Gebeliğe Hazırlık Eylüldeki batlara geri sayım başlasın :) o ay bu ay olsun

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
hanımlar ben hala adet olmadım. üzerinden 1 hafta geçti hala test yapmadım inatla bekliyorum. sizlerde durum nasıl?

Merhaba ben 18 agustos akşam 23.00 te adet olmuştum 31 agustos yumurtlama testiyle anladim yumurtlamam mıs ne zaman adet olmam gerekiyor?

Merhaba ben 18 agustos akşam 23.00 te adet olmuştum 31 agustos yumurtlama testiyle anladim yumurtlamam mıs ne zaman adet olmam gerekiyor?

Genelde yumurtlamadan 14 gün sonra canim

hanımlar ben hala adet olmadım. üzerinden 1 hafta geçti hala test yapmadım inatla bekliyorum. sizlerde durum nasıl?

Canim test yapsana nasıl dayanıyosun :))

Genelde yumurtlamadan 14 gün sonra canim

Canim test yapsana nasıl dayanıyosun :))
bu sefer biraz inat ettim herhalde bekliyorum şu anda da işteyim. akşam artık tahil yapar bilgilendiririm. biraz heyecan yaptım bugün. daha önce azıcık gecikmede test yapıyordum negatif çıkıyordu üzüntü yaşıyordum o yüzden bu sefer biraz beklemeye karar verdim.

bu sefer biraz inat ettim herhalde bekliyorum şu anda da işteyim. akşam artık tahil yapar bilgilendiririm. biraz heyecan yaptım bugün. daha önce azıcık gecikmede test yapıyordum negatif çıkıyordu üzüntü yaşıyordum o yüzden bu sefer biraz beklemeye karar verdim.

İnşallah bebişin seninledir :anneadayı:

Merhaba kızlar bende 27 eylülü bekliyrum inşallah nasip olursa 12 sinde çatlatma iğnesi oldum

Kizlar ben bu ay adet oldum ama son iki hafta farkettim ayna karşısında giyinirken, göbek deliğinden aşağıya düz hafif silik ama görünen kahverengimsi bir cizgim var. Ne olduğunu bilmedigim için korktum araştırdım Linea nigra diye birşey buldum ama hamile değilim ki... Önceden var mıydı onu da bilemedim :işsiz:

Gecmis olsun canim. Evet ben de adeti bekliyicem o zaman kadar koruncagiz. 2 ci defa boyle oldu bende. Ben de hamile kalamiyordum uzun zaman, megerse prolaktin yuksekmis ondanmis ilac ictim onun icin hemen kaldim, ama kalbi durdu 8 haftasinda. Kurtajdan sonra hic kanamam olmadi. 8-9 gun gecti kahve akintim var simdi.
geçmiş olsun. sizin prolaktininiz kaçtı? ve ilaç kullandıktan ne kadar süre sonra gebe kaldığınızı öğrendiniz?

geçmiş olsun. sizin prolaktininiz kaçtı? ve ilaç kullandıktan ne kadar süre sonra gebe kaldığınızı öğrendiniz?
416 cikmisti, ilaci ictiyim ay kaldim, onceden 2 ilc iciyordum haftada 2 kez ama hamile kalamiyordum, kimyasal oldu kac defa, son defa ama ilaci durdurmadim hamile kalanda da icmeye devam ettim, 2 haftalikken baska ilacla devam ettim (onceki dostinexti) dr umu degistim simdi bu dr dostinexi kesmeseydin keske dedi.

Merhaba kızlar bende 27 eylülü bekliyrum inşallah nasip olursa 12 sinde çatlatma iğnesi oldum
Ben de 27 sini bekliyorum bakalım inşallah ikimizde de vardır. İnşallah isteyen herkes tez zamanda sağlıklı şekilde hamile kalır. Bu 4. Denemem şuan için erken ama hiç belirtim yok. Geçen aylarda da belirtim yoktu zaten hamile de kalmadım. Bu ayda olmadı gibime geliyor ama yine de inşallah olmuştur diyorum

Ben de 27 sini bekliyorum bakalım inşallah ikimizde de vardır. İnşallah isteyen herkes tez zamanda sağlıklı şekilde hamile kalır. Bu 4. Denemem şuan için erken ama hiç belirtim yok. Geçen aylarda da belirtim yoktu zaten hamile de kalmadım. Bu ayda olmadı gibime geliyor ama yine de inşallah olmuştur diyorum
Ya inşallah canım ya bel ağrım ve kasık ağrım var ama göğüs feşan hiç yok

Ya inşallah canım ya bel ağrım ve kasık ağrım var ama göğüs feşan hiç yok
Yine de belirti varmış bende hiç yok. Bazılarında psikolojik oluyor ben de psikolojik bile olmuyor :KK45: bigün belirti hissedersem o zaman garanti hamileyim dicem heralde:KK48:

Bugün nedense kendi kendime heyecan yaptım karnimdaki çizgi yüzünden hassas test alıp yaptım yine üzüldüm silik cizgi bile yok bembeyaz 5 aydir :KK12:

Back