Eyvah görümcem geliyor??

Tanımadan tabi ki yazdıklarımla bunu algılayabilmek çok zor.. Hayırlısı neyse onu yaşatsın rabbim ne diyim.

KADIN OLSAYDI DA KOCASI ONU ALDATMASAYDI nekadar çirkin bir cümle
sizde kadın olsaydınızda eşiniz sizin rızanız olmadan alıp getiremeseydi kardeşini..
ama gördüğünüz gibi takmıyolar bile sizi
hepimiz kadınız da, kime göre neye göre acaba değil mi

evet..

Tanımadan tabi ki yazdıklarımla bunu algılayabilmek çok zor.. Hayırlısı neyse onu yaşatsın rabbim ne diyim.
Ben size ters bir şey söylemedim ve sizin yazdığınız kadarını algıladım normal değil mi? Neyse Allah yardımcınız olsun...

peki adam bu kadar pasif olmasına rağen aldatmış olmasına rağmen,nasıl diyor gelip çocuğumu alacağım diye??
elmayla armutu karıştırmayın..kadın çok geçimsiz ağzı bpzuk falan olabilir.ama bu aldatılmış olmasını ve kocasının çocuğuyla tehdit etmesini gerektirmez..
görümcenizle konuşrusunuz..şu an kötü bir durumda,yardımcı olun..eşinizle beraber kendisiyle konuşruken de yaptığı hataları da söyleyin..evet kocan haksız ama sen de böyle davranıyordun herkesin içinde diyebilrsiniz...

Gorumcenizin sizde kalmasini istemeyebilirsiniz ama kadin olsaydi da aldatilmasaydi kimlerin soyleyecegi bir laf biliyor musunuz?evli erkekleri ayartan kadinlarin lafi!!!kiniyorum sizi pes yani insallah ayni sey basiniza gelmez de kadin olmakla bu isin alakasinin olmadigini aci bir sekilde ogrenmek zorunda kalmazsiniz

Bencede söyledikleriniz cok cirkin, aldatilmak cok zordur bir kadin icin siz KADIN OLSAYDI diyorsunuz. Neden o ADAM OLSAYDI da kadini aldatacagina bosansaydi demiyorsunuz.

Kınamayınız Kınadığınız Şey Başınıza Gelmedikçe Ölmezsiniz.(tirmizi,kıyamet,53)

Neyse ben sizin tepkinizi cok yanlis buldum şok oldum

Geçen hafta herkes sana hak vermişti haklıydın çünkü. Şuan haksızsın bunu kabullen ve düzeltebiliyorsan o cümleyi sil.

asıl sen nasıl kadınsın ki böyle konuşabiliyorsun hakkında !!
kötü olabilir nefrette edebilirsin ama KESER DÖNER SAP DÖNER GÜN GELİR DEVRAN DÖNER.
ayrıcaaa eşin onun abisi elbette sahip çıkacak başka kime sığınacak !!!
aynısı sana olsa abinde k*çını dönse sana nasıl olur ???

Her ne kadar yazdığınızı değiştirmiş olsanız da "KADIN OLSAYDI DA ALDATILMASAYDI" cümlesi gözümde sizi bitirdi. Hicbir kadın hemcinsi icin bu cümleyi kuramaz. Yazık cok yazık. İnsan düşmanına bile kurmaz bu cümleyi.

demekkı aldalıtılan kadınlar hak edıyor adam olmuyorlar
yazık ya bu nasıl bı dusunce tarzı
ayrıca koyun can derdınde kasap et derdınde bıraz kalbını yumusatmaya ne dersın canım

Ben abisi ona sahip çıkmasın bıraksın diye bir şey mi dedim.. Nereden uyduruyorsunuz

Off bu aldatılmayan kadınlar kocaları tarafından adam yerine konmaz, hicbir cümleleri dikkate alınmaz ama aldatılmadıkları icin mikemmel kadın olurlar.

İki tane boynuz insana birşey kaybettirmiyor.

Biz okuyamadan silmis o kismi arkadas

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…