gunaydinnnn.. Evet bugun aynen devam ediyom insallah, dünün telafisiyle birlikte tabi:)
Sabah 1,5 kk lor
1 bardak sut
1 buyuk domat
1 salatalk
Ecük maydonoz
Arada 4 kuru kayisi 200ml light sut iccem bide oglene kadr 1lt su iceym diyom ama okulda da wc ye gitmeyi hic sevmiyorum
Bide kürler konusundaki yogurtlu kürü yedim sabah:)
ooooooooooooooooooo hanım efendı de uğramaz olmus hıh eeeeeeeee bende gıremedım sonucta 67 cıkıyom sabahları verdım sekerım sızlerın sayesınde vallla kıloları gercı bes olur dort olur vermeyı ıstıyom daha cok hosuma gıdıyo valla gıttıkce kılolar boyle yasayım dıyom esımde erıdın bıttın bırak artık ye bıseyler dıyo ama artık yıyesımde gelmıyo ve sekerım sana bısey dıcem sporu bıraksamda yemesm fazla yınede kılo alırmıyım bılmıyom sıcaklarda cok zor gelıyo gıtmesı hocada değistı ya canımızı cıkartıyo bu hoca valllla bırakmayıda dusun muyo değilim top alayım bır ay deneyım dıyom evde olazsa yıne devam ederım napayım cok yoruldum sıkıldım zayıflayınca gerceketn cok zor gelıyo eyulul napsam bılemedım optum canım
cuma gun kendimi kaybettim insanliktan ciktim eylulo bildigin yuvarlak somun ekmekler var ya, bir oturusta komple yedim yaninda 2 yumurtali menemen arti birsuru kahvaltilik. Doymadim bakkaldan 2 magnum bi kornet bi kare cikolata aldim yedim kendimi durduramadim transa falan gectm galiba. Sonra midem eriyince 60dk bisiklete bindim ama telafi etmemistir tabi. Son 2 gundur guzel diyetteyim tekrardan ve 3 hafta kafayi yeme lüksüm yok:)
Bugun sabah 1 yumurta,
bi koca kase yagsiz yogurt
domates
biber
salatalik
Oglen
150gr kadar haslanmis tavuk gogsu
Domates biber salatalik
Aksam
200ml yagsiz süt 6-7 kayisi
Haftada 1 kilo veren nasi veriyo acaba bn yarim kilo vermek icin kendimi parcaliyorum
sanki diyeti birakirsam hayatta umursayip yaptigim tek işi de kaybedecekmişim gibi geliyor. Diyeti birakmaktan korkuyorum.aslinda en basta hayalim umudum olan kiloya geldim boy168, kilo 57,5. Ama hayalimdeki vucuda bu kiloda ulasamayacakmişim demekki. Diyeti birakamiyorum saplanti mi oluşturdum ne. Hem kilo almaktan inanilmaz korkuyorum hem de diyetin bitmesinden. Acayip hissediyorum ya. Senin ideal kilon nedir eylul? Yoksa kanimin son damlasina kadar kilo vermeye devam mi diyorsun benim gibi? Ne zaman neyi ne kadar nasil yememiz gerektigini hesaplamaktan vazgecegiz? Bitecek mi acaba bu sendromlar
valla tatlım bırakmak dıye bırsey yok dıyım ben sana
artık yasam seklı halıne gelecek mecbur
oglen
haslanmıs makarna bıraz tavuk gogsu salata
ben mutlym boyle
68 ı gordugum oldu sımdı 73 tabııkı 68 ı gormek ıyı benm ıcın boyum 169
bırakınca hemen alıyorum o nedenle bıkmamaya bakıyorum:)))
seni sürekli takip ediyorum canım kilo almana üzüldüm bende gram gram veriyorum...idolümsün...o kadar dikkat ederiz gr gr veririz yediğimizde kilo kilo geri alıyoruz...
oglen bıraz kacmıs ama ac kalarak cezalandırma kendını bu duzenını bozar:)
bırsey olmamıs gıbı aksm sade bırseyler ye :)
oglen
haslanmıs tavuk gogsu
az makarna
yogurt
( yagsız tuzsuz demeye gerek var mı )
bılmıyorum kı tatlımherkes atıyo ama
oglen
haslanmıs bı avuc makarna
tavuk gogsu
aksam mısır yogurt gbek salata
sımdı bıtkı cayı
Ben aksam yemicem dedm ama 50 gram bademle 3 kuru kayisi yedim. Cebiri yarin yaparim kendime:) internetten basen hareketleri buldum onu yapicam insallah ise yarar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?