- 21 Kasım 2013
- 1.165
- 749
-
- Konu Sahibi Vakana-pan
Yaaa bazı nick'lerin bazı yaraları var ondandır.Şu bildirimlerde uyarı yanınca ve bakıp bazı nick'leri şu konuya yorum yazdı diye görünce
hah diyorum kesin şöyle bir yorum geldi
ve hiç yanılmıyorum :))))))))))))))))))))))))))
Şu bildirimlerde uyarı yanınca ve bakıp bazı nick'leri şu konuya yorum yazdı diye görünce
hah diyorum kesin şöyle bir yorum geldi
ve hiç yanılmıyorum :))))))))))))))))))))))))))
Yaaa bazı nick'lerin bazı yaraları var ondandır.
Amaaan yarayı kim acmış onun ağzına tükürmek lazım aslında
çok güldüm ama bu kadarına bazı yaralar yeter mi şüpheliyim inan ki
bazı nickleri merak ettim şimdi :) ama fazla merak iyi değildir dimi
bu arada bence görümce de böyle bir insanın evinde fazla kalmaz annesinin evine gider zaten.
Keşke kıymetini bilseymiş çok iyisin ben olsam eltimin evine postalardım
Burdaki kaç kişi acaba boşanacak görümcesini alır bagrına basar hizmetini yapar eleştirilerine susar..su an o görümcenin mutlu karı koca görmeye tahammülü yoktur ara bozar en doğrusu ana babasının evidir..
Ana baba evi olmasa anlarım bir de kocasını her ortamda azarlayan ses yükselten kadın doğru bi karakter mi yani..
arkadaşım vallahi anlamadım
ben ona birşey demedim, abisi sahip çıkmasın demedim, şunu demedim
peki arkadaşım sen ne dedin? ne demek istedin yani şu konuyu açarken?
tüm mesele "istemiyorum" yazabilmek mi yani?
ayrıca
Kadın olsaydı da....diye başlayan cümle ne kadar kötüyse
"Bize mi güvenip boşanıyor yaaaaaaaaa" cümlesi de bir o kadar kötü
keşke her boşanmak isteyen kadının
güvenecek bir abisi olsa onu sahiplenecek!!!
Kocası vanlı sen kürtsün dağa da çıkarsın adam değilsin diye herkesin önünde hakaret eden bir kadın.. Evliliği ne kadar huzurlu olabilir??
o görümcenin mutlu karı koca görmeye tahammülü yoktur ara bozar
bu cümleyi yazanın görümcenin karakterini sorgulaması ne büyük ironi.
kadın aldatılmış,çocukları var ortada kalmış,çaresiz vb.. ve kardeşimin yuvasını bozayım diye mi düşünecek?
demekkı aldalıtılan kadınlar hak edıyor adam olmuyorlar
yazık ya bu nasıl bı dusunce tarzı
ayrıca koyun can derdınde kasap et derdınde bıraz kalbını yumusatmaya ne dersın canım
Neden olmasın eski konusunda kocasına sen çay suyunu koy ben demlerim dediği için görümcesi küsmüştü şahsen misafir varken çayı eşim demler yardımcı olur ne var bunda yani.o görümcenin mutlu karı koca görmeye tahammülü yoktur ara bozar
bu cümleyi yazanın görümcenin karakterini sorgulaması ne büyük ironi.
kadın aldatılmış,çocukları var ortada kalmış,çaresiz vb.. ve kardeşimin yuvasını bozayım diye mi düşünecek?
Ayrımcılık varsa üzücü tabi gerçi kaynananızın çocuguına bakması da özveri .Ayri Oturuyoruz canim altlı üstlü.kizima oglene kadar kayinvalidem baktığı icin görüyoruz mecbur.Esim diyorki sabret elden ayaktan düşünce yengem bakmaz zaten.O zaman herkes kimin iyi kimin kötü oldugunu görecek. Kizim olacak 13 haftalik gebeyim kayinvalidem ona bile sevinmedi herkes ultrason görüntülerine heyecanla bakarken kayinvalidem hicbi tepki vermedi goz ucuyla bile bakmadi.yok cok kucukmuste bellimi olurmusta doktora ne inaniyomus.esimle 2 hafta arka arkaya kalp atislarini dinlemistik neymis o daha kan gb minicikmis belli olmazmis vs.Aman isterse totosunu yirtsin onun istedigi kuz evlatlara ben sahibim ohhhh başkada bisey demem.