ay hiç de cosmamışsın gayet makul yediklerin valla hatta iftar için süper:) kadayıf da çok değilmiş hem nolcak tüm gün aç duruyosun:)
de mııııııııııııııı:)))) sagolasın :)))
bugun ıftar corba karpuz:)))))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay hiç de cosmamışsın gayet makul yediklerin valla hatta iftar için süper:) kadayıf da çok değilmiş hem nolcak tüm gün aç duruyosun:)
bugün birkez daha içime oturdu kilo verme işi , çok beğendiğim bir pantolon oldu çarşıda alamadım olmadı bana ama yok kilo veremedim gittim. üniversitedeyken yemek yemiyodum hiç kola+çukulata yiye yiye çok kilo vermiştim ama annemin yemeklerini yeyince gene aynı kilodayım
evdeyken açlığa dayanamıyorum ben. Dün gece 11 de midem öyle bir kazındı ki çatladım resmen hiçbirşey fayda etmedi su bitki çayı hiç.. 2 hıyar 1 şeftali yedim bastırdı. Akşam yemeğide yemiştim halbuki..
Diyet yapanlar koladan tatlıdan uzak duruyor ya ben cidden üniversiteye başladığımda yemek yapmaya üşendim hep tek yaşadığım için yalnız yemek yiyemiyorsun. Yanımdan kola çukulata hiç eksik olmazdı.. Öyle bir zayıfladımki pantolonun kenarından kolumuda sokuyordum o derece.. şimdi sağlıklı besleniyorum o günlere göre genede kilo veremiyorum.. düzenli yürüyüşte yapıyorum ama yok.. 160 boyundayım 59 kiloyum.. ama kalça basen ve göbekte kilolar toplanmış durumda. dağınıkta değil yani kollar bacaklar ince biraz tüm kilo ortada hiç hoş değil.. mide rahatsızlığımda var azıcık acı yesem midem çok kötü şişiyor.
birde ben kafama göre bir çay yaptım onu içiyorum. annemin şaştımaşı gibi birşey ne bulduysam onu attım içine.. kurutulmuş adaçayı köyde toplamıştık, taze nane, maydonoz kaynatıp limon sıkıp içiyorum biraz başım dönüyor sanki. neden olabilir? çayla alakası varmı?
günde 1 yada 2 bardak bitki çayı içiyorum 51 kilo olmaya çalışıyorum zaten hiç 160 olmadım 154-159 arası geziyorum hep ama 151 olmalıyım sabahtan akşama kadar yatıp film izlersem böyle olur tabi püf :X