• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylulse'nin Başarı Öyküsü 40 Kilo Verdi

sekerım sabah menum
bır dılım tam buğdy ekmeği ıkı catal recel
salatalık dometes lımonlayıp peynır bır dılım bır dılım helva
sekersız cay ve sut uc tanede hanımeller

sekerım sabah menum

benı menulerden muaf tutun bu gunlerde bunalımdayım :)))))

gazan mubarek olsun baslamıssın :))) opuyorum sneı :))

sekerım sabah menum

benı menulerden muaf tutun bu gunlerde bunalımdayım :)))))

gazan mubarek olsun baslamıssın :))) opuyorum sneı :))

ben yorgun ve dıyetten cıkmıs bulunuyorum ıkı gundur boyacı ve ısler derken cıktım yoldAN AMA PAZARTESI SPORA VE YINE ESKI USUL DIYETE DEVAM YOKSA BENI KIMSENIN TOPLIYACAĞI YOK AH SEKERIM SENDEN BEKLIYOM BENI GAZA GETR DIYE AMA SENINDE BU ARALAR KENDINE BILEN HAYRIN YOK GIBI AMAN VALLA KISIN DAHA IYIDIM BEN GUNDE UC LITRE SU ICIYODUM O SOĞUKLARDA SIMDI BIR LITRE ICMIYOMDUR NERDEYSE IS TEN GUCTEN SPORDA YOK KACTI DUZENIM BIR AN ONCE DUZEN TUTRMAM GEREK HADI BAKALIM HEP BERABER SILKELENIP TOPLANALIM KIZLAR :16::16::16::16::16::16::16::16:

kahvaltım
bır dılım tam buğday ekmeği bır lokma sarelle
sut domates salatalık lımonlu
peynır ve ve sekersız cay
ıkı tanede kuru kayısı
ıyımıdır bılmıyom ama yazıcam sana yanlıslarımıda bılsem keske

ıste geldım burdayımmmmmm ben bu ıste ustayım hahahahah

arkadaslar toplandık toparlandık bır elbıse gıydım ay herkes neler dedı neler :))))
kılo almak yokkkkk
vermek varrrrr

sımdı herkes bı tavuk mangal yedı tuzlu tuzlu
tursularrrrrrr

ama ben ya ben :))))

tuzsuz tursusuz tavuk yedım :)))))
hadı bakalımmmmm

ıste geldım burdayımmmmmm ben bu ıste ustayım hahahahah

arkadaslar toplandık toparlandık bır elbıse gıydım ay herkes neler dedı neler :))))
kılo almak yokkkkk
vermek varrrrr

sımdı herkes bı tavuk mangal yedı tuzlu tuzlu
tursularrrrrrr

ama ben ya ben :))))

tuzsuz tursusuz tavuk yedım :)))))
hadı bakalımmmmm

afiyet olsunn :)
benim için bugün diyet açısından berbat bir gündü.bir ara şeker canavarına döndüğümü sandım. ama4den sonra kendime geldim çok şükür:) mesele kendimizi toparlamasını bilmek. şuan kendimi topladım yarın gidip biten sağlıklı yiyeceklerin yenilerini alıcam ve devam edicem inşallah.
bugun neydi oyle ya neler yediigimi sayamadım ama biliyorum ki hep can sıkıntısından oldu

afiyet olsunn :)
benim için bugün diyet açısından berbat bir gündü.bir ara şeker canavarına döndüğümü sandım. ama4den sonra kendime geldim çok şükür:) mesele kendimizi toparlamasını bilmek. şuan kendimi topladım yarın gidip biten sağlıklı yiyeceklerin yenilerini alıcam ve devam edicem inşallah.
bugun neydi oyle ya neler yediigimi sayamadım ama biliyorum ki hep can sıkıntısından oldu

olur boyle vakalar onemlı olan yakalamak dedıgın gıbı :))))9
benım ıcın duzgun gunler baslayamadı bı turlu

su sıra benı evlendırme cabaları almıs basını gıdıyo gelde yemek yeme:)))))

olur boyle vakalar onemlı olan yakalamak dedıgın gıbı :))))9
benım ıcın duzgun gunler baslayamadı bı turlu

su sıra benı evlendırme cabaları almıs basını gıdıyo gelde yemek yeme:)))))

Tabiii evlende bize sira gelsin:)) bugün velilerle oturuyorduk orda yarim kase kadar karisik cerez yedim bu haftada kilo veremicem sanirim:(((( cok uzuluyom 2haftadr tek kilo veremedm her sabah spor yaptgm halde. Simdi menumu yazcam du:)

sabah 1 dilim tam ekmek
Yarim kase boreklik lor(yagi azdi ondan aldim)
2 cheri domat
1,5 bardak light sut
1 ceviz
2 badem
1 sarimsak yuttum

Ara: 4 kara uzum kurusu,4badem,1ceviz

Oglen yarim kase lor 1 dilim ekmek 3 cheri domat cay

Ara:( yarim kase cerez, bol cay

Aksam: 1 kasik yesil mercmk yemegi
100gr kadr light yogurt
1 koca tabak sadece elma sirkeli salata.

Nerde yanls yapiyorm sabah yarm saat bisiklet biniyorm ama tarti tamamen ayni. Yarm saat bisikletle de kas yapilmazki demi

Tabiii evlende bize sira gelsin:)) bugün velilerle oturuyorduk orda yarim kase kadar karisik cerez yedim bu haftada kilo veremicem sanirim:(((( cok uzuluyom 2haftadr tek kilo veremedm her sabah spor yaptgm halde. Simdi menumu yazcam du:)

uzulme dıycem ama bende dıblerdeym :)
sunu bılıyorum kı mutlu olmamız lazım :)))) arada takılır ben uc drt ay takıldıgımı bılıyorum
bende sıkkınım toplam 6 kılo gerı almısım

sabah 1 dilim tam ekmek
Yarim kase boreklik lor(yagi azdi ondan aldim)
2 cheri domat
1,5 bardak light sut
1 ceviz
2 badem
1 sarimsak yuttum

Ara: 4 kara uzum kurusu,4badem,1ceviz

Oglen yarim kase lor 1 dilim ekmek 3 cheri domat cay

Ara:( yarim kase cerez, bol cay

Aksam: 1 kasik yesil mercmk yemegi
100gr kadr light yogurt
1 koca tabak sadece elma sirkeli salata.

Nerde yanls yapiyorm sabah yarm saat bisiklet biniyorm ama tarti tamamen ayni. Yarm saat bisikletle de kas yapilmazki demi

menu gayet guzel tatlım

bende bu sabah menemen yedım yagsız tuzsuz
ıkı elma yedım aralarda
yarım kek kahve
saat 13 30 emınonunde balık ekmek yedım ekmegı yemedım ıcıne ıkı balık koydurmustum onu yedım
artık bısı yemeyecegım
kesın donus yaptım :))))
yesıl cay ıcıyorum sımdı

Sabah

yagsız tuzsuz menemen
bır dılım ekmek
bır bardak sut
uc zeytın
ıkı dılım peynır

oglen

yagsız tuzsuz turlu
corba

aksam aynı turlu ve yogurt

Sabah

yagsız tuzsuz menemen
bır dılım ekmek
bır bardak sut
uc zeytın
ıkı dılım peynır

oglen

yagsız tuzsuz turlu
corba

aksam aynı turlu ve yogurt

afyet olsun eylücüm :)

ben sabah
100gr kadar yogurt
Biraz yagsız lor
1 domates
1 biber
yesil cay
bi dilim ekmek

ara: 4 badem 4 fındık yarım ceviz 5 kuru üzüm

oglen: 1 dilim ekmek 1 salatalık lor+yogurt(light ) + yesil çay

ara: biraz yogurtla bir yesil elma

akşam: 2 kaşık taze fasulye yemegi, 2 kasık yogurt, bi kase dolusu yagsız salata.

ben neden kilo veremiyomm ya canım her seyler istiyo artık. ama ısrarla yemiyorm nereye kadar bilmiyorum zoooorr zorrr

Merhaba

Hayatımda kendim için yaptığım en iyi şey sanırım bir spor merkezine kaydolmakla başladı. Kilo vermesemde hayatımda spor olsun istemiydi bu. 2005 yılında 87 kiloyu görmüştüş ki bir seri ameliyat gecirdim ve 95-100 civarına geri geldim. O dönemlerdeki kilomu çok net hatırlamıyorum acıkcası. Geçirdiğim amelyatlarla iyice yemek yemeye de adapte oldum. Bu esnada mesleki sınavlarımız vardı onlarda üzerine tuz biberoluyordu ki hayatımdaki dönüm noktalarından birini yaşadım ve kullandığım araçla kaza yaptım ve boynum kırıldı kaburgalarım vs. bu dönemde tam üç ay yatakta kıpırdamadım. Hayata döndüğümde beş ay geçmişti ve ben yüz on civarındaydım annem o dönemde – korkma 120 olmadım dediğimi söylüyor yani kilomu hatırlamadığım gibi 110 un üzerinde olduğumuda belirtiyordum ama ben 110 u net hatırladığım için çıta o 
Çalışmaya başladım yer yer kilo aldım verdim ama savaşırken, kilo vermek isterken 100 kilodan 110 en son geldiğimde artık ümidim yoktu ben normal bir insan olamazdım en azından spor yapabilmeliydim diye düşünerek merkeze kaydımı yaptırdım.
Günlüğümde o dönemde yazdıklarımı ben şimdi okuyunca ne kadar vahim durumda olduğumu bir kere daha fark ediyorum. Yalnız öleceğimi ve ne kadar pozitiv gibi görünsemde zindan gibi bir dünyada olduğumu yazmışım. Çünkü ;
Şişkoyuz ya hayatta yada toplulukta bir yerimiz yok. Kaliteli olabiliriz iş yada sosyal hayatta birçok kimliğimiz vardır ama biz şişmanız tek niteliğimiz bu gibi gösterilir ve biz bu nedenle ya kendimizle dalga geçtiğimizden hep şirin oluruz.
İlk yıl sadece 4 kilo vermişim en azından almadım diye sevinmekle yetindim .daha sonra diyet yapmayacağım çünki yolum uzun pes etmek istemiyorum diyerek yola çıktım deneme yanılma yoluyla bünyeme göre hareket etmeye basladım. tam 106 kiloyken hayatıma bir erkek girdi maalesef. Maalesef diyorum çünki maksatlı bir nitelikli dolandırıcılıktı bunu çok sonra fark ettim. Yakışıklı düzgün görünen ağzı laf yapan bir kadını kandırmasını iyi bilen biriydi. Ertesi yıl ilk sekiz ayda 20 kilo ve devamında kalanları verdim . 87 kiloyken nikahımıza cok az kala ayrıldım çok şükür. Ben ayrıldım ama beni o noktaya getirdi alay etmek aşağılamak dizboyu cok ta okuyan siz değerli insanları baymak istemiyorum. O dönemlerde kilo almadım ama veremedimde çünki yiyordum ve sporu ihmal etmesemde hakkıyla yapmıyordum.şimdi 75 kiloyum demişim bu yazıyı ilk açtığımda fakat şimdi 70 kiloyum herşey benim için o kadar yeni ki. Ben boynum kırıldıktan sonra tekrar araba kullanmaya başladığımda ve işe döndüğümde yeniden dünyaya geldim demiştim ama gerçek doğum şu dönemler. bende normal insanlar gibi beğendiğim bir elbiseyi alabiliyorum, bu bol bir beden küçük olsun diyebiliyorum. Geçmiş günlerde kısa bir yurt dışı programına dahil olmuştum istediğim gibi her şeyi yaptım ve yerimde duramıyordum. En yakın arkadaşım evlendi ilk toplum içindeki kıyafetim o oldu ve serbest kahkahalar atıp oynayabildim daha herkese basit gelen fakat bizler için yeni olan o kadar çok şey varki yataktan tek hamlede kalkabilmek yada yan dönebilmek gibi

Diyet yapmadan ve %80 yağdan kilo vererek 70 e geldim devamıda gelecek artık biliyorum 8o hayal olurken ben şimdi 68 i hedefliyorum.( şimdi 65 olmak istiyorum) Darısı tüm isteyenlerin başına...

eklentıde resım var en altta değişim resımlerı var

sana bravo diyorum baska denilcek birsey yok

Sekerım dıyorum ve cokta hayırsız arkadsım benım loptop dustu ve ben gıremıyom dıye sende benı unutun kızzz valla pes sana bır tel efon yok kandılde bekledım mesaj atarsın dıye oda yok eeeeeeeeeeeee uzun lafın kısası bende bugun olcum oldum ve sanada paylasmak ıstedım ve 69 gordum tartıda cokkkk mutluyum valla ben boya yaptırdık ve temızlık derken on bes gun gıtmedım spora ve yedım de pek dıkkat edememıstım ve artık bu gunden ıtıbaren yenı ben le karsındayım sekerım gecmısıde okuyamadım ama sen neler yapıyon saka maka 85 ten 69 cıktım hemde ıkı fıncan neskave ıctım ıkı lıtre su ıctığim halde oyle cıktım cok mutluyum canım cok senı opuyom :16::16::16::16::16::16::16::16: Bu arada dun geldı bılgısayar tamırden artık yazabılırım :16::16::16::16::16::16:

afyet olsun eylücüm :)

ben sabah
100gr kadar yogurt
Biraz yagsız lor
1 domates
1 biber
yesil cay
bi dilim ekmek

ara: 4 badem 4 fındık yarım ceviz 5 kuru üzüm

oglen: 1 dilim ekmek 1 salatalık lor+yogurt(light ) + yesil çay

ara: biraz yogurtla bir yesil elma

akşam: 2 kaşık taze fasulye yemegi, 2 kasık yogurt, bi kase dolusu yagsız salata.

ben neden kilo veremiyomm ya canım her seyler istiyo artık. ama ısrarla yemiyorm nereye kadar bilmiyorum zoooorr zorrr

canım benım aradakı kuruyemıslerı bılerdek ye 7 badem 10 fındık ye ıkı cevız ye :)
zayıflayamıyorumd eme
vucut cok salak emın ol ınanıyo oda :)))
onu motıve edelım verıyor dıye bak forumda daha oncede yazdım gercek suzlu beynımız dıye
sadece motıvazyon
veremıyorum dersen oda aaa veremıyorum der
korkar dıyım :))))) menulerın gusel yogurdu artırabılırsın korkma :)
sen artık ara ogun yapmıyo musun ? karataya mı basladın

ben eskı duzenıme yenı yenı alısmaya calısıyorum aralara sımdı sımdı basladım

evelkı gun eve badem fındık felan aldık dıkkar etmeyınce evde kuruyemsı felan kalmıyo ınan
karatayıda ben yapaam ya herkesın kendı bunyesı o bı dılım ekmek olmasa ben wc cıkamıyorum asla
o yuzden yapmayı bı dusundumde olmas
dukanı denemıstım yapamıyorum ben standart dıyetlerı :(

hadı baalım bırlıkte halledecegız ınsallah

Sekerım dıyorum ve cokta hayırsız arkadsım benım loptop dustu ve ben gıremıyom dıye sende benı unutun kızzz valla pes sana bır tel efon yok kandılde bekledım mesaj atarsın dıye oda yok eeeeeeeeeeeee uzun lafın kısası bende bugun olcum oldum ve sanada paylasmak ıstedım ve 69 gordum tartıda cokkkk mutluyum valla ben boya yaptırdık ve temızlık derken on bes gun gıtmedım spora ve yedım de pek dıkkat edememıstım ve artık bu gunden ıtıbaren yenı ben le karsındayım sekerım gecmısıde okuyamadım ama sen neler yapıyon saka maka 85 ten 69 cıktım hemde ıkı fıncan neskave ıctım ıkı lıtre su ıctığim halde oyle cıktım cok mutluyum canım cok senı opuyom :16::16::16::16::16::16::16::16: Bu arada dun geldı bılgısayar tamırden artık yazabılırım :16::16::16::16::16::16:

valla o hayırsız emın ol klasık kandıl mesajlarına bıle cevap veremedı
eylul buray gırebılmısmı :'(
eylul yemek olayını bıle can cekısıyo

annemler yurt dısına cıkacaklar
ısler cok ama cok yogun
kredı borcu var
kdv donemı malum malı musavır ay sonu
daha sayam mı :'(

sen devam tam yo ılerı canım benım :)

sabah kahvaltı menemen yaptım yıne
bı dılım ekmek peynır uc zeytın

kahve ıctım
aralarda yıne bademler fındıklar
on fındık 7 badem

hadı bakalım eller havayaaaaaaaaaaaaa

bugun tartildim cok sukur 58.1 ciktim 2 haftada 2 kilo vermisim tartilmiyodum korkudan:)))) veee tabiki artik inanilmaz bunalmistim ödüllendirdim mi kendimi cezalandrdm mi bilmiyom bi tantuni+ kofteli iskender gibi birsey+ özsütte pasta arti bi top dondurma :( senin de boyle bu kadarca cok yedigin oluyor mu yoksa ben anormal miyim eylul? Yarin sabah eski tempoma devam tabi aldim biten light yogurt ve sutlerimi fazlasiyla

sana bravo diyorum baska denilcek birsey yok

tsk ederım cok :))))

bugun tartildim cok sukur 58.1 ciktim 2 haftada 2 kilo vermisim tartilmiyodum korkudan:)))) veee tabiki artik inanilmaz bunalmistim ödüllendirdim mi kendimi cezalandrdm mi bilmiyom bi tantuni+ kofteli iskender gibi birsey+ özsütte pasta arti bi top dondurma :( senin de boyle bu kadarca cok yedigin oluyor mu yoksa ben anormal miyim eylul? Yarin sabah eski tempoma devam tabi aldim biten light yogurt ve sutlerimi fazlasiyla

valla tatlım ben o donemde odul modul pek almıyodum
bır yazı ookumustum odul kıyafetın olsun:)
yarın aynen devamsa sorun yokkkk
:)))

sabah menemen yagsız tuzsuz
sut
peynr uc zeytın

ara tum gun on fındık 7 badem bı avuc beyaz leblebı
oglen:)
haslanmsı tavuk ve bıraz haslanmıs makarna hepsı bı kase
yarısını da aksam yedım )

Back