Eylulse'nin Başarı Öyküsü 40 Kilo Verdi

gunaydinnnn.. Evet bugun aynen devam ediyom insallah, dünün telafisiyle birlikte tabi:)
Sabah 1,5 kk lor
1 bardak sut
1 buyuk domat
1 salatalk
Ecük maydonoz

Arada 4 kuru kayisi 200ml light sut iccem bide oglene kadr 1lt su iceym diyom ama okulda da wc ye gitmeyi hic sevmiyorum

Bide kürler konusundaki yogurtlu kürü yedim sabah:)

guzel bı menu ama ben yumurtasız kendımı dusunemıyorum ::))))

sabah haslanmıs yumurta
( menemenı yaktım da )
uc cerı domates
yarım bardak sut ( yaglıydı )

evden uzaktayımda

oglen bı avuc makarna bıraz tavuk kıyma haslama
bı dılımekmek

aksam haslanmsı lahana yogurt

cuma gun kendimi kaybettim insanliktan ciktim eylul o bildigin yuvarlak somun ekmekler var ya, bir oturusta komple yedim yaninda 2 yumurtali menemen arti birsuru kahvaltilik. Doymadim bakkaldan 2 magnum bi kornet bi kare cikolata aldim yedim kendimi durduramadim transa falan gectm galiba. Sonra midem eriyince 60dk bisiklete bindim ama telafi etmemistir tabi. Son 2 gundur guzel diyetteyim tekrardan ve 3 hafta kafayi yeme lüksüm yok:)
Bugun sabah 1 yumurta,
bi koca kase yagsiz yogurt
domates
biber
salatalik
Oglen
150gr kadar haslanmis tavuk gogsu
Domates biber salatalik
Aksam
200ml yagsiz süt 6-7 kayisi

Haftada 1 kilo veren nasi veriyo acaba bn yarim kilo vermek icin kendimi parcaliyorum

ooooooooooooooooooo hanım efendı de uğramaz olmus hıh eeeeeeeee bende gıremedım sonucta 67 cıkıyom sabahları verdım sekerım sızlerın sayesınde vallla kıloları gercı bes olur dort olur vermeyı ıstıyom daha cok hosuma gıdıyo valla gıttıkce kılolar boyle yasayım dıyom esımde erıdın bıttın bırak artık ye bıseyler dıyo ama artık yıyesımde gelmıyo ve sekerım sana bısey dıcem sporu bıraksamda yemesm fazla yınede kılo alırmıyım bılmıyom sıcaklarda cok zor gelıyo gıtmesı hocada değistı ya canımızı cıkartıyo bu hoca valllla bırakmayıda dusun muyo değilim top alayım bır ay deneyım dıyom evde olazsa yıne devam ederım napayım cok yoruldum sıkıldım zayıflayınca gerceketn cok zor gelıyo eyulul napsam bılemedım optum canım

canım benım uzun zamandır gırmedım farkındayım ama ne kadar oldu bılmıyorum ama bı hafta olmustur
annem geldı yurt dısından bu sefer babayı aldı gıttı :)
kılo vermene cok ama cok sevındım :)
bende demeye dılım varmıyordu ama en son 76.5 gordum tartıda burayada cok bakamadım
suan 73 kıloyum cok sukur aynı eskı pıskopatlıgım
ve sen sakın sporu bırakma bende yenıden basladım
az yemekle kılo verılmıyor emın ol
salarsın azalt ama bırakma

:)
bu gun menu yazayım ornek olsun bı tane

sabah menemen malum yagsız tuzsuz bı dılım ekmek
sonrasında kahve cıkolata

oglen tavyk gogsu ızgara
haslanmıs turlu

aksam yok hıc bısı
aralarda badem 7 fındık 10 beyaz leblebı bı avuc
ıkı elma

sıcak lımonlu yesıl cay gun boyu

sabah 15 dakıka egzersız zamanla yenıden 40 dakıkaya cıkaracagım :)
hadı bakalım tam yol ılerı asla bırakma alıyosun emın ol korumak daha zorrrrr

olsun canım benım olur boyle bazen
bende ınanamam neler yedıgıme emın ol:)
onemlı olan devam etmek
edebılmek:))))) unut gıtsın yedıklerını onune bak:)

veren nası verıyo emın ol bı haftadır kopek gıbı ac dolanıyorum
haslanmıs lahana ve yogurtla devam edıyorum menu yazacagım bı tane ornek:)

sabah kahvaltı

sırkelı su
bı mınık kase yogurt

15 dk egzersız

menemen yagsız tuzsuz
sut
ıkı zeytın
bı dılım ekmek

ara 6 badem kahve cıkolata

sanki diyeti birakirsam hayatta umursayip yaptigim tek işi de kaybedecekmişim gibi geliyor. Diyeti birakmaktan korkuyorum.aslinda en basta hayalim umudum olan kiloya geldim boy168, kilo 57,5. Ama hayalimdeki vucuda bu kiloda ulasamayacakmişim demekki. Diyeti birakamiyorum saplanti mi oluşturdum ne. Hem kilo almaktan inanilmaz korkuyorum hem de diyetin bitmesinden. Acayip hissediyorum ya. Senin ideal kilon nedir eylul? Yoksa kanimin son damlasina kadar kilo vermeye devam mi diyorsun benim gibi? Ne zaman neyi ne kadar nasil yememiz gerektigini hesaplamaktan vazgecegiz? Bitecek mi acaba bu sendromlar

valla tatlım bırakmak dıye bırsey yok dıyım ben sana
artık yasam seklı halıne gelecek mecbur

oglen
haslanmıs makarna bıraz tavuk gogsu salata

ben mutlym boyle
68 ı gordugum oldu sımdı 73 tabııkı 68 ı gormek ıyı benm ıcın boyum 169

bırakınca hemen alıyorum o nedenle bıkmamaya bakıyorum:)))

seni sürekli takip ediyorum canım kilo almana üzüldüm bende gram gram veriyorum...idolümsün...o kadar dikkat ederiz gr gr veririz yediğimizde kilo kilo geri alıyoruz...

seni sürekli takip ediyorum canım kilo almana üzüldüm bende gram gram veriyorum...idolümsün...o kadar dikkat ederiz gr gr veririz yediğimizde kilo kilo geri alıyoruz...

tatlım sorma:)
kı takıb edıyorsan bosluklarım cok olmadı bır ıs yerı acılısı donemınde 4 ay bıraktım hemen kılo aldım
ınan korumak ve gerı almamak cok zor :))))
ve 10 kıloları vermek kolaymıs dıyorum su uc dort kıloyu vermek ne zor :)))
sanada kolay gelsın zor yola bas koymussun hadı hayırlısı:)))))

menum:
Sabah
1 yumurta
1 dilim ekmek
Bi salatalik bi domates bi biber
Bi kase lor
2 ceviz

Aralar: biraz kuru uzum 3 ceviz 3 kayisi 2 seftali
Oglen bi yumurta 3-4 dilim salcali ekmek

Cok yemisim oglene kadar.artik aksama kadar hicbir sey yemicem canim skldi kendime...ac birakarak cezalandiricam sanirim.. üzgünüm artik

Son düzenleme:
oglen bıraz kacmıs ama ac kalarak cezalandırma kendını bu duzenını bozar:)
bırsey olmamıs gıbı aksm sade bırseyler ye :)

oglen
haslanmıs tavuk gogsu
az makarna
yogurt

( yagsız tuzsuz demeye gerek var mı )

bılmıyorum kı tatlımherkes atıyo ama

oglen

haslanmıs bı avuc makarna
tavuk gogsu

aksam mısır yogurt gbek salata

sımdı bıtkı cayı

bılmıyorum kı tatlımherkes atıyo ama

oglen

haslanmıs bı avuc makarna
tavuk gogsu

aksam mısır yogurt gbek salata

sımdı bıtkı cayı

Ben aksam yemicem dedm ama 50 gram bademle 3 kuru kayisi yedim. Cebiri yarin yaparim kendime:) internetten basen hareketleri buldum onu yapicam insallah ise yarar

süper sporla başarmanız harika sağlıklı bir şekilde kurtulmuşsunuz ne kadar güzel...

sabah kahvaltı

menemen
sut
bı dılım ekmek

kahve cıkolata

oglen
haslanmıs makarna
tavuk gogsu
ıkı dılım patates

ara karpuz

aksam yogurt semızotu

:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…