-
- Konu Sahibi hayatbeklemezz
Aynı durum oldu canımmCanım beni bugün aradılar 2 tanesi tam istediğimiz gibi 4 tanesine de 1 gün daha süre verip bekleyeceğiz yarın bilgilendiririz dedilersayının bu kadar düşmesi moralimi sarstı açıkçası senin kaç tane oluştu bilgi verdiler mi
ayy canım bende çok üzüldüm. Demek ki nasibi yokmus bu dunyadaKızlar kan sonucumu aldım malesef zamanı değilmiş boğazım düğüm düğüm oldu çok üzgünüm
İnşallah canım dualarım seninle kaliteli embriyolar olur inşallah güzel haberlerini bekliyoruz Allah yardımcın olsun kardeşim❤
Rabb'im yar ve yardımcın olsun inşallah sağlıkla gelsin hepsi sana tüm yumurtalar toplansin en kaliteli halleriyle
Teşekkür ederim kızlarsağlıklı kaliteli embryolar olsun cnm inşallah
geçmiş olsun cnm sağlıklı olsunda ben güne çok takılmıorumTeşekkür ederim kızlar ❤
Opu bitti evdeyim. Embriyoların durumuna göre 3.yada 5.gün transfer yapılacak.
benim doktorum o yüzden 5.güne gitme taraftarı olmuyor gelişceği varsa anne karnında gelişir diye sıkma canını canım 3 tane de gayet iyiKızlaaar 17 yumurta toplanmıştı, 15 i embriyo olmuştu
ve 3. Gün aradıklarında 15 i de iyi durumda demişlerdi,
bugün 5.gün sadece 3 tane kalmış donduracaklar
Niye böyle oluyor acaba ya
Bana 12 13 yumurta var denmişti. 9 tane toplanmış. Kaçı sağlıklı kaçı döllenecek, kaçı dayanacak Rabbim bilir.geçmiş olsun cnm sağlıklı olsunda ben güne çok takılmıorum
benim 10 tane toplanmıştı 6 tane 3. gün donduruldu belki 3.günde bırakırlar cnm seninkini deBana 12 13 yumurta var denmişti. 9 tane toplanmış. Kaçı sağlıklı kaçı döllenecek, kaçı dayanacak Rabbim bilir.
canım çok üzüldüm ya kaçıncı gün embryosuyduKızlar kan sonucumu aldım malesef zamanı değilmiş boğazım düğüm düğüm oldu çok üzgünüm
Pazartesi ultrasonla bakılacak rahmin transfere uygun olup olmadığına. Opudan sonra baktılar sıvı birikmesi varmı diye yoktu. Pazartesi şartlar uygun olursa ya pazartesi ya çarşamba transfer yapılacak. Hayırlısı neyse o olsun.benim 10 tane toplanmıştı 6 tane 3. gün donduruldu belki 3.günde bırakırlar cnm seninkini de
Sağlık olsun canım demek şuan zamanı değilmiş vardır Allahın bir bildiğiKızlar kan sonucumu aldım malesef zamanı değilmiş boğazım düğüm düğüm oldu çok üzgünüm
Nasıl hissediyorsun canım ağrın felan var mı?Teşekkür ederim kızlar ❤
güzel haberlerini alırız inşallah canım geçmiş olsunTeşekkür ederim kızlar
aynen canımm hayırlısıSağlık olsun canım demek şuan zamanı değilmiş vardır Allahın bir bildiği
Canım üzülme benim 13 yumurtadan 1 tanesi embriyo oldu doktorum vucutla alakalı dedi her ay değişir dedi güzel düşün sonucta 3 tane varKızlaaar 17 yumurta toplanmıştı, 15 i embriyo olmuştu
ve 3. Gün aradıklarında 15 i de iyi durumda demişlerdi,
bugün 5.gün sadece 3 tane kalmış donduracaklar
Niye böyle oluyor acaba ya
inş canım hayırlısıylaayy canım bende çok üzüldüm. Demek ki nasibi yokmus bu dunyadaRabbim tez zamanda nasip etsin tekrar
canım çok üzüldüm ya kaçıncı gün embryosuydu
inşallah güzelce yerleşip tutunurlar cnmPazartesi ultrasonla bakılacak rahmin transfere uygun olup olmadığına. Opudan sonra baktılar sıvı birikmesi varmı diye yoktu. Pazartesi şartlar uygun olursa ya pazartesi ya çarşamba transfer yapılacak. Hayırlısı neyse o olsun.
inşallah en yakın zamanda kendiliğinden olsun cnm sıkma canını bende de çikolata kisti varda bakalım benim tutcak mı( 3. Gün embriyosuydu canım