- 27 Temmuz 2018
- 6.604
- 7.316
- 31
-
- Konu Sahibi hayatbeklemezz
Rabbim ummadığın anda yollar inşallah meleğini yanına. Ne desek boş, aldığın son negatif sonuç olsun inşallah. Rabbim çektiğin zorlukların mükafatını versin...Kızlar Allah razı olsun desteğiniz için inşşş sizlerden güzel haberler alırız biraz içim rahatlarcevap vermediğim arkadaşlarım affedin kime yazdım kime yazmadım hi bilmiyorum kafam çok dalgın ama iyki vardınız kimseden alamadığım desteği sizlerden aldım hepiniz den Allah razı olsun biraz toparlanıp aranıza tekrardan katılcam burdayım
Canım merhaba benim de 3.gün embriyolarım var doktor çözdürüp 5.güne geleni koyucam dedi nasıl oluyor acaba geliyorlar mı 5.güne ben Pazartesi transfer olucam embriyoları kaç gün önce çözdürüyorlar bana da bilgi verir misin merak ediyorumcanım nerde tedavidesin benim embriyolarda 3. günde donduruldu çözdürüp 5. güne tamamlayacaklar sonrasında transfer benim zaten 3 embriyo donduruldu. 2 si 8 hücreli 1 i 7 hücreliymiş muhtemelen o 8 hücrelileri transfer eder.
Canım o olabiliyormuş bende okumuştum bi yerde mide bulantın felan yoktur inşallahGaz sıkışması gibi ağrım var kızlar. Çok şişkinlik hissediyorum. Normal mi acaba?
Yok canım. Midem iyi ama resmen gaz sancısı şişkinlik karnımda basınç hissediyorum. İnşallah transferi etkileyecek bi durum değildir.Canım o olabiliyormuş bende okumuştum bi yerde mide bulantın felan yoktur inşallah
Benimde bugun tranferin 3. Günü 3 gündür bi ağrı sızlama olmadı az önce otururken bisey batar gibi oldu sızladı uzandım hemen ara ara sızlıyor şuanda normal mi acabaGaz sıkışması gibi ağrım var kızlar. Çok şişkinlik hissediyorum. Normal mi acaba?
Benim opu olduğu için daha hiç bilmiyorum canım inan ki.Benimde bugun tranferin 3. Günü 3 gündür bi ağrı sızlama olmadı az önce otururken bisey batar gibi oldu sızladı uzandım hemen ara ara sızlıyor şuanda normal mi acaba
Canım benim transferim o şekilde yapıldı. 13 yumurtam toplandı. 9 tanesi 3.günde donduruldu. Adet olunca gittim ve transfer hazırlık sürecine başlandı. Transferden önce hepsini çözdüler. 5 tanesi 5.güne gitti. 1 tanesini transfer ettiler ve geri kalan 4 adet embriyoyu da 5.gün olarak dondurdular.Canım merhaba benim de 3.gün embriyolarım var doktor çözdürüp 5.güne geleni koyucam dedi nasıl oluyor acaba geliyorlar mı 5.güne ben Pazartesi transfer olucam embriyoları kaç gün önce çözdürüyorlar bana da bilgi verir misin merak ediyorum
Benimde bugun tranferin 3. Günü 3 gündür bi ağrı sızlama olmadı az önce otururken bisey batar gibi oldu sızladı uzandım hemen ara ara sızlıyor şuanda normal mi acaba
İnşallah canım.. transfer gününden önce kontrole gitcek misinYok canım. Midem iyi ama resmen gaz sancısı şişkinlik karnımda basınç hissediyorum. İnşallah transferi etkileyecek bi durum değildir.
Amin canim insallah. Doktor transfer sonrası icin onerilerde bulundu muSelam arkadaşlar bende aranızda yeniyim dün transferim oldu dualarınıza ihtiyacım var allah heppimizin kalbindekini versin
Evet canım. Pazartesi kontrol var. Genelde 5.gün yapıyo doktorum transferleri. Yarın hastaneyi arayıp kaç yumurta döllenmiş onu öğrenicem.İnşallah canım.. transfer gününden önce kontrole gitcek misin
Insallah bebisin tutunur canimSelam arkadaşlar bende aranızda yeniyim dün transferim oldu dualarınıza ihtiyacım var allah heppimizin kalbindekini versin
Cok normal canim benim opunun 3.gunu gazdan olcem sanki buscopan verdi doktorum rahtladim birazGaz sıkışması gibi ağrım var kızlar. Çok şişkinlik hissediyorum. Normal mi acaba?
Canım yumurta toplanan günde sayılıyor mu embiriyolar içinEvet canım. Pazartesi kontrol var. Genelde 5.gün yapıyo doktorum transferleri. Yarın hastaneyi arayıp kaç yumurta döllenmiş onu öğrenicem.
Teşekkür ederim 3 gün yatak istirati verdi bol protoin ve bol su iç dediAmin canim insallah. Doktor transfer sonrası icin onerilerde bulundu mu
Net bi bilgim yok canım. Benim cuma toplandı çarşamba yapılacak dayanırsa. 5.gün olduğuna göre sayılıyor sanırım.Canım yumurta toplanan günde sayılıyor mu embiriyolar için
Ben transfer olacağım için ilaç verilmedi. Ama karnım çok şiş. Yarın ola hayrola.Cok normal canim benim opunun 3.gunu gazdan olcem sanki buscopan verdi doktorum rahtladim biraz