK53:

bu arada bence görümce de böyle bir insanın evinde fazla kalmaz annesinin evine gider zaten.

özel mesaja kapalı olmasaydın, merakını giderebilirdim, kısmet değilmiş :confused:

Burdaki kaç kişi acaba boşanacak görümcesini alır bagrına basar hizmetini yapar eleştirilerine susar..su an o görümcenin mutlu karı koca görmeye tahammülü yoktur ara bozar en doğrusu ana babasının evidir..
Ana baba evi olmasa anlarım bir de kocasını her ortamda azarlayan ses yükselten kadın doğru bi karakter mi yani..

Görümceyle aynı evde yaşamak istemiyorsanız, eşinize deseydiniz, görümcenizi annenizin evine götürsün hep beraber bir kaç gün kalsınlar. Siz de evde tek kalın.

Keşke kıymetini bilseymiş çok iyisin ben olsam eltimin evine postalardım

Ayri Oturuyoruz canim altlı üstlü.kizima oglene kadar kayinvalidem baktığı icin görüyoruz mecbur.Esim diyorki sabret elden ayaktan düşünce yengem bakmaz zaten.O zaman herkes kimin iyi kimin kötü oldugunu görecek. Kizim olacak 13 haftalik gebeyim kayinvalidem ona bile sevinmedi herkes ultrason görüntülerine heyecanla bakarken kayinvalidem hicbi tepki vermedi goz ucuyla bile bakmadi.yok cok kucukmuste bellimi olurmusta doktora ne inaniyomus.esimle 2 hafta arka arkaya kalp atislarini dinlemistik neymis o daha kan gb minicikmis belli olmazmis vs.Aman isterse totosunu yirtsin onun istedigi kuz evlatlara ben sahibim ohhhh başkada bisey demem.

Burdaki kaç kişi acaba boşanacak görümcesini alır bagrına basar hizmetini yapar eleştirilerine susar..su an o görümcenin mutlu karı koca görmeye tahammülü yoktur ara bozar en doğrusu ana babasının evidir..
Ana baba evi olmasa anlarım bir de kocasını her ortamda azarlayan ses yükselten kadın doğru bi karakter mi yani..

o görümcenin mutlu karı koca görmeye tahammülü yoktur ara bozar

bu cümleyi yazanın görümcenin karakterini sorgulaması ne büyük ironi.

kadın aldatılmış,çocukları var ortada kalmış,çaresiz vb.. ve kardeşimin yuvasını bozayım diye mi düşünecek?

arkadaşım vallahi anlamadım
ben ona birşey demedim, abisi sahip çıkmasın demedim, şunu demedim
peki arkadaşım sen ne dedin? ne demek istedin yani şu konuyu açarken?
tüm mesele "istemiyorum" yazabilmek mi yani?

ayrıca
Kadın olsaydı da....diye başlayan cümle ne kadar kötüyse
"Bize mi güvenip boşanıyor yaaaaaaaaa" cümlesi de bir o kadar kötü

keşke her boşanmak isteyen kadının
güvenecek bir abisi olsa onu sahiplenecek!!!

Aynı şey kendi başına gelse abisi kardeşi destek olmasa onlardan kötüsü de olmazdı.

Rabbena hep bana...

Kocası vanlı sen kürtsün dağa da çıkarsın adam değilsin diye herkesin önünde hakaret eden bir kadın.. Evliliği ne kadar huzurlu olabilir??

Ne olursa olsun, kocasının onu aldatması hak mı ya. Madem huzurlu değildi kıymetli damadınız boşansaydı. Silah mı dayadılar başına boşanamazsın diye de adam gitti aldattı.

kadın aldatılmış,çocukları var ortada kalmış,çaresiz vb.. ve kardeşimin yuvasını bozayım diye mi düşünecek?

Kişi kendinden bilir işi mi desek ne desek...

demekkı aldalıtılan kadınlar hak edıyor adam olmuyorlar
yazık ya bu nasıl bı dusunce tarzı
ayrıca koyun can derdınde kasap et derdınde bıraz kalbını yumusatmaya ne dersın canım

Bunu bana mı söylediniz anlayamadım. Kadın olsaydı da kocası onu aldatmasaydı kelimesini ben söylemedim, konu sahibi yazmış ve tepki alınca da silmiş. Kalbini yumuşatması gereken ben değilim, konu sahibi.

Allahim sizin gibi insanlara firsat vermesin sen ne vicdansiz bir kadinsin... ne olursa olsun karsindaki bir kadin ne bu yazdiklarin cok yanlis dusuncedesin cokkk

Neden olmasın eski konusunda kocasına sen çay suyunu koy ben demlerim dediği için görümcesi küsmüştü şahsen misafir varken çayı eşim demler yardımcı olur ne var bunda yani.
düşünerek planlı ara bozmaz ama karı kocanın bi bakışı bi gülüşü kadının sinirini bozabilir bu mümkün benim fikrim de abes bi durum yok burda gruplar ne düşünüyosa aynısını savunmak zorunda da değilim.

Ayri Oturuyoruz canim altlı üstlü.kizima oglene kadar kayinvalidem baktığı icin görüyoruz mecbur.Esim diyorki sabret elden ayaktan düşünce yengem bakmaz zaten.O zaman herkes kimin iyi kimin kötü oldugunu görecek. Kizim olacak 13 haftalik gebeyim kayinvalidem ona bile sevinmedi herkes ultrason görüntülerine heyecanla bakarken kayinvalidem hicbi tepki vermedi goz ucuyla bile bakmadi.yok cok kucukmuste bellimi olurmusta doktora ne inaniyomus.esimle 2 hafta arka arkaya kalp atislarini dinlemistik neymis o daha kan gb minicikmis belli olmazmis vs.Aman isterse totosunu yirtsin onun istedigi kuz evlatlara ben sahibim ohhhh başkada bisey demem.
Ayrımcılık varsa üzücü tabi gerçi kaynananızın çocuguına bakması da özveri .

sizinde onlardan farkınız kalmamış.. Kimbilir nasıl davrandınız da , oyle saçma bahanelere sığınmışlar. hıc böyle seyler yazmak adetım degıldır ama ilk defa bu kıvama geldım yazdıklarınızı okuyunca.. :KK62:

X