Kızlar!!!
Daha geçen hafta kv ve görümcemle olan olayları yazmıştım. Eşime çay koy dedim diye görüşmeyi kesmiştik. Şimdi ise sabah bir telefon geldi kv den eşime 'X boşanıyor, kocası aldatmış çabuk gel' adam abar topar kv evine gitti. Ben de sabah hazırlandım işe geldim. 5 gündür annesinde kalıyormuş kocasının tlf bir kızdan mesaj görmüş falan. Az önce eşim aradı 'iş ciddi X ve kızını alıp bize gelicem, sıkıyosa gelsin kocası benden alsın' diyor. Kızıyla tehdit ediyormuş görümcemi. Ya tamam yaşadığı zor birşey ama yani ( Görümcem geçimsiz) Nasıl geçimsiz sevimsiz ve mutsuz olduğunu söylemiştim. Ben şimdi ne yapıcam.. Geldi diyelim ne kadar kalacak?? Bize güvenip mi boşanıyor yaa??? Daha geçen hafta bir sürü olay oldu ne çabuk unutuldu.. Midem bulanıyor kadından resmen.
Sabah sabah aldığım bu haberle ne kadar mutlu olabilirm ki.. Eşime sadece "sen bilirsin" dedim.. Ne olursa olsun kardeşi zor bir durumda ama ben tekrar aynı şeyleri yaşamak İSTEMİYORUM!!!
Arkadaşlar. Sinirli ve mutsuzum yazdıklarım yanlışta olabilir ama ben bana yapılanları da hazmedemiyorum. Onu sevmediğimdendir bazı kelimelerim. Yaşadağı durum da ne kadar ZOR olduğunu üstüne basa basa belirtiyorum. Benim üstüme geliyorsunuz çok fazla
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
ARKADAŞLAR DİP NOT DÜŞMEK İSTİYORUM.
ZAMAN GEÇTİKÇE SAKİNLİĞİYORUM. SABAHKİ ŞOKU ÜSTÜMDEN ATIYORUM YAVAŞ YAVAŞ.
KURDUĞUM CÜMLE YANLIŞ, FARKINDAYIM BİR ARKADAŞIN DÜZELT DEMESİYLE AKLIM BAŞIMA GELDİ DÜZELTTİM.
FAKAT BUNU FIRSAT BİLİP HEP BİR AĞIZDAN BANA YÜKLENMENİZİ DE DOĞRU BULMADIM.
YANLIŞ OLDUĞUNU BANA SÖYLEYİP BÖYLE DÜŞÜNMEMEM GEREKTİĞİNİ DİLE GETİREBİLİRDİNİZ. "SEN KÖTÜSÜN, BENCİLSİN,BAŞINA GELSİN" GİBİ ŞEYLERLE SABAH YAZDIĞIM ŞEY AYNI DÜZEYE GELİYOR.
BUGÜN NE YAPTIĞIM İŞTEN BİR ŞEY ANLADIM NE DE AĞZIMA BİR LOKMA GİRDİ.
TEKRAR SÖYLÜYORUM BEN GELMESİN DEMİYORUM "KARDEŞİ TABİ Kİ ALACAK" DEDİM. BENİM DERDİM KARDEŞİNİN YAPTIĞI ŞEYLERDİ. VE BEN DAHA YENİ EVLİ SAYILIRIM OLMADIK ŞEYLERDEN KÖTÜ GELİN OLDUM. GİTTİĞİMDE BİNBİR SURATLARLA KARŞILAŞIYORUM VE ÇOĞUNLUKLA DA CEVAP VERMİYORUM.
EŞİMLE KONUŞTUM ARKADAN BEN GELMİCEM MERAK ETME SENİNLE YAŞAMAYA MERAKLI DEĞİLİM DİYE BAĞIRDI. KV DE ONU SUSTURMAYA ÇALIŞTI. EŞİME SEN AL GEL DEĞİŞİKLİK OLUR ONUN İÇİNDE DEDİM. BAKALIM.
TEŞEKKÜR EDİYORUM YAPTIĞININ KÖTÜ YORUMLARA DA , KENDİME GETİRDİ BELKİ DE BENİ.