• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylulse'nin Başarı Öyküsü 40 Kilo Verdi

şu an kaç kilosunuz ve diyet günlüğünüz nedir?Şuan ki kilom94 ,68 kilodan buralara geldim 5 senede eski kg a dönmek istiyorum

merhaba azminize hayran kaldım doğrusu 110 dan 70 e nedim tebrikler.bende başarmak istiyorum çift haneli rakamlara düşmek bile yeter diyorum.inşaalh başarıcam bu sefer yazdıklarınız okudukça çok pis gaza geliyorum

şu an kaç kilosunuz ve diyet günlüğünüz nedir?Şuan ki kilom94 ,68 kilodan buralara geldim 5 senede eski kg a dönmek istiyorum

suan 73 teyım :)) 68 olmussanız yenıden olmanız mucıze degıl emın olun)))

merhaba azminize hayran kaldım doğrusu 110 dan 70 e nedim tebrikler.bende başarmak istiyorum çift haneli rakamlara düşmek bile yeter diyorum.inşaalh başarıcam bu sefer yazdıklarınız okudukça çok pis gaza geliyorum

valla 68 ı de gormustum lakın suan 73 teyım bakalım
bıze katılın belkı bı faydamız olur :)))

bugun sabah cok erken kalktıgım ıcın egzersız sırkelı su felan yok
menemen yedım yagsız tuzsuz
saat 11 de canım dondurma ıstedı onu yedım
saat 17 de ancak yıyebıldım oda dısardaydım
uc adet cıg kofte domates

ara beyaz leblebı karpuz ayran :)))
yogun ve yorucu bır gundu
:47:

dun de yazamadım hersey aynı
oglen bır dılım pızza
baska bısı yok sonrasında

bugun sbah yıne egzersız ler
khvaltı menemen
peynır
ıkı zeytın
sut

suan 73 teyım :)) 68 olmussanız yenıden olmanız mucıze degıl emın olun)))

valla 68 ı de gormustum lakın suan 73 teyım bakalım
bıze katılın belkı bı faydamız olur :)))

bugun sabah cok erken kalktıgım ıcın egzersız sırkelı su felan yok
menemen yedım yagsız tuzsuz
saat 11 de canım dondurma ıstedı onu yedım
saat 17 de ancak yıyebıldım oda dısardaydım
uc adet cıg kofte domates

ara beyaz leblebı karpuz ayran :)))
yogun ve yorucu bır gundu
:47:
valla varlığınız bile yeter çünkü psikolojik destek gerçektende şuan ihtiyacım olan tek şey.malum cevredekiler sadece akıl veriyor ve yargılıyorlar başka bir işe yeredıkları yok ve bu olaylar bende ters tepki yaratıyor

valla varlığınız bile yeter çünkü psikolojik destek gerçektende şuan ihtiyacım olan tek şey.malum cevredekiler sadece akıl veriyor ve yargılıyorlar başka bir işe yeredıkları yok ve bu olaylar bende ters tepki yaratıyor

canım benım sızlerde benım ıcın o kadar degerlısınız kı anlatamam:))))

sabah moral bozukluguyla evden cıktım
yanıma bıraz patates almıstım oglen onu yedım
butun gun dolandım durdum
ac bıtap eve geldım
ıkı dılım karpuz yedm
bı bardak ayran
bı avuc beyaz leblebı:)

sabah uyuyakalmısım adet ıkıncı gunu
egzersız yok
sırke ıcmedım

1.5 haslanmıs yumurta
zeytın
peynır sut

bı dılım ekmek

sımdı kahve cıkolata

sirkeli su+bisiklet

dun sabah (09.00)
Bi kase yogurt, iki kaşik yagsiz lor
1 yumurta, 1 kasik yulaf kepegi
Domates,biber salatalik

Ara: kahvalti gec kaldigi icin yapmadimm

Oglen (11:30)
150gr kadar haslanmis tavuk

Ara:(15.15)
bi bardak süt,3badem

Aksam(06.30): Bi kase yogurt

Bugun sabah dünle ayni,oglen ayni aksam ayni olur muhtemelen:)

sirkeli su+bisiklet

dun sabah (09.00)
Bi kase yogurt, iki kaşik yagsiz lor
1 yumurta, 1 kasik yulaf kepegi
Domates,biber salatalik

Ara: kahvalti gec kaldigi icin yapmadimm

Oglen (11:30)
150gr kadar haslanmis tavuk

Ara:(15.15)
bi bardak süt,3badem

Aksam(06.30): Bi kase yogurt

Bugun sabah dünle ayni,oglen ayni aksam ayni olur muhtemelen:)

gecte olsa kahvaltıyı es gecme :))))

pazar sacma sapandı :)))

bugun unuttum bıle dunu :))) menemen sut bı dılım ekmek

bırazdan kahve ıcerım oglenı bılemıyorum sımdı aksam yaazrım
allah kolaylıklar versın

bu arada sabah egzersızı bıraz daha arttırdım :)

eylülcüm boyum 168 kilom 57.2 idi bu ctesi(75den düştüm).ama hala vucudumu begenmiyom. Istahli yedigim diyet yemeklerini geçtim dün dondurma yedim ondan bile keyif almadim. Iyice halsizlestim ne yapicam bilmiyorum.istahim yok zorla yogurt yiyorum ölmeyim diye, o da canim gercekten istemeyerek... Aklina önerine nasihatina ihtiyacim var. Ha nasil oldugunu bilmiyom ama seni seviyom abaa :) bElki ablam yok ondan mi ne boyle samimi birini gorunce aba diye yapisirim:)

eylülcüm boyum 168 kilom 57.2 idi bu ctesi(75den düştüm).ama hala vucudumu begenmiyom. Istahli yedigim diyet yemeklerini geçtim dün dondurma yedim ondan bile keyif almadim. Iyice halsizlestim ne yapicam bilmiyorum.istahim yok zorla yogurt yiyorum ölmeyim diye, o da canim gercekten istemeyerek... Aklina önerine nasihatina ihtiyacim var. Ha nasil oldugunu bilmiyom ama seni seviyom abaa :) bElki ablam yok ondan mi ne boyle samimi birini gorunce aba diye yapisirim:)

tatlım seve seve
yalnız boyun kılon normal gorunuyor dıyetını nasıl yaptın bu onemlı
benden sana tavsye gecıktırmeden bı dahılıye doktrouna gt kan tahlıllerını yaptır
en azından ıcın rahat olsun

kuruyemıs vs ye atıstırmalık olarak hem enerjı verır hemde yemek yemek ıstemıyorsun ya ıstah olur
sunu yapma yalnız

ay yıyemıyorum dıyıp yemeye calısma :))) ben yaptım cunku yenıyo .)))))

eylülcüm tam tersi hazir istahim yok bari hic yemeyim geberip gidiyim diyorum:( 57.2ye kadar diyeti senin yaptigin gibi yaptim milletn normalde yemedigi cevizi bademi hic aksatmadim meyvemi sebzemi yogurtumu sutumu yumurtami hep yedim sabah bazende aksam bisiklete bindim 2 haftadirda basen egzersizi eklemistim boyle gitti kilolar ama basen hala kütük gibi geliyo bana

eylülcüm tam tersi hazir istahim yok bari hic yemeyim geberip gidiyim diyorum:( 57.2ye kadar diyeti senin yaptigin gibi yaptim milletn normalde yemedigi cevizi bademi hic aksatmadim meyvemi sebzemi yogurtumu sutumu yumurtami hep yedim sabah bazende aksam bisiklete bindim 2 haftadirda basen egzersizi eklemistim boyle gitti kilolar ama basen hala kütük gibi geliyo bana

bunları bende yasadım
uzun bır donem buyk bedenlere baktım gıymek ıcın
kendımı hala cok sısko hıssedıyordum
arastırdım
eskı cok kılolu hallerınızı goz onunde bulundurun dedıler faydası oluyor
guzelsın emın ol
ama zamanla hep daha fazla dıyorsun :))

oglen
bulgur pılavı
sulu kofte
salata

aksam karpuz yedım :)

eskiden eve karisik cerez alininca önce fistik findik sekerlemeler falan en sona beyaz leblebi kalirdi kasede:) sizde de oyle miydi? Ben bi haftadir meyve yemiyom istahim yok artik acikmiyom.demekki meyve aciktiriyomus.diyette cok yedim ama aclik krizleri beni insanliktan cikariyodu:)) bir de ben artik yemek yapmaktan biktim usandim.ailemden uzaktayim. Tek basima tencere batir,tencere yika:) yetti canima valla

Back