- 30 Temmuz 2018
- 220
- 127
- 33
- 32
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
degilmi bencede oyle ama ovulasyon testinin bunca zaman koyu olmasi garip doktorada gittim sorun yok dediOvu koyu olunca (gebelik sebebiyle) mutlaka hcgde silikte olsa çıkmalı
Ben bir yemek kaşığı bala (kestane balı) bir çay kaşığı tarçın bir çay kasigi çörekotu koydum. İlk defa yaptım ve normalde iğne ve hapla bile yumurta zor oluşurken kendiliginden hamile kalmışım ama kimyasal sanırım. Normalde 2. Gün baslsniyormus ben 5.gun başladım ama sabah akşam iki defa yedim. Bilmiyorum bu mu sebep oldu yoksa bu ay kafam çok doluydu bebeği dusunmedim çok meşguldüm.tarçın bal çörek otu ölçüsü ne kadar olmalı yapan var mı? eylül geç yumurtlama oldu bu aydan pek ümitli değilim bide bu kürü deneyim adet olunca![]()
Meşgulmüşsün ya ondan canım. stres yapınca ya da düşününce ondan olmuyor. ona yoruyorum yani ben.Ben bir yemek kaşığı bala (kestane balı) bir çay kaşığı tarçın bir çay kasigi çörekotu koydum. İlk defa yaptım ve normalde iğne ve hapla bile yumurta zor oluşurken kendiliginden hamile kalmışım ama kimyasal sanırım. Normalde 2. Gün baslsniyormus ben 5.gun başladım ama sabah akşam iki defa yedim. Bilmiyorum bu mu sebep oldu yoksa bu ay kafam çok doluydu bebeği dusunmedim çok meşguldüm.
Evet en büyük etken o çok haklisin.Meşgulmüşsün ya ondan canım. stres yapınca ya da düşününce ondan olmuyor. ona yoruyorum yani ben.
BenimKimlerin 3 gün kaldı bata
Test yaptirdinmi belirtin felan varmi cnm
Kizlar benim kan 3 te cikacakmis ovulasyon testine guvenip verdim dua edin
Test yapmadım, açıkcası günüm geçmeden de yapmayacağım. Her ay üzülüyorum. Valla yaklaşık 7 -8 gündür kasık ağrılarım var. Adet olacakmışım gibi karnım falan da ağrıyor ama kendimi çok dinlememeye çalışıyorum. Sende var mı belirti falan ?Test yaptirdinmi belirtin felan varmi cnm
Insallah canim o kadar ovulasyon testi pozitifliginden sonra cikmazsa....
inşallah canım senin bata kaç gün vardı kusura bakma unuttumgüzel düşün inşAllah bebeğin seninledir
inşallah canım senin bata kaç gün vardı kusura bakma unuttum