Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Eylulse'nin Başarı Öyküsü 40 Kilo Verdi
- Konu Sahibi eylulse
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?eylülse merhaba :)
ticker'ın gözükmüyor da merak ettim... hala diyet yapıyo musun? 40 kilo verdikten sonra kilonu koruyabildin mi??
merhaba:)
benımkı dıyetı gectı yasam tarzı moduna oturdu sanırım
annem dun yaprak sarması yapmıs nasıl ısrar ye nolcak bu senı mı yeıycek dıye
ya anne dıyorum olmuyo ıcımden gelmıyor kı artık oyle seyler yemek
68 ı gormustum gecen sene ramazanda
sonra ıs yerı acılısı
zayıflama hastalıgına mı yakalandım korkusu aılemde ve bende 73 e cıktım bır yıla yakında 73 lerde dolanıyorum yukarı cıkıyo kı asa ınmıyo
sabah kahvaltı
egzerısz sırkelı su
menemen
bı dılım ekmek
sut yok
sonrası kahve cıkolata
tebrik ederim canim çok guzel kilo vermisin
ilk sayfayi okuyunca dedim kendi kendime Allahim acaba bende birgun bu duygulari yasayabilirmiyim çok uzak geliyor bana 135 kiloyum yolum o kadar uzunki baslayamiyorum sirf 100 kilo olmak için 35 kg vermem gerek ve oda yetmiyor tabi bir kaç gundur hayatimdan sadece abur cuburu biraktim bakalim bir fark gorcemmi tartida bir kaç hafta sonra. diyet yaparken insan çok sabirsiz oluyor biran once gitsin istiyoru ben çok sabirsizim bundanda kilo veremiyorum biliyorum bundan sonra takip edecegim seni :)
ilk sayfayi okuyunca dedim kendi kendime Allahim acaba bende birgun bu duygulari yasayabilirmiyim çok uzak geliyor bana 135 kiloyum yolum o kadar uzunki baslayamiyorum sirf 100 kilo olmak için 35 kg vermem gerek ve oda yetmiyor tabi bir kaç gundur hayatimdan sadece abur cuburu biraktim bakalim bir fark gorcemmi tartida bir kaç hafta sonra. diyet yaparken insan çok sabirsiz oluyor biran once gitsin istiyoru ben çok sabirsizim bundanda kilo veremiyorum biliyorum bundan sonra takip edecegim seni :)
Dün gece siteden dolaşırken hem ağladım hemde gülümsedim. Ve gülümseme neden olan başarılarınız idi. Umarım bende sporu hayat felsefem haline getirebilirim. Bedenim büyük lakin ruhum küçük bir çocuk gibi korkak. Bedenim yüzünden eve kapattım kendimi. Şimdilik evde spor yapmaya çalışacağım. Gerçekten azminiz sonucunda başardığınız mutluluğu tüm kalbinle kutluyorum. Umarım ben ve benim gibi içinde kırılgan,parçalanmış, her seferinde hevesi kursağında kalmış olanlar inş =) en kısa zamanda spora başlar. Ve hedefimiz olan kilolara en kısa zamanda merhaba deme şansı buluruz. Ve başlangıç olarak hangi sporu tavsiye edersiniz evde?
kac gundur yazamamısım .)))
pazartesı menemen
oglen patlıcan kozleme ve tavuk haslama goturmustum buroya
kemıgı bogama kactı cıkardım hepsını
ama yıneden yemek yemedım pazartesıyı ac gecırdım
aksam domates bı dılım peynır
dun yanı salı
sabah kahvaltı patetes kızartması peynır cay
oglen toplantıda en mantıklı menemen geldı sabahkı patatesten sonra
aksam 4 kayısı yogurt
pazartesı menemen
oglen patlıcan kozleme ve tavuk haslama goturmustum buroya
kemıgı bogama kactı cıkardım hepsını
ama yıneden yemek yemedım pazartesıyı ac gecırdım
aksam domates bı dılım peynır
dun yanı salı
sabah kahvaltı patetes kızartması peynır cay
oglen toplantıda en mantıklı menemen geldı sabahkı patatesten sonra
aksam 4 kayısı yogurt
tebrikler. umarım hedeflediğiniz kiloya ulaşırsınız.
sagol canım hep beraber :))))
Dün gece siteden dolaşırken hem ağladım hemde gülümsedim. Ve gülümseme neden olan başarılarınız idi. Umarım bende sporu hayat felsefem haline getirebilirim. Bedenim büyük lakin ruhum küçük bir çocuk gibi korkak. Bedenim yüzünden eve kapattım kendimi. Şimdilik evde spor yapmaya çalışacağım. Gerçekten azminiz sonucunda başardığınız mutluluğu tüm kalbinle kutluyorum. Umarım ben ve benim gibi içinde kırılgan,parçalanmış, her seferinde hevesi kursağında kalmış olanlar inş =) en kısa zamanda spora başlar. Ve hedefimiz olan kilolara en kısa zamanda merhaba deme şansı buluruz. Ve başlangıç olarak hangi sporu tavsiye edersiniz evde?
canım benım ben yalnız degıldım sende yalnız olmayacaksın
hıc kımse yoksada bızler burdayız
bı yasa bı zayıflamaya basla bak gor mutlulugu
evde spor yaparken aman dıyım kendını zorlama yarım mekıklerle az az baslayabılırsın
bır ıkı bacak hareketı
emın ol az olması onemlı degıl ıstıkrarlı olması onemlı
ben sımdı sadece yarım mekıkle bacak hareketlerı yapıyoruma az
hadı bakalım hayatında sadece fazla gorduklerını cıkar dıyet deme buna
mesela gece yemek mı yıyosun ekmeksız yemeye basla sadece geceyı dıyorum bak
o bıle fark edecek .)))
hadı bakalımmmm
neden yasayamayasınnnnnnnn ınan ben bıle hayretteyım nasıl oldu dıye
zaman bır su akııp gıdıyor
dıyet mantıgıyla bakınca olmuyor
abur cuburu azaltsan bıle fark edecek bak bır ıkı hafta sonra
sonra ardından heves edeceksın emın ol
hadı bakalımmmmmm
aynı kilolardayız seninle seni çok iyi anlıyorum sadece 100 için 35 kilo bizim normal kiloya ulaşmamız için içimizden bir insan çıkması gerekiyor(ne kadarda acımasızca eleştirebiliyor insan bazen kendini )ben bi yola çıktım dilerim yolun sonuna kadar giderim şuan çok azimliyim hep beraber yapalım bişeyler ki birbirimize destek ollım bizi ancak en iyi biz anlarız tamam diğer arkadaşlarda anlar ama yaşamak çok ayrı bişey
inşaalh sende en kısa zamanda istediğin rakama ulaşırsın canım.sahi bu arada biz tombulların ruh halleri hep mi aynı olur.dışardan kaba bir görüntü ama ruhumuz pamuk ipliği gibi incecik.duygusal hassas insanlarız biz bide anlasalar dışardakiler içimizde olup bitenleri
enteresan bır sekılde tatılde hersey yolunda
herseyı yıyorum ama sadece kahvaltı .ç)))
acık bufeler yoresel yemekler
ama aksam hıc bısı
zorluyor tabııı ama yapcak bırsey yok:))))
sabah ıclı kofte yedım mesela:)))
aksam mangal vardı yemedım ama zorrrrrrr
tartılacak bır ımkan yok
umarım almamısımdır .ç))))
herseyı yıyorum ama sadece kahvaltı .ç)))
acık bufeler yoresel yemekler
ama aksam hıc bısı
zorluyor tabııı ama yapcak bırsey yok:))))
sabah ıclı kofte yedım mesela:)))
aksam mangal vardı yemedım ama zorrrrrrr
tartılacak bır ımkan yok
umarım almamısımdır .ç))))