Eyvah görümcem geliyor??

Vakana-pan

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Mart 2015
1.084
691
Kızlar!!!

Daha geçen hafta kv ve görümcemle olan olayları yazmıştım. Eşime çay koy dedim diye görüşmeyi kesmiştik. Şimdi ise sabah bir telefon geldi kv den eşime 'X boşanıyor, kocası aldatmış çabuk gel' adam abar topar kv evine gitti. Ben de sabah hazırlandım işe geldim. 5 gündür annesinde kalıyormuş kocasının tlf bir kızdan mesaj görmüş falan. Az önce eşim aradı 'iş ciddi X ve kızını alıp bize gelicem, sıkıyosa gelsin kocası benden alsın' diyor. Kızıyla tehdit ediyormuş görümcemi. Ya tamam yaşadığı zor birşey ama yani ( Görümcem geçimsiz) Nasıl geçimsiz sevimsiz ve mutsuz olduğunu söylemiştim. Ben şimdi ne yapıcam.. Geldi diyelim ne kadar kalacak?? Bize güvenip mi boşanıyor yaa??? Daha geçen hafta bir sürü olay oldu ne çabuk unutuldu.. Midem bulanıyor kadından resmen.

Sabah sabah aldığım bu haberle ne kadar mutlu olabilirm ki.. Eşime sadece "sen bilirsin" dedim.. Ne olursa olsun kardeşi zor bir durumda ama ben tekrar aynı şeyleri yaşamak İSTEMİYORUM!!!

Arkadaşlar. Sinirli ve mutsuzum yazdıklarım yanlışta olabilir ama ben bana yapılanları da hazmedemiyorum. Onu sevmediğimdendir bazı kelimelerim. Yaşadağı durum da ne kadar ZOR olduğunu üstüne basa basa belirtiyorum. Benim üstüme geliyorsunuz çok fazla

----------------------------------------------------------------------------------------------------------
ARKADAŞLAR DİP NOT DÜŞMEK İSTİYORUM.
ZAMAN GEÇTİKÇE SAKİNLİĞİYORUM. SABAHKİ ŞOKU ÜSTÜMDEN ATIYORUM YAVAŞ YAVAŞ.
KURDUĞUM CÜMLE YANLIŞ, FARKINDAYIM BİR ARKADAŞIN DÜZELT DEMESİYLE AKLIM BAŞIMA GELDİ DÜZELTTİM.
FAKAT BUNU FIRSAT BİLİP HEP BİR AĞIZDAN BANA YÜKLENMENİZİ DE DOĞRU BULMADIM.
YANLIŞ OLDUĞUNU BANA SÖYLEYİP BÖYLE DÜŞÜNMEMEM GEREKTİĞİNİ DİLE GETİREBİLİRDİNİZ. "SEN KÖTÜSÜN, BENCİLSİN,BAŞINA GELSİN" GİBİ ŞEYLERLE SABAH YAZDIĞIM ŞEY AYNI DÜZEYE GELİYOR.
BUGÜN NE YAPTIĞIM İŞTEN BİR ŞEY ANLADIM NE DE AĞZIMA BİR LOKMA GİRDİ.
TEKRAR SÖYLÜYORUM BEN GELMESİN DEMİYORUM "KARDEŞİ TABİ Kİ ALACAK" DEDİM. BENİM DERDİM KARDEŞİNİN YAPTIĞI ŞEYLERDİ. VE BEN DAHA YENİ EVLİ SAYILIRIM OLMADIK ŞEYLERDEN KÖTÜ GELİN OLDUM. GİTTİĞİMDE BİNBİR SURATLARLA KARŞILAŞIYORUM VE ÇOĞUNLUKLA DA CEVAP VERMİYORUM.
EŞİMLE KONUŞTUM ARKADAN BEN GELMİCEM MERAK ETME SENİNLE YAŞAMAYA MERAKLI DEĞİLİM DİYE BAĞIRDI. KV DE ONU SUSTURMAYA ÇALIŞTI. EŞİME SEN AL GEL DEĞİŞİKLİK OLUR ONUN İÇİNDE DEDİM. BAKALIM.
TEŞEKKÜR EDİYORUM YAPTIĞININ KÖTÜ YORUMLARA DA , KENDİME GETİRDİ BELKİ DE BENİ.

Son düzenleme:

Kocası vanlı sen kürtsün dağa da çıkarsın adam değilsin diye herkesin önünde hakaret eden bir kadın.. Evliliği ne kadar huzurlu olabilir??

Arkadaşım
ne olursa olsun
yazdıkların çok ayıp bence
ne demek
KADIN OLSAYDI DA KOCASI ONU ALDATMASAYDI

ayrıca
ne çok kadın ne kadar zor durumda kalıyor ailesi arka çıkmadığı için
çocuklarıyla tehdit ediliyor
eşinizi bin kere taktir ettim

ne olursa olsun, o sizin eşiniz, görümceniz de onun ablası veya kardeşi
kadın çok zor durumda
böyle günde hesap yapılır da böyle laflar söylenir mi

teşekkürler

Aldatmak aldatan kişinin karakter eksikliğidir; aldatılan kişiyle hiç bir alakası yoktur. KADIN OLSAYDI DA KOCASI ONU ALDATMASAYDI lafını bir kadından duyduğum için ben utanıyorum şu anda.

Ben eşime bir şey söylemedim alsın getirsin. Ama kız geçimsiz ne kendi huzurlu ne de çevresinde huzur barındırıyor. 3 gün kaldılar burnumdan geldi..

Ben eşime bir şey söylemedim alsın getirsin. Ama kız geçimsiz ne kendi huzurlu ne de çevresinde huzur barındırıyor. 3 gün kaldılar burnumdan geldi..

arkadaşım olsun
büyüklük sende kalsın
böyle zor, çok zor durumlarda, bu yaptığın yanlış
yazdıkların çok yanlış

kocasına kürtsün, dağa çıkarsın diyormuş, belki çok canını yakıyor kocası
bilemezsin
hepimiz yeri geliyor istemediğimiz şeyler söylüyoruz, ağzımızdan ağır laflar çıkıyor
sen sana düşeni yap, gerisini Allah'a havale et bu zor durumda

bi gün buraya aldatıldım diye yazarsan bizde sana aynı cevabı vericez KADIN OLSAYDINDA KOCAN SENİ ALDATMASAYDI.

KADIN OLAYDIN DA EŞİNE SÖZÜNÜ GEÇİREYDİN , geçen hafta yaşadıgın onca olaya rağmen demekki hala ailesi senden ön planda nabeeer

Bu cümle olmamış

Arkadaşım yalan değil.. Hepimiz kadınız evet ama eşlerimize, sevgilimize herkesin içinde hakaret edip küçük düşürüyor muyuz??? daha 1 ay önce diğer görümcemin sözünde çocuğu rahat durmuyor diye nasıl bir adamsın baksana şu çocua diye bağırdı.

Laf mı soktun rahatladın mı.. Teşekkürler.

Çok doğruymuş gibi büyük harflerle yazmışsınız birde o kısmı ey güzel Allahım:) Ne kadar kalacaklarmış peki eşiniz söylemedi mi? eşiyle arası düzelecek gibi değil mi? Bence aralarını düzeltin hem bir yuva kurtulur hem de siz

Düşmez kalkmaz bir Allah. Bir gün aynı şey başınıza gelirse sizin için bu cümlenin kurulması hoşunuza gider mi?
Adam mutlu değilse boşanır aldatmanın haklı bir gerekçesi yok.

Gelene git yada neden geldin demiyorum zaten. Zor durumda olduğunun farkındayım ve bunu da belirttim zaten

ya üzgünüm ama ne kadar kötü olursa olsun eşinizin kızkardeşi için böyle topluma açık bir yerde bir de büyük harflerle o seviyesiz cümleyi yazabiliyorsanız oturun bir düşünün acaba ben nasıl bir insanım diye. haklı bile olsanız çok çirkin bir hareket yaptığınız. sizin gözünüzde kadın olamayan bir insanın kardeşiyle evlisiniz siz de bu durumda....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…