-
- Konu Sahibi Vakana-pan
Çok doğruymuş gibi büyük harflerle yazmışsınız birde o kısmı ey güzel Allahım:) Ne kadar kalacaklarmış peki eşiniz söylemedi mi? eşiyle arası düzelecek gibi değil mi? Bence aralarını düzeltin hem bir yuva kurtulur hem de siz
ya üzgünüm ama ne kadar kötü olursa olsun eşinizin kızkardeşi için böyle topluma açık bir yerde bir de büyük harflerle o seviyesiz cümleyi yazabiliyorsanız oturun bir düşünün acaba ben nasıl bir insanım diye. haklı bile olsanız çok çirkin bir hareket yaptığınız. sizin gözünüzde kadın olamayan bir insanın kardeşiyle evlisiniz siz de bu durumda....
bundan sonrasını okumaya gerek görmüyorumKADIN OLSAYDI DA KOCASI ONU ALDATMASAYDI.
Ben size ters bir şey söylemedim ve sizin yazdığınız kadarını algıladım normal değil mi? Neyse Allah yardımcınız olsun...Tanımadan tabi ki yazdıklarımla bunu algılayabilmek çok zor.. Hayırlısı neyse onu yaşatsın rabbim ne diyim.
peki adam bu kadar pasif olmasına rağen aldatmış olmasına rağmen,nasıl diyor gelip çocuğumu alacağım diye??Arkadaşım yalan değil.. Hepimiz kadınız evet ama eşlerimize, sevgilimize herkesin içinde hakaret edip küçük düşürüyor muyuz??? daha 1 ay önce diğer görümcemin sözünde çocuğu rahat durmuyor diye nasıl bir adamsın baksana şu çocua diye bağırdı.
Her ne kadar yazdığınızı değiştirmiş olsanız da "KADIN OLSAYDI DA ALDATILMASAYDI" cümlesi gözümde sizi bitirdi. Hicbir kadın hemcinsi icin bu cümleyi kuramaz. Yazık cok yazık. İnsan düşmanına bile kurmaz bu cümleyi.Kızlar!!!
Daha geçen hafta kv ve görümcemle olan olayları yazmıştım. Eşime çay koy dedim diye görüşmeyi kesmiştik. Şimdi ise sabah bir telefon geldi kv den eşime 'X boşanıyor, kocası aldatmış çabuk gel' adam abar topar kv evine gitti. Ben de sabah hazırlandım işe geldim. 5 gündür annesinde kalıyormuş kocasının tlf bir kızdan mesaj görmüş falan. Az önce eşim aradı 'iş ciddi X ve kızını alıp bize gelicem, sıkıyosa gelsin kocası benden alsın' diyor. Kızıyla tehdit ediyormuş görümcemi. Ya tamam yaşadığı zor birşey ama yani ( Görümcem geçimsiz) Nasıl geçimsiz sevimsiz ve mutsuz olduğunu söylemiştim. Ben şimdi ne yapıcam.. Geldi diyelim ne kadar kalacak?? Bize güvenip mi boşanıyor yaa??? Daha geçen hafta bir sürü olay oldu ne çabuk unutuldu.. Midem bulanıyor kadından resmen.
Sabah sabah aldığım bu haberle ne kadar mutlu olabilirm ki.. Eşime sadece "sen bilirsin" dedim.. Ne olursa olsun kardeşi zor bir durumda ama ben tekrar aynı şeyleri yaşamak İSTEMİYORUM!!!
Arkadaşlar. Sinirli ve mutsuzum yazdıklarım yanlışta olabilir ama ben bana yapılanları da hazmedemiyorum. Onu sevmediğimdendir bazı kelimelerim. Yaşadağı durum da ne kadar ZOR olduğunu üstüne basa basa belirtiyorum. Benim üstüme geliyorsunuz çok fazla
demekkı aldalıtılan kadınlar hak edıyor adam olmuyorlarKADIN OLSAYDI DA KOCASI ONU ALDATMASAYDI.. Bu ne demek ya ben buna takıldım. Ne kadar yanlış bir düşünce. Siz de bir kadınsınız, nefrette etseniz bu nasıl bir anlayış ya. O zaman yarın siz de aldatılırsanız biz kadınlığınıza rahat rahat laf edebiliriz o zaman.
asıl sen nasıl kadınsın ki böyle konuşabiliyorsun hakkında !!
kötü olabilir nefrette edebilirsin ama KESER DÖNER SAP DÖNER GÜN GELİR DEVRAN DÖNER.
ayrıcaaa eşin onun abisi elbette sahip çıkacak başka kime sığınacak !!!
aynısı sana olsa abinde k*çını dönse sana nasıl olur ???
Aldatılmamak için nasıl kadın olunmalı bunu bana açıklayabilir misiniz? Ya da kadın olmamak nasıl bir şey?
teşekkürler
uydurmak mı !!!Ben abisi ona sahip çıkmasın bıraksın diye bir şey mi dedim.. Nereden uyduruyorsunuz
Biz okuyamadan silmis o kismi arkadasKADIN OLSAYDI DA KOCASI ONU ALDATMASAYDI.. Bu ne demek ya ben buna takıldım. Ne kadar yanlış bir düşünce. Siz de bir kadınsınız, nefrette etseniz bu nasıl bir anlayış ya. O zaman yarın siz de aldatılırsanız biz kadınlığınıza rahat rahat laf edebiliriz o zaman.