- 20 Ekim 2014
- 1.690
- 2.847
-
- Konu Sahibi hayatbeklemezz
- #2.061
Canm ben 5-7-8-9. günler idrar testi yaptım çıkmadı maalesef. Bugün kan vermeyi düşünüyorum. Nasip kısmet artık. Bu 5. denememCanımm nasılsın bugğn transferin kaçıncı günü benim transfer gününü saymazsak 4. Günüm hafif bel ağrılarım var sabah ağladım annemle korktum ama bel ağrısı olabiliyormuş dua edip bekliyorum sen nasılsın☺
Canım benim çok üzüldüm Rabbim bir mucize nasip ederde inşallah hayırlı sonuç gösterir sana da şükret canım bunlar hep sınav inşallah Rabbim en kısa zamanda yüzünü güldürürCanm ben 5-7-8-9. günler idrar testi yaptım çıkmadı maalesef. Bugün kan vermeyi düşünüyorum. Nasip kısmet artık. Bu 5. denemem
Aminnn canmmm. Bilemiyorum artık nasip kısmet. Keşke sonucu değiştirmek için elimizden bişeyler gelse ama maalesef. 8. yılımıza girdik 8 yıldır uğraşıyoruz elimiz bomboşCanım benim çok üzüldüm Rabbim bir mucize nasip ederde inşallah hayırlı sonuç gösterir sana da şükret canım bunlar hep sınav inşallah Rabbim en kısa zamanda yüzünü güldürür
Ben inanıyorum Rabbim nasip edecek sen umudunu yitirme canım öyle biranda olur ki inşallahAminnn canmmm. Bilemiyorum artık nasip kısmet. Keşke sonucu değiştirmek için elimizden bişeyler gelse ama maalesef. 8. yılımıza girdik 8 yıldır uğraşıyoruz elimiz bomboş
İnsallahhh canmmm... Sonucum 1,20. 9. gün bugün. En azından şimdilik yokBen inanıyorum Rabbim nasip edecek sen umudunu yitirme canım öyle biranda olur ki inşallah
Yükselir inşallah tatlım benim sen duanı et nasip Rabbim isterse herşey olurİnsallahhh canmmm... Sonucum 1,20. 9. gün bugün. En azından şimdilik yok
İnsallaahhh canm benmm şuan ne düşüneceğimi bile bilmiyorum. İstemsizce ağlıyorum sadece.....Yükselir inşallah tatlım benim sen duanı et nasip Rabbim isterse herşey olur
Çok haklısın canım ne desem seni rahatlatmazki şuan sadece Rabbimden biran önce mutlu olman için dua ediyorumİnsallaahhh canm benmm şuan ne düşüneceğimi bile bilmiyorum. İstemsizce ağlıyorum sadece.....
İnsallaahhh canm benmm şuan ne düşüneceğimi bile bilmiyorum. İstemsizce ağlıyorum sadece.....
[/
Merhaba arkadaşlar size birşey sormak istiyorum bundan önce 2 kez normal gebe kaldım ama genetikte sıkıntı olduğu için düştüler tüp bebek yaptırdık yanında pgt işlemi yapıldı 1 tane sağlıklı embriyomuzu dondurdulr ve 5. Gün embriyosu transferim oldu herşey çok güzeldi olumluydum ama dün test yaptım 0.7 çok ağladım gerçekten çok umutluydum genetiğimde sorun olduğu için eşim üzüldükçe daha çok ağladım bugün bi yerde okudum bir kızın 10. Gün Değeri 0 12. Gün 65 çıkmış bir umut gidip kan verdim sabah 1.1 doktor ilaçları bırak dedi ama hala iğnemi vurmak istiyorum sizce 12. Gün de ya da 14. Günde yükselmez dimi bugğn 11. Gün değerim 1.1 olmaz dimi
Merhabalar ulun beyde kaça mal oldu tüp bebek acabaBiz de bu ay ikinci kere tüp bebek tedavisine başlıyoruz. dua edin kızlarAllah her isteyene nasip etsin inşallah
Eylülde transferim olduuu acıbademdeKayseri acibademde baslayan varmi ??
Ucakla mı şahsı araclama yolculuk ettiniz benm de oyle evın uzak yolculuk nasıl olck kafam karısıkBen transferde 1 hafta önce başladım hala devam ediyorum 1 kase manda yoğurdu yiyorum. Transferde sonra 3 gün ananas ve kuru dut yedim. Başka bişey yok transfer günü dinledim başka yatmadan 2. Günümde 14 saat yolculuk uaptim
Kendi aracimizla yaptık oturdum 2 saatte bir mola verdik 15 dk yürüdüm. Çok şükür sıkıntı olmadı 14 haftalik hamileyim. Nasibinizde varsa korkmayın bişey olmazUcakla mı şahsı araclama yolculuk ettiniz benm de oyle evın uzak yolculuk nasıl olck kafam karısık
Ins cnm Rabbım kucagna almayı nasip etsin ınsKendi aracimizla yaptık oturdum 2 saatte bir mola verdik 15 dk yürüdüm. Çok şükür sıkıntı olmadı 14 haftalik hamileyim. Nasibinizde varsa korkmayın bişey olmaz
Canimmm kimde oldu transferin? Pozitif oldumu acaba ??Eylülde transferim olduuu acıbademde