Gebeliğe Hazırlık Eylüldeki batlara geri sayım başlasın :) o ay bu ay olsun

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Çok erken canım bebek için eğer sağlıklı bir gebelik düşünüyorsan rahminin bebeği taşıyabilmesi için biraz beklemelisin..Bende senle aynı durumdayım şuan da tam 45 gün oldu kürtaj olalı ve hala cesaret edemiyorum yeni bir gebeliğe..çok üzüldüm çok yıprandım ve tekrar aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum..tahlili yaptırdın mı özellikle pıhtılaşma tahlililine kürtajdan sonra adet görüp üzerinden de 3 hafta geçmesi gerekiyor...yani kürtajdan 2 ay sonra o tahlil doğru sonuç werdiğinden dr hemen yapmadı bana..ısrar etmeme rağmen.

Çok erken canım bebek için eğer sağlıklı bir gebelik düşünüyorsan rahminin bebeği taşıyabilmesi için biraz beklemelisin..Bende senle aynı durumdayım şuan da tam 45 gün oldu kürtaj olalı ve hala cesaret edemiyorum yeni bir gebeliğe..çok üzüldüm çok yıprandım ve tekrar aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum..tahlili yaptırdın mı özellikle pıhtılaşma tahlililine kürtajdan sonra adet görüp üzerinden de 3 hafta geçmesi gerekiyor...yani kürtajdan 2 ay sonra o tahlil doğru sonuç werdiğinden dr hemen yapmadı bana..ısrar etmeme rağmen.
bana hiç birşey demediler. ilk defa olduğu içinmidir bilmem. Ben zaten kontrole gittim rahim duvarı kalınlaşmış dedi anladım adet olacağımı oldum da zaten. çünkü beta kanda sıfırlandı ve kanamam aynı gün başladı hala devam ediyo 3.günüm 1 adet üstünden sonra korunmayı bırak dedi kime inanacağımızı şaşırdık napalım :(

bana hiç birşey demediler. ilk defa olduğu içinmidir bilmem. Ben zaten kontrole gittim rahim duvarı kalınlaşmış dedi anladım adet olacağımı oldum da zaten. çünkü beta kanda sıfırlandı ve kanamam aynı gün başladı hala devam ediyo 3.günüm 1 adet üstünden sonra korunmayı bırak dedi kime inanacağımızı şaşırdık napalım :KK43:
Ben daha adet olmadim(( goguslerim cok sis ve cok agriyor 1 haftadir

Ben de 27 sini bekliyorum bakalım inşallah ikimizde de vardır. İnşallah isteyen herkes tez zamanda sağlıklı şekilde hamile kalır. Bu 4. Denemem şuan için erken ama hiç belirtim yok. Geçen aylarda da belirtim yoktu zaten hamile de kalmadım. Bu ayda olmadı gibime geliyor ama yine de inşallah olmuştur diyorum
Benim de 27 Eylül bat ve 4. Denemem :( Üzülmeye başlıyorum artık ciddi ciddi :(

gebelik testi negatif diyordu. bugün 13. günümdeyim bugün bir test daha yaptırıcam beklemedeyim hala:KK43:
Kan vermediniz mi inş vardır gebelik :( benimde takvime göre bugün 5. Günüm adet olmadım kan negatif tarlusal verdi içmedim biraz daha bekliyorum

Kan vermediniz mi inş vardır gebelik :KK43: benimde takvime göre bugün 5. Günüm adet olmadım kan negatif tarlusal verdi içmedim biraz daha bekliyorum
ben doktora gitmedim. bugün için bakıyordum aslında eşime kızdım istemiyorum doktor falan dedim. ne yapacağımı bilmiyorum hangi doktora gidicem bilmiyorum araştırıyorum azıcık destek olmasını istiyorum hiçç oralı değil. öyle olunca bende kzdım sonra da acaba adet olucam onun gerginliği mi diyorum. değişik ruh halim de

ben doktora gitmedim. bugün için bakıyordum aslında eşime kızdım istemiyorum doktor falan dedim. ne yapacağımı bilmiyorum hangi doktora gidicem bilmiyorum araştırıyorum azıcık destek olmasını istiyorum hiçç oralı değil. öyle olunca bende kzdım sonra da acaba adet olucam onun gerginliği mi diyorum. değişik ruh halim de
bu arada eşim biraz önce gelip (aynı işyerindeyiz) bugün istediğin doktora randevu al gidelim dedi. bende aldım tabiki 15.15 de doktordayım. aksi gibi telefonumu da evde unuttum bugün ve regli tarihlerim onda aklımda yok :(

valla ben korunmadım ama kanamam başladı dün gece acile gittim enfeksiyondn kaynaklı değilmiş ya ara kanamadır yada adet görüyosundur dedi zaten 15 gün oldu olalı sanırım bi istisna olarak erken adet görüyorum beta en son 40dı onun düşüşünden sonra kanama başladı zaten 3.günüm hala geliyo erken sıfırlandı bende kanama bitince ov testine başlicam bende
Benim hcg sifirlansa da kanama olmadi. Cunku bu sefer yumurta olusup adete döndü. Yumurtaniz daha baslamamistir adet degil de ara kanama mi acaba?

Benim 4 ay olmasina ragmen hala olursa ya yine kaybedersem korkusu yasiyorum ara ara. Hazir olun o sekilde baslayin cok iyi anliyorum sizi. Korkmamiz cok dogal

bu arada eşim biraz önce gelip (aynı işyerindeyiz) bugün istediğin doktora randevu al gidelim dedi. bende aldım tabiki 15.15 de doktordayım. aksi gibi telefonumu da evde unuttum bugün ve regli tarihlerim onda aklımda yok :KK43:
İyi yaptın randevu alarak tabiki böyle şeylerde eşine kızıp kendine zarar verme düzensiz mi oluyorsun adet canım?

Back