Canimm benim basin saolsun Mekani cennet olur INsallah.. Hayat devam ediyor canisi kaldigin yerden devam etmelisin hrzaman
git gide eriyorsun güzelim hadi bakim :) 2li rakamlara bekliyorum senii
sağol canım... 2li rakamlara bi ulaşsam dünyalar benim olucak zaten:) sen ne alemdesin rahatça yapabiliyo musun diyet-spor?
dun gece canım sogan kavurma cektı uzerıne yumurta sarımsaklı kırmızı bıber mmmmmhhhhh
kalktım soganı rondod gecırdım ocaga koydum
kısık ateste pısırdım
sabaha hazır oldu:)))
sabah kahvaltı
soganlı yumurta yagsız tuzsuz:)
peynır
ıkı zeytın
sut
oglen buroda yemek goturdum
haslanmıs makarna patates kofte ayran
aksam oglenın kalanları ıspanak corbası
eve geldım mısafır bır sofraaa((((((
uzandım uzak durdum:))) yarıms aat sonra kalkıp herseyı kaldırdım :))))
sut yaptım zencefılı
ıyı geceler
sabah yıne soganlı yumurta :) sut
oglen dunku kısır la patates salatasından ve corba
aksam yok :)
sımdı spra gıdecegım:)))
Sevgili Eylülse, henüz 21 sayfa okuyabildim ve size 2 gün önce tesadüfen rastladım. Büyük bir merakla diğer yazdıklarınızı da okuyacağım inşallah. Velhasıl kelam, siz birçok diyetisyen arkadaşımın yapamadığı motivasyonu sağladınız benim açımdan. Bahsettiğim bu arkadaslar çok sevdiğim ve saygı duyduğum arkadaslardı fakat nedense hiçbiri beni heveslendirmedi şimdiye dek. Umarım bu azminiz, hayata karşı geliştirdiğiniz bu bilgelik, yaşam enerjiniz hiç kaybolmaz ve umarım ben de çok iyi haberlerle size tekrar yazma fırsatı bulurum. Yolumu aydınlatan bu ışık hiç sönmesin inşallah..
eylülse bravo yaaa, nasıl motive oldum,ilk sayfaları okudum ve direk sona geçtim, azminede hayran kaldım..ben şuan dukan diyeti yapıyorum ve çok fazla kilo vermek benim için rüya..ama seni ve senin gibi kilo verenleri görünce gaza geliyorum..Helal olsun..
karanfil çayını nasıl yapıyorsun?
kıslar bana da bi el atıverin yaaane bela işmiş bu kilolar!!!!!
geldim anacım:)Eylülcüm iyi ki anlatmışsın başarını.eminim bir çok insana gaz verdi umut verdi senin öykün..ayrıca teşekkür ediyorum sana.
bana gelince....:))şu an 97 kiloyum malesef doğumdan sonra bir türlü dönemedim aslımabi ara diyetisyene fln gittim 75 lere kadar gelmiştim ama sonraaaaaaaaa
bazı sıkıntı stres vs yüzünden çıktıkça çıktımmm ha şimdi ha yarın derken derkennn...işte şimdi halim bu oldu malesef..
oğlum 3 yaşında artık.dün yine bi karar aldım yine ve yeni.ama bu kez çok kararlı olmak istiyorum.yapacağımilk diyet değil bu kendimi bildim bileli al ver olayındayım .
boyum 1.70 kilom malumhareketli bir yaşamım yok ailemden uzaktayım ve çocuğuma kendim bakıyorum hep evdeyim yaniii
şimdi sizlerle bu yolda olmak istiyorum.marım yaza kadar kurtulurum bu yükten.
ilk menüm şu:kahvaltı
menemen
1 dilim ekmek
ve bir dilim peynir
ve şekersiz çay
aç karnına da sirkeli su içtim:44:
canım benım tuttum ben senı:) sabah menemen
kendını cok kasmamak lazım zaten yoksa bıkıyor ınsan
umarım devamı gelır :)))
ben makarna hasladım oglen
bır kucuk patates ( kaslarımı gerı almam lazım )
uzerıne sogan salatası sarmısaklı ( hasta olmamak lazım evdeyız nasılsa)
bır dılım ekmek
bır dolma
corba bıde yesıl mercımeklı
dolma sadece normaldı dıgerlerı yagsz tuzsuz
uzerıne kahve
sımdı bıtkı cayı ıcıyorum kar var ben hastayım evdeyım :)))
tut canım yaa hemi de sımsıkı:))buralarda öyle kar tipi buz her yer yürümeyi özledim valla
akşam taze fasulye bi dilim ekmek
ve de bi kaşık yoğurt yedim.
arada da bi kase müsli 3 4 yemek kaşığı bi bardak sütle elbetteki
inş. gelir devamı dediğin üzre..sen kaç kilodsın şu an canımcım
merhaba okurken gördum spor gıtcek yer sormuşsun ben sağlıklı yasm merkezi olan b fit e gidiyorum cok güzel tavsıye ederım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?