• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylulse'nin Başarı Öyküsü 40 Kilo Verdi

Neden olmuyoki eylülse abla :S Ne gibi bi degisiklik oldu cetvelinde :)

kilo aldım ya onu becerıp yansıtamadım :)
neyse caınım ılan edıpte ne olcek demı ama :))

oglen
fırında makarna
bır kısa tavuk but
bır patates
ayran

ıkı toplantı gecırdım cok cok acık cay ıcıyorum .)

aksam spor
spordan sonra yemek:

corba
yagsız domateslı patlıcan ( ıgrenctı)

19 30 arkadaslarla bulustuk
sadece acık cay ıctııımmmm:(((((

yemek yemeye alısmak ne kolay

tebrikler işte benim sporada vaktim yok yok 2 çocuk iş yetiyor
ama spor bambaşka

valla bende evlı ve cocuklu olsam yetıstıremezdım ama yetıstırenler var onları tebrık etmek lazım
benım ıs ve aılem var
olara bır yerde dur dıyebılıyoruz ama cocuk farklı

suan otobusteyım eve gcıyorum

sabah haslanmıs yumurta
ıkı zeytın
ıkı dılım peynır
sut
pıde ekmek bı tutam

kahveyı buroda ıctım bugun
oncesınde elma

oglen haslanmıs makarna ve dunku tavuk yemegının patatesınden bır adet
yagsız sehrıye corbası ( corba demeye sahıt lazım sadece sıcak olması corbayı andırıyor :)))

demın durakta bır elma

eve gıdıyorum aksama su meshur patlcan var ya onu yer yanında ayran ıcerım kafı gelır umarım

sabah 73.6 gordum mutluyum
ıtıraf edıyorum 75.5 gordugum son rakamdı bugun rahatladım
tekrar yememe manyaklıgına dondum :))))

valla bende evlı ve cocuklu olsam yetıstıremezdım ama yetıstırenler var onları tebrık etmek lazım
benım ıs ve aılem var
olara bır yerde dur dıyebılıyoruz ama cocuk farklı

suan otobusteyım eve gcıyorum

sabah haslanmıs yumurta
ıkı zeytın
ıkı dılım peynır
sut
pıde ekmek bı tutam

kahveyı buroda ıctım bugun
oncesınde elma

oglen haslanmıs makarna ve dunku tavuk yemegının patatesınden bır adet
yagsız sehrıye corbası ( corba demeye sahıt lazım sadece sıcak olması corbayı andırıyor :)))

demın durakta bır elma

eve gıdıyorum aksama su meshur patlcan var ya onu yer yanında ayran ıcerım kafı gelır umarım

sabah 73.6 gordum mutluyum
ıtıraf edıyorum 75.5 gordugum son rakamdı bugun rahatladım
tekrar yememe manyaklıgına dondum :))))

:nazar::nazar: Masallah kiz eylül abla. Sen 40 kilo vermissin su bikac kiloyumu veremiceksinnn :46:

:nazar::nazar: Masallah kiz eylül abla. Sen 40 kilo vermissin su bikac kiloyumu veremiceksinnn :46:

çok zorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ınanın cok kılo vermek kolay
az kıloyu vermek zor

aksam eve geldım annemler mısafırlıkteydı aceleyle haslanmıs patlıcan ve ayran ıctım
kı karnım tok olsun
ıkramları gerı cevırebıleyım:)))

sımdı tokum
:))))

sabah kahvaltı

haslanmıs yumurta
ıkı dılım peynır
ıkı zeytın
bır bardak sut

ustune kahve cıkolata

bugun spor gunduz cıkıyorum

gerçekten tebrik ediyorum arkadaşlar hepinizi helede böyle 30-40 kilo verenlere saskınlıkla bakıyorum .
ben 23 yasındayım ve nişanlıyım sizlerden yardım istiyorum
1.65 boyunda 95 kilodayım ciddi obez oldummm !!!!
6 kilo dogmuşum ciddi bir kilo bir bebek için.ilk okul dönemlerinde normaldim ortaokuldan itibaren her sene asırı kilo almaya basladım ve durduramıyorum bazen kendime üzülüyor bazen amannn diyorum. ama nişanlıyım allah nasip ederse yaza evlenicem ve istedigim hayal ettigim gelinligi bile giyemicem :( dönem dönem zayıflama hapları kullandım herbilife kullandım kılo verdım ama hepsini kat ve kat geri aldım. saglık bir sekılde geri almadan kılo vermek istiyorum en kötüsü 20 kilo vermem lazım ama hayalım 65 olmak:) nolur rica ediyorum nasıl basardınız neler yaptınız bana yardımcı olun .

gerçekten tebrik ediyorum arkadaşlar hepinizi helede böyle 30-40 kilo verenlere saskınlıkla bakıyorum .
6 kilo dogmuşum ciddi bir kilo bir bebek için.ilk okul dönemlerinde normaldim ortaokuldan itibaren her sene asırı kilo almaya basladım ve durduramıyorum bazen kendime üzülüyor bazen amannn diyorum. ama nişanlıyım allah nasip ederse yaza evlenicem ve istedigim hayal ettigim gelinligi bile giyemicem :( dönem dönem zayıflama hapları kullandım herbilife kullandım kılo verdım ama hepsini kat ve kat geri aldım. saglık bir sekılde geri almadan kılo vermek istiyorum en kötüsü 20 kilo vermem lazım ama hayalım 65 olmak:) nolur rica ediyorum nasıl basardınız neler yaptınız bana yardımcı olun .

inşallah verirsin canım beterin beteri var bak bana :(( ama kararlıyım vericem bu yaz istemeye gelenlere hayır dedim diye sağda solda "onu o kiloyla bizden başka alan olmazdı bizdne günah gitti " felan dediler bu lafı yediricem onlara hem ilerde evlenince çocuk sahibi olurkende sorun oluyor en başta sağlığımız için iyi ama veremiyoruz işte :(

inşallah verirsin canım beterin beteri var bak bana :(( ama kararlıyım vericem bu yaz istemeye gelenlere hayır dedim diye sağda solda "onu o kiloyla bizden başka alan olmazdı bizdne günah gitti " felan dediler bu lafı yediricem onlara hem ilerde evlenince çocuk sahibi olurkende sorun oluyor en başta sağlığımız için iyi ama veremiyoruz işte :(

canım bnım vereceksınız :)))
en guzelı ne olacak bılıyormusunuz
o sıze laf soyleyenler sız kılo verdıgınızde pesınızden kosacak ve sızde
yıne hyırrr dıyeceksınız:)))

sporda tartıldım 400 gr yagdan almısım
kas gıtmıs 1.5 kılo ve odem 1 kılo kadar
ılkın cok canım sıkıldı
sonra gecen senenın spor kartını aldık hocayla ınceledık
ve gordum kı gecen senede ara verdıkten sonra ılk ay 300 gr yag almısım
yanı vucut korkmus dedık kılo verecek dıye
o yuzden uzulmedım
ve bır aydır bugun tam eskısı gıbı spor yaptım
eve geldım corba ıctım

makarna hasladım
bır patates
kofte
ayran
bır dılım ekmek

canım salep ıstıyordu 18 00 salep

Herkese selamlar... 1hafta önce dedemi kaybettik, bu yüzden hiç internete girmedim, yeni yeni kendime gelmeye başladım. 2 kilo vermişim bu arada nasıl oldu anlamadım, strestendir herhalde, diyet ve spor yapamadım çünkü. Bugün tekrar kaldığım yerden devam ediyorum, yeni gelenler de hoşgeldiler, umarım hepiniz eylülse ablanın gösterdiği başarıyı gösterirsiniz:)

Canım üzme sen kendini o patavatsız insanlar böyle konuşuyolar diye.Herkes incecik olmak zorunda değil, ne bu toplum baskısı ben anlayamıyorum zaten, sanki onlara dertmiş gibi konuşup dururlar, karın ağrısından başka bişey değiller. Ben eminim sen çok azimli duruyosun verirsin kilolarının hepsini. Bak aynı kilodayız hedefimiz de aynı, inşallah istediğimiz hedefe ulaşıcaz:) Moralin hep yüksek olsun, sakın burayı bırakma.:)

inşallah ya kızlar desteğinizi bekliyorum sizin öykülerinizi okudukça daha da hırslanıryorum ve bende başlıyorum bu yola temmuza kadar 30 kilo vermek istiyorum önümde 6 ayım var saglıklı bir şekilde ve sporla destekleyerek 30 kiloyu veririm dimi :))))

inşallah ya kızlar desteğinizi bekliyorum sizin öykülerinizi okudukça daha da hırslanıryorum ve bende başlıyorum bu yola temmuza kadar 30 kilo vermek istiyorum önümde 6 ayım var saglıklı bir şekilde ve sporla destekleyerek 30 kiloyu veririm dimi :))))

tabi ki verirsin, temmuza tam 6 ay var, hadi temmuz ayını da saymayalım 5 ay, gene çok büyük bir zaman dilimi, sen kendinden ve isteğinden emin olduğunda, yapamayacağın hiçbi şey yok şu hayatta. düğününde prensesler gibi olucaksın, herkes hayran kalacak bak gör:))

canım benım kendini hiç üzme gercekten hep kendimi kandırdık bu zmana kadar ama hersey beyinde bitiyor sen zaten kararlısın. hedefine ulaştıgında o kişi peşinden koşucak yalvarıcak, kısmetlerın cogalıcak da caogalıcak ama sen istedigini seciceksin cünkü kimse senden degerli degil sen istedigini seciceksin.

Herkese selamlar... 1hafta önce dedemi kaybettik, bu yüzden hiç internete girmedim, yeni yeni kendime gelmeye başladım. 2 kilo vermişim bu arada nasıl oldu anlamadım, strestendir herhalde, diyet ve spor yapamadım çünkü. Bugün tekrar kaldığım yerden devam ediyorum, yeni gelenler de hoşgeldiler, umarım hepiniz eylülse ablanın gösterdiği başarıyı gösterirsiniz:)

canım benım oncelıkle basın sag olsun
ve sonrasında sen yoktun ve burda ses solukta yoktu:)
bır ben uzuntu ve strestten kılo veremedım ne sanslısın demek sende bu var .)
bende yıkılmıstım ama yenıden ayaktayım cok sukur:)
75,5 u tkrar gormustum sımdı 73.4 bakalım kısmet
vucut korkmus durumda suan bende:)))

sabah kahvaltı aynen

haslanmsı yumurta
ıkı dılım peynır
ıkı zeytın
sut

ustune kahve cıkolata

oglen mantı hasladım canım cektı :)
uzerıne bugun yıne kahve ıctım
ev temızlıgı felan yorulmusum :)

aksama allah kerım:)))
canım benım kendini hiç üzme gercekten hep kendimi kandırdık bu zmana kadar ama hersey beyinde bitiyor sen zaten kararlısın. hedefine ulaştıgında o kişi peşinden koşucak yalvarıcak, kısmetlerın cogalıcak da caogalıcak ama sen istedigini seciceksin cünkü kimse senden degerli degil sen istedigini seciceksin.

herkesın bırbırıne destek olması ne hos
aramıza hosgeldın

canım benım oncelıkle basın sag olsun
ve sonrasında sen yoktun ve burda ses solukta yoktu:)
bır ben uzuntu ve strestten kılo veremedım ne sanslısın demek sende bu var .)
bende yıkılmıstım ama yenıden ayaktayım cok sukur:)
75,5 u tkrar gormustum sımdı 73.4 bakalım kısmet
vucut korkmus durumda suan bende:)))

sabah kahvaltı aynen

haslanmsı yumurta
ıkı dılım peynır
ıkı zeytın
sut

ustune kahve cıkolata

oglen mantı hasladım canım cektı :)
uzerıne bugun yıne kahve ıctım
ev temızlıgı felan yorulmusum :)

aksama allah kerım:)))

sağol eylülse abla:) senin vücut artık diyet yapmaktan fenalık geçirmeye başladı sana isyan bayrağını çekti bilerek kilo alıyor bence:)) gene verirsin, ama genelde duyuyorum son kiloalr çok zor veriliyomuş, eh bu da nazar boncuğun olsun 5 kilo fazlan olsa ne olmasa ne dimi:)

sağol eylülse abla:) senin vücut artık diyet yapmaktan fenalık geçirmeye başladı sana isyan bayrağını çekti bilerek kilo alıyor bence:)) gene verirsin, ama genelde duyuyorum son kiloalr çok zor veriliyomuş, eh bu da nazar boncuğun olsun 5 kilo fazlan olsa ne olmasa ne dimi:)

canım benım yaşa bu donemlerı insallah sende goreceksın
sımdı bısı demıyorum:))))

Hosgeldin canim aramiza :) temmuza kadar her gün yedigine dikkat edip dikkatli beslenirsen üstelik bide spor yaparsan ayda rahat 5 kilo verirsin ;) eeee 6 ayda da bu 30 kilo yapar canim benim :)

Ne bicim insanlar var ya onlar gururuna yediremeyipde öyle dediler gülüm hic zoruna gitmesin ;) Aynen o lafi yedir onlara bak gör bu yazin pesini kimse birakmaz :))

Canimm benim basin saolsun Mekani cennet olur INsallah.. Hayat devam ediyor canisi kaldigin yerden devam etmelisin hrzaman ;)
git gide eriyorsun güzelim hadi bakim :) 2li rakamlara bekliyorum senii :21:

Back