- 16 Mayıs 2019
- 164
- 144
- 33
-
- Konu Sahibi hayatbeklemezz
Ilk kontrole gittimde 5.4 idi rahim kalinligim. Sonra nar suyu içmeye başladım. Yaklaşık 10 Sise ictim. En son gittiğimde rahim kalinligim12 olmuştu. Yarinda transfer bakalim kismeti var miGünaydın arkadaşlar ben şimdi kontrolden çıktım bugün adetimin 8. Tedavimin 7. Günü rahim kalınlığımın ince olduğunu söyledi doktorum 8 mm olması gerekirken benim 6,4 çıktı yarin tekrar bakacağız 7 ye çıkacak mi dedi biraz takıldı bu duruma benimde kafama takıldı tabii neden böyle oldu anlayamadım.ilk tedavim de çok iyi diyordu eski doktorum ne yapmam lazım bi tavsiyeniz var mi acaba?
Ol diince olan bi rabbimiz var. Demek ki daha kismeti değilmiş. En guzeliyle mujdeleyecektir seni içini ferah tutKızlar kan sonucumu aldım malesef zamanı değilmiş boğazım düğüm düğüm oldu çok üzgünüm
Insallah hayırlısıyla huzuruyla sağlığıyla imaniyla kismet olur. Rabbim can vermezse elimizden ne gelir. Insallah oda istemiştirYarın büyük gün deseneinşallah çok güzel geçer sagsalim güzel hayırlı haberlerini alırız..
Operasyon sonrası çok ağrılıydı. Yemek yedim parol içtim daha iyiyim. Dayanılmayacak kadar değil ama kolay geçti diyemem.Nasıl hissediyorsun canım ağrın felan var mı?
Sağol canım inşallah.inşallah güzelce yerleşip tutunurlar cnm
Canım çok üzüldüm. Rabbim bi sonrakinde yüzüne gülsün inşallah.Kızlar kan sonucumu aldım malesef zamanı değilmiş boğazım düğüm düğüm oldu çok üzgünüm
Evet canım kesinlikle öyle herşey Rabbim in izni ile oluyor... Hayırlısıyla oldursun Rabb'imInsallah hayırlısıyla huzuruyla sağlığıyla imaniyla kismet olur. Rabbim can vermezse elimizden ne gelir. Insallah oda istemiştir
Rabb'im en hayırlı vakitte en güzel şekilde sevindirecektir inşallah canım.. Hiç ümitsiz olma daima olacağına inan... Gönlüne inşirah versin RabbimKızlar kan sonucumu aldım malesef zamanı değilmiş boğazım düğüm düğüm oldu çok üzgünüm
İnşallah güzel haberler alırsın canımToplanan 9 yumurtanın dokuzuda olgun ve kaliteliymiş. Hepsine mikroenjeksiyon yapılmış. Pazartesi gelişmeleriyle ilgili haberdar edicez dediler.
Amin canım inşallah.İnşallah güzel haberler alırsın canım
Canim gecmis olsun kac yumurta toplandi?Teşekkür ederim kızlar ❤
Opu bitti evdeyim. Embriyoların durumuna göre 3.yada 5.gün transfer yapılacak.
Canim cok uzuldum zamani degilmis demekki :-( kacinci gun embryosuydu?Kızlar kan sonucumu aldım malesef zamanı değilmiş boğazım düğüm düğüm oldu çok üzgünüm
Cok güzel canım inşallah hepsi embriyo olurToplanan 9 yumurtanın dokuzuda olgun ve kaliteliymiş. Hepsine mikroenjeksiyon yapılmış. Pazartesi gelişmeleriyle ilgili haberdar edicez dediler.
Rahim dinlendirme olucak mı peki sanaOperasyon sonrası çok ağrılıydı. Yemek yedim parol içtim daha iyiyim. Dayanılmayacak kadar değil ama kolay geçti diyemem.
Canım çok üzüldümKızlar kan sonucumu aldım malesef zamanı değilmiş boğazım düğüm düğüm oldu çok üzgünüm
9 yumurta toplanmış canım. Dokuzuda olgun ve kaliteli dediler aradığımda. Mikroenjeksiyon yapılmış hepsine. Pazartesi kaç embriyo var bakcaz.Canim gecmis olsun kac yumurta toplandi?
Teşekkür ederim canım inşallah.Cok güzel canım inşallah hepsi embriyo olur
Doktorum başta gözüken gibi 12 13 yumurta olsa dinlendirme yapacaktı ama şu an transfer yapcaz dedi. Opu sonrası rahme tekrar bakıldı sorun yok dediler. Pazartesi tekrar ultrason yapılacak. Bi problem olup olmadığına bakılacak. Rahim uygunsa transfer yapılacak Allahın izniyle.Rahim dinlendirme olucak mı peki sana