Gebeliğe Hazırlık Eylüldeki batlara geri sayım başlasın :) o ay bu ay olsun

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yine de belirti varmış bende hiç yok. Bazılarında psikolojik oluyor ben de psikolojik bile olmuyor :KK45: bigün belirti hissedersem o zaman garanti hamileyim dicem heralde:KK48:
al benden de o kadar.Psikoljik belirti bile yok. Bat a 3 kaldı onun belirtisi bile yok :)normalde de olmaz benim adet sancım falan ama; en azından azıcık da olsa göğüs ağrım olurdu ve mide bulantım olurdu.

al benden de o kadar.Psikoljik belirti bile yok. Bat a 3 kaldı onun belirtisi bile yok :)normalde de olmaz benim adet sancım falan ama; en azından azıcık da olsa göğüs ağrım olurdu ve mide bulantım olurdu.
Benim adet sancım normalde olur ama korunmayı bıraktıktan sonra azaldı. Yine sancı oluyor ama daha az göğüs ağrım hiç olmaz ne yumurtlama döneminde ne adet döneminde. Hanile olanların genelde yumurtlamadan bikaç gün sonra oluyormuş göğüs ağrısı yada uçları acıyormuş. Benimkiler de tık yok dolgunlukta yok. Ben mi anormalim anlamadım:KK64::KK70:

Benim adet sancım normalde olur ama korunmayı bıraktıktan sonra azaldı. Yine sancı oluyor ama daha az göğüs ağrım hiç olmaz ne yumurtlama döneminde ne adet döneminde. Hanile olanların genelde yumurtlamadan bikaç gün sonra oluyormuş göğüs ağrısı yada uçları acıyormuş. Benimkiler de tık yok dolgunlukta yok. Ben mi anormalim anlamadım:KK64::KK70:
yok canım yok senden bi tane daha var işte ben :) enteresan bi bünyem var demekki ne diyim :)

İnşallah canım ya ama çok erken belirti olmaz daha
Evet çok erken aslında ama burda okuyorum yunurtlamadan 3 gün sonra 5 gün sonra belirtiler başladı diyenler yumurtlamadan sonra kasık ağrısı göğüs ağrısı oldu diyenler çok var. Onları okuyunca ben de neden yok belirti heralde olmadı deyip umutsuzluğa kapılıyoe insan

Evet çok erken aslında ama burda okuyorum yunurtlamadan 3 gün sonra 5 gün sonra belirtiler başladı diyenler yumurtlamadan sonra kasık ağrısı göğüs ağrısı oldu diyenler çok var. Onları okuyunca ben de neden yok belirti heralde olmadı deyip umutsuzluğa kapılıyoe insan
Evet işte özellikle göğüs ağrısı hiç yok

Kızlar ben de artık regl gecikmeden test yapmam bu ay bata 4-5 gün kala öğrendim silik çizgiyle kan verdim beta 7.2 çıkmıştı sevindim 3 gün sonra tekrar kan verdim ama değerim artmamış ne yazık ki kimyasal gebelikmiş adet oldum :( bu kadar erken test yapmasam haberim olmayacaktı ve üzülmeyecektim ders oldu

Kızlar ben de artık regl gecikmeden test yapmam bu ay bata 4-5 gün kala öğrendim silik çizgiyle kan verdim beta 7.2 çıkmıştı sevindim 3 gün sonra tekrar kan verdim ama değerim artmamış ne yazık ki kimyasal gebelikmiş adet oldum :KK43: bu kadar erken test yapmasam haberim olmayacaktı ve üzülmeyecektim ders oldu
Regl gecikince test pozitif çıkınca kimyasal olma ihtimali kalmıyor mu?

Ben agustosta kurtaj oldum, 8 haftalik bebegin kalbi durdugu icin, bat ne zaman olucak bilmiyorum sabirsizlikla olmasini bekliyorum ki test yapicam ve yeniden deniyicez insallah. Hepimize bol sans, guzel haberler verelim bir birimize.

DR KORUNMA VERMEDİ Mİ SİZE?

DR KORUNMA VERMEDİ Mİ SİZE?
valla ben korunmadım ama kanamam başladı dün gece acile gittim enfeksiyondn kaynaklı değilmiş ya ara kanamadır yada adet görüyosundur dedi zaten 15 gün oldu olalı sanırım bi istisna olarak erken adet görüyorum beta en son 40dı onun düşüşünden sonra kanama başladı zaten 3.günüm hala geliyo erken sıfırlandı bende kanama bitince ov testine başlicam bende

valla ben korunmadım ama kanamam başladı dün gece acile gittim enfeksiyondn kaynaklı değilmiş ya ara kanamadır yada adet görüyosundur dedi zaten 15 gün oldu olalı sanırım bi istisna olarak erken adet görüyorum beta en son 40dı onun düşüşünden sonra kanama başladı zaten 3.günüm hala geliyo erken sıfırlandı bende kanama bitince ov testine başlicam bende

ŞİMDİ KÜRTAJ OLALI; BUGÜN İTİBARİYLE KAÇ GÜN OLUYOR CANIM

Back