-
- Konu Sahibi hayatbeklemezz
bende yarin verecem e2 tahlili normalse bu ay başlayacağız yuksekse bir ay sonraya ertelenecek bakalim artıkKızlar bugün kan vermiştim. Estradiol 1875 çıkmış. Daha önceki testlerde 20 30 filan çıkmış. İğnelerden kaynaklı bu kadar yükselme normal mi?
Hayırlısı olsun hakkınızda.bende yarin verecem e2 tahlili normalse bu ay başlayacağız yuksekse bir ay sonraya ertelenecek bakalim artık
Çıktımı sonucun arkadaşım? Hamileyim msjını bekliyoruzAynen pozitif haberleri aldıkça çok çok mutlu oluyorum inşşş Rabbim bu yolda olan anne olmak isteyen tüm arkadaşlarımı hayırlı sağlık bir ewlat nasip etsin hepimize inşşş :)
Ahh canımmm hayır sağlık ocağında yaptırdım testi oda yarın öğlen gelin dedilerÇıktımı sonucun arkadaşım? Hamileyim msjını bekliyoruz
ayyy inşş öyle güzel bir mesaj atabilirimmmÇıktımı sonucun arkadaşım? Hamileyim msjını bekliyoruz
Bizim sağlık ocağında da sonuç ertesi gün çıkıyor. Geç olsun güç olmasın arkadaşım.ayyy inşş öyle güzel bir mesaj atabilirimmm
Amin inşşş canımmm benimm o kadar bekledik bir gün daha bekliyim Rabbim daha çok bekletmesin inş miniğim benimledirBizim sağlık ocağında da sonuç ertesi gün çıkıyor. Geç olsun güç olmasın arkadaşım.
Canım sana tek embriyo mu transfer ettilerAmin inşşş canımmm benimm o kadar bekledik bir gün daha bekliyim Rabbim daha çok bekletmesin inş miniğim benimledir
Korkma canım bence sayı gayet güzel inşallah daha güzel haber alırsın..Kizlar toplanan 16 yumurtamdan 15 I kaliteli cikmis ama 6 si dollenmis bizim sikintimiz morfolojiydi zaten cok korkuyorum 3. Yada 5.gune hic gelemezse dye dua edin bana lutfen :-(
Korkmana gerek yok canım bende de aynı durum vardı 3 tanesi 5.gun embriyosu oldu biri şimdi 2.5 yaşında oğlum 2.sini yeni transfer ettik sonucu bekliyorum.. stres yapma hep pozitif düşün güzel şeyler olsun inşallah...Kizlar toplanan 16 yumurtamdan 15 I kaliteli cikmis ama 6 si dollenmis bizim sikintimiz morfolojiydi zaten cok korkuyorum 3. Yada 5.gune hic gelemezse dye dua edin bana lutfen :-(
Cok tesekkur ederim canim insallah..Korkma canım bence sayı gayet güzel inşallah daha güzel haber alırsın..
Ewet canımm tek embriyo :)Canım sana tek embriyo mu transfer ettiler
Benim gbi olmaniz bana umut verdi suan insallah bende sizin gibi bebislerimi kucagima alirimKorkmana gerek yok canım bende de aynı durum vardı 3 tanesi 5.gun embriyosu oldu biri şimdi 2.5 yaşında oğlum 2.sini yeni transfer ettik sonucu bekliyorum.. stres yapma hep pozitif düşün güzel şeyler olsun inşallah...
Aminnn inşallah canımBenim gbi olmaniz bana umut verdi suan insallah bende sizin gibi bebislerimi kucagima alirim
Canim allah hayirlisini versin. Canını sıkma. Benimde 17 yumurta toplandi. 11 i döylenmişti ama sadece 6 tanesi 3.Güne çıktı. ne yazlmışsa alnimiza onu yaşarız. Bunu bile goremeyenler var. sukur her halimizeKizlar toplanan 16 yumurtamdan 15 I kaliteli cikmis ama 6 si dollenmis bizim sikintimiz morfolojiydi zaten cok korkuyorum 3. Yada 5.gune hic gelemezse dye dua edin bana lutfen :-(
Ah canım benim ben ne diyim ozaman 13 yumurta 1 tanesi dölendi sadece üçüncü günde donduruldu transferimi bekliyorum bende canını sıkma hiç güzel düşün Allahın izniyle olurKizlar toplanan 16 yumurtamdan 15 I kaliteli cikmis ama 6 si dollenmis bizim sikintimiz morfolojiydi zaten cok korkuyorum 3. Yada 5.gune hic gelemezse dye dua edin bana lutfen :-(
Alkolle temizleyebilirsin canım.Kızlar size bişey sorucam ya. Ben merional kullanıyoruö 225lik bugün iğneyi yapınca çok acıdı ve sanki iğne yeri kabardı morardı size de oldu mu hiç?