Neden olmuyoki eylülse abla :S Ne gibi bi degisiklik oldu cetvelinde :)
tebrikler işte benim sporada vaktim yok yok 2 çocuk iş yetiyor
ama spor bambaşka
valla bende evlı ve cocuklu olsam yetıstıremezdım ama yetıstırenler var onları tebrık etmek lazım
benım ıs ve aılem var
olara bır yerde dur dıyebılıyoruz ama cocuk farklı
suan otobusteyım eve gcıyorum
sabah haslanmıs yumurta
ıkı zeytın
ıkı dılım peynır
sut
pıde ekmek bı tutam
kahveyı buroda ıctım bugun
oncesınde elma
oglen haslanmıs makarna ve dunku tavuk yemegının patatesınden bır adet
yagsız sehrıye corbası ( corba demeye sahıt lazım sadece sıcak olması corbayı andırıyor :)))
demın durakta bır elma
eve gıdıyorum aksama su meshur patlcan var ya onu yer yanında ayran ıcerım kafı gelır umarım
sabah 73.6 gordum mutluyum
ıtıraf edıyorum 75.5 gordugum son rakamdı bugun rahatladım
tekrar yememe manyaklıgına dondum :))))
Masallah kiz eylül abla. Sen 40 kilo vermissin su bikac kiloyumu veremiceksinnn
gerçekten tebrik ediyorum arkadaşlar hepinizi helede böyle 30-40 kilo verenlere saskınlıkla bakıyorum .
ben 23 yasındayım ve nişanlıyım sizlerden yardım istiyorum
1.65 boyunda 95 kilodayım ciddi obez oldummm !!!!
6 kilo dogmuşum ciddi bir kilo bir bebek için.ilk okul dönemlerinde normaldim ortaokuldan itibaren her sene asırı kilo almaya basladım ve durduramıyorum bazen kendime üzülüyor bazen amannn diyorum. ama nişanlıyım allah nasip ederse yaza evlenicem ve istedigim hayal ettigim gelinligi bile giyemicemdönem dönem zayıflama hapları kullandım herbilife kullandım kılo verdım ama hepsini kat ve kat geri aldım. saglık bir sekılde geri almadan kılo vermek istiyorum en kötüsü 20 kilo vermem lazım ama hayalım 65 olmak:) nolur rica ediyorum nasıl basardınız neler yaptınız bana yardımcı olun .
inşallah verirsin canım beterin beteri var bak bana( ama kararlıyım vericem bu yaz istemeye gelenlere hayır dedim diye sağda solda "onu o kiloyla bizden başka alan olmazdı bizdne günah gitti " felan dediler bu lafı yediricem onlara hem ilerde evlenince çocuk sahibi olurkende sorun oluyor en başta sağlığımız için iyi ama veremiyoruz işte
inşallah verirsin canım beterin beteri var bak bana( ama kararlıyım vericem bu yaz istemeye gelenlere hayır dedim diye sağda solda "onu o kiloyla bizden başka alan olmazdı bizdne günah gitti " felan dediler bu lafı yediricem onlara hem ilerde evlenince çocuk sahibi olurkende sorun oluyor en başta sağlığımız için iyi ama veremiyoruz işte
inşallah ya kızlar desteğinizi bekliyorum sizin öykülerinizi okudukça daha da hırslanıryorum ve bende başlıyorum bu yola temmuza kadar 30 kilo vermek istiyorum önümde 6 ayım var saglıklı bir şekilde ve sporla destekleyerek 30 kiloyu veririm dimi :))))
Herkese selamlar... 1hafta önce dedemi kaybettik, bu yüzden hiç internete girmedim, yeni yeni kendime gelmeye başladım. 2 kilo vermişim bu arada nasıl oldu anlamadım, strestendir herhalde, diyet ve spor yapamadım çünkü. Bugün tekrar kaldığım yerden devam ediyorum, yeni gelenler de hoşgeldiler, umarım hepiniz eylülse ablanın gösterdiği başarıyı gösterirsiniz:)
canım benım kendini hiç üzme gercekten hep kendimi kandırdık bu zmana kadar ama hersey beyinde bitiyor sen zaten kararlısın. hedefine ulaştıgında o kişi peşinden koşucak yalvarıcak, kısmetlerın cogalıcak da caogalıcak ama sen istedigini seciceksin cünkü kimse senden degerli degil sen istedigini seciceksin.
canım benım oncelıkle basın sag olsun
ve sonrasında sen yoktun ve burda ses solukta yoktu:)
bır ben uzuntu ve strestten kılo veremedım ne sanslısın demek sende bu var .)
bende yıkılmıstım ama yenıden ayaktayım cok sukur:)
75,5 u tkrar gormustum sımdı 73.4 bakalım kısmet
vucut korkmus durumda suan bende:)))
sabah kahvaltı aynen
haslanmsı yumurta
ıkı dılım peynır
ıkı zeytın
sut
ustune kahve cıkolata
oglen mantı hasladım canım cektı :)
uzerıne bugun yıne kahve ıctım
ev temızlıgı felan yorulmusum :)
aksama allah kerım:)))
sağol eylülse abla:) senin vücut artık diyet yapmaktan fenalık geçirmeye başladı sana isyan bayrağını çekti bilerek kilo alıyor bence:)) gene verirsin, ama genelde duyuyorum son kiloalr çok zor veriliyomuş, eh bu da nazar boncuğun olsun 5 kilo fazlan olsa ne olmasa ne dimi:)
canım benım yaşa bu donemlerı insallah sende goreceksın
sımdı bısı demıyorum:))))
gerçekten tebrik ediyorum arkadaşlar hepinizi helede böyle 30-40 kilo verenlere saskınlıkla bakıyorum .
ben 23 yasındayım ve nişanlıyım sizlerden yardım istiyorum
1.65 boyunda 95 kilodayım ciddi obez oldummm !!!!
6 kilo dogmuşum ciddi bir kilo bir bebek için.ilk okul dönemlerinde normaldim ortaokuldan itibaren her sene asırı kilo almaya basladım ve durduramıyorum bazen kendime üzülüyor bazen amannn diyorum. ama nişanlıyım allah nasip ederse yaza evlenicem ve istedigim hayal ettigim gelinligi bile giyemicemdönem dönem zayıflama hapları kullandım herbilife kullandım kılo verdım ama hepsini kat ve kat geri aldım. saglık bir sekılde geri almadan kılo vermek istiyorum en kötüsü 20 kilo vermem lazım ama hayalım 65 olmak:) nolur rica ediyorum nasıl basardınız neler yaptınız bana yardımcı olun .
Herkese selamlar... 1hafta önce dedemi kaybettik, bu yüzden hiç internete girmedim, yeni yeni kendime gelmeye başladım. 2 kilo vermişim bu arada nasıl oldu anlamadım, strestendir herhalde, diyet ve spor yapamadım çünkü. Bugün tekrar kaldığım yerden devam ediyorum, yeni gelenler de hoşgeldiler, umarım hepiniz eylülse ablanın gösterdiği başarıyı gösterirsiniz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?