Gebeliğe Hazırlık Eylüldeki batlara geri sayım başlasın :) o ay bu ay olsun

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim hcg sifirlansa da kanama olmadi. Cunku bu sefer yumurta olusup adete döndü. Yumurtaniz daha baslamamistir adet degil de ara kanama mi acaba?
olabilir canım. beta erken sıfırlandı bende zaten kanama başladığı gün doktor hiç yumurta yok dedi gösterdi de. büyük ihtimal hala kalan kanama geliyo çünkü 15 benden hiç gelmemişti. Kürtajdan 15 gün sonra yumurtlama olur söylentileri de hikaye yani fasa fiso anca toplanmak 1 ay sürüyor 15 güne fabrika mı yumurta hazır olsun

peki kürtaj günü kalbimi durdu?
Benim rahim girişindeydi. rahmin içinde değil aşağıdaydi. yaşıyordu herşeyi normaldi. Anastejili şekilde kesenin içine saf alkol verdiler zaten direk o an canlılığı son buldu. Sonrasında da başka gün kürtajım gerçekleşti. rahimde tutunsaydı yaşardı kesin çünkü orda bile 6. haftada kalp atışı vardı.

olabilir canım. beta erken sıfırlandı bende zaten kanama başladığı gün doktor hiç yumurta yok dedi gösterdi de. büyük ihtimal hala kalan kanama geliyo çünkü 15 benden hiç gelmemişti. Kürtajdan 15 gün sonra yumurtlama olur söylentileri de hikaye yani fasa fiso anca toplanmak 1 ay sürüyor 15 güne fabrika mı yumurta hazır olsun
Benim 22-23 gün civarında geldi yumurta. 1 hafta var arada gerçekten sonra da 37. gün regl geldi.

Benim rahim girişindeydi. rahmin içinde değil aşağıdaydi. yaşıyordu herşeyi normaldi. Anastejili şekilde kesenin içine saf alkol verdiler zaten direk o an canlılığı son buldu. Sonrasında da başka gün kürtajım gerçekleşti. rahimde tutunsaydı yaşardı kesin çünkü orda bile 6. haftada kalp atışı vardı.

nasip kısmeti yokmuş canım ne diyelim en güzelini rabbim bilir allah 2. gebeliklerimizi sağlıklı ve hayırlı kılsın inşallah.

nasip kısmeti yokmuş canım ne diyelim en güzelini rabbim bilir allah 2. gebeliklerimizi sağlıklı ve hayırlı kılsın inşallah.
Amiiin
Ben bu ay yumurtam oldu saniyodum simdi test yaptim 16. Günüm pik yapmis. Cok mutlu oldum hala umudum var. :D

Eklentiler

• 1537521960976136760970.jpg
    1537521960976136760970.jpg
    24,6 KB · Görüntüleme: 37
Kızlar bilen biri yardımcı olabilir mi doktora gittim bugün 5 aydir hamile kalamadim diye alttan muayene etti bir sorun yok dedi , kan tahlili hemogram ve biyokimya yaptırdı bir de HCG ye baktirdi başka hormona bakılması gerekmiyor mu hiç hamile olmadığımı biliyorum zaten ben ya başka şeylerde sorun varsa hamile kalmiyorum

Gönderdiğim fotoğraf freely canım. Laboguick elimde zor görünüyor fotoğrafta hiç belli olmaz. Nolur çizgi görmüyorum deme de :))
Canım merhabalar yorumlara bakarken dikkatimi cekti durumumu açıklayayımilk sonra sorumu sorayım :) benim bat 16eylüldü ve 6gün gecikince laboguick ile test yaptım negatifti şuan 10.gün ve hala kırmızılar gelmedi he birde böyle bir durum oldu bu ay kahverengi lekelenmm oldubat tarihinden bir hafta önce kadar nedenine olabilir ki acAba laboguicke güvenmemek mi lazım başka test mialsam seninkullanıp memnun kaldıgın marka freely mi yardımcı olursan sevinirim :KK52:

Back