bende dun haslanmıs kabak ve yoğrt yedım bugunde bır tatlı kasğı zeytınyağı ıle menemen değil ama dometesı kavurdum bır yumurta kırdım ve tuz yok ve karabıber ve maydonz ve kekık dokup yedım ekmekte yok bır buyukce kasede yoğurt ve uc fıncanda yesıl cay ıkı lıtre su
merhaba eylüll. ben bir kaç gündür okuyorum bir yıldır yazdıklarını. demin üye oldum yazmak istedim sana. yazsak roman olur hikayen :) bende 75'den 59 lara indim, 2-3 senede ama. biraz daha zayıflamak istiyorum. bu ara kendimi çok kasıyorum bunun için. annemin karnından tombik doğmuşum hep öyle gittiişte böyle lütfen bana yazz :)
3-4 haftadır diyet gibi bir şey yapıyorum bu pazartesiden itibaren sabah kalkıp işe gitmeden once 30dk bisiklete biniyorum terli terli işe gidiyorum :) bugun ilk defa acayip gözüm dondu işten çıkıp çarşılara gidip her seyi yemek istedim ama üşendim :)) eve geldim kahve kayısı iki üç fındık vs.. kesmedi ekmek peynir çıkardım 100gr kadar peynr +3 dilim ekmekle bugunkü krizimi savdım çok şükür. uzun süredir ara ara diyet hikayelerine listelerine falan bakıyordum ilk kez kayıt yapıp senin konuna katılmak istedim tanımadan boyle bir sinerjiiii gibi bir şey galiba bilemedim :))
3-4 haftadır diyet gibi bir şey yapıyorum bu pazartesiden itibaren sabah kalkıp işe gitmeden once 30dk bisiklete biniyorum terli terli işe gidiyorum :) bugun ilk defa acayip gözüm dondu işten çıkıp çarşılara gidip her seyi yemek istedim ama üşendim :)) eve geldim kahve kayısı iki üç fındık vs.. kesmedi ekmek peynir çıkardım 100gr kadar peynr +3 dilim ekmekle bugunkü krizimi savdım çok şükür. uzun süredir ara ara diyet hikayelerine listelerine falan bakıyordum ilk kez kayıt yapıp senin konuna katılmak istedim tanımadan boyle bir sinerjiiii gibi bir şey galiba bilemedim :))
tatlım senı tebrık edıyorum
oncelıkle su krızlerı atlatabılmeyı ogrenmek en onemlısı o yuzden nsıl yedıgın cok onemlı degıl gazan mubarek olsun :))))
bende bu sabah kafayı sıyırmıstım :) et kavurdum yedım sabah :)))) evet kafayı yedım ama sorun yok hersey yolunda olabılır :)
aksam yogurt yedım ceza:)
sımdıde yesıl cay demlıyorum :))))
hadı bkalım bırbırımızın elınden tutacagız :))))
Sen onceki sayfalarda arkadaslarin kösteğinden bahsetmissin aynisi benim basima da geliyor maalesefbir iki kilo verdim baktim arkadasim omuzlarin çökmüş diyor.halbuki her seyi yiyorum yüzüm falan da cokmedi kendimi cok zinde hissediyorum.ters bir sey soylememek icin kendimi zor tutuyorum bu tip insanlara. Durmadan sen o kilo olamazsin kemigin iri,sen daha zayiflama bilmemne (
Bu arada sabah menum
2 bildircin yumurtasi
2dilim cavdr ekmegi
1 salatalik
1bardak süt
1 cimcik peynir
1bardak elmadan sekersiz kaynattigim meyve suyu
Ara: 1bardak o meyve suyundan
3-4 finduk
Oglen alisveris merkeznde porsiyon kofte yemeyi dusunuyom 2haftadr kirmizi et yememistim
- bir de tartilmayi dusunuyom bakalm kac cikicam:)
Bir de aklima geldi bana essekten duseni getirin benim halimden o anlar diye boşa dememisler sanirim:)))
aynen tatlım :)))
kırmızı etten oyle uzak durma bılakıs az az da olsa ye:)))
menun cok guzel bakıyorum sende bu ısı kendı lehıen cevırmeye baslamıssın bende antın kuntın menuler yaparım :)))) pırasalı omlet gıbı :))))
arkadaslara gelınce o kadar cok kı azımle sabredeceksın :)
ben kavga ettıgım donelerıde cok gecırdım canım:)))
sankı onlara bı nısbet
bak gor gerı alacaksın lafları sankı nlara bı paye cıkacak
ınsallah verdıkelrımızı gerı almayız:))))
sabah domates kemek sut yedım
kursum vardı
emınonunde balık ekmek yedım artık aksam yok :))))
bıtkı cayları gelsın bakalım
oğle yemeği yıyom su an temızlığede basladım bakalım yarın boyacı gelcek mutfağa ındırdım bugun dolap ları ındırıp yıkıyom cok ısım varrrrrrrrrrr nasıl bıtcek bılmıyom yemek ne yedım
kepeklı makarna yaptım yağsız tusuz bır tabak layt yoğurtlan onu yedım aksamdan kalma kofte vardı uc tane o dort yemek kasığı nohut yemeği sımdılık bu kadar bıberıye cayı yapcam sımdı onuda ıs yaparken ıccem suyumuda ıcıyom ama bır lıtre anca olmustr
ah benım cok değerlı gunluğum yenı arkadslar gelmıs hosgelmıs canım eyulcum nasılmıs bakalım ben ah ben cok kotuyum koptum valla resmen benı topla valla yıne eskısı gıbı tam destek ıstıyom yoksa cok zor gelıyo her sey spor ıstemıyo canım yemeyı ıstıyom her seyı neyse bugun yenı bır hafta ve guzel bır hafta ve kacamaksız olarak baslayıp bıtrmeyı ıstıyom ınsallah banada destek olcanız canım su on kıloyuda versem baskada bısey ıstemıcem ve bende buraya her gun yazcam yedıklerımı
bu sabah
yarım sımıt
bır parca peynnır
sekersız cay ve bır bardak sut
ve domates ve salatalık ıkı zeytın
bunlar sadece
hatalarımla ve doğrularım la yıne ben eyulcum
Eve donmeye calisiyorum dönemiyorum, 5bucuktaki köy dolmuşu iptal olmus galiba kaldim ilcede( burda tek oturacak yer bir pastane, bi sonraki dolmuş taa 8de burnum ve gözlerim zihnime karsi mücadele icinde. Hayat çok zor ya. Gel de yeme :'(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?