- 5 Ocak 2018
- 2.506
- 1.960
- Konu Sahibi hayatbeklemezz
Cok dogru dedin canim rabbime binlerce kez sukurler olsun insallah sonuda guzel olur hepimiz icin rabbim hepimizin kucaklarini doldursun insallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende kendime kizdim canim sukursuz davrandim :-( insallah seninde transferin cok guzel sonuclanir rabbim saglikli hayirli bir evlat nasip eder canimAh canım benim ben ne diyim ozaman 13 yumurta 1 tanesi dölendi sadece üçüncü günde donduruldu transferimi bekliyorum bende canını sıkma hiç güzel düşün Allahın izniyle olur
İnşallah canım hepimiz güzel sonuçlar alırız ben yılardır mücadele ediyorum Rabbim yüzümüze gülsün bizde Anne olalım Allahım kimsenin elini boş bırakmasın isteyen herkese versin dualarım sizinleBende kendime kizdim canim sukursuz davrandim :-( insallah seninde transferin cok guzel sonuclanir rabbim saglikli hayirli bir evlat nasip eder canim
Bende de aynisi oldu. 1 hafta 10 gün morarmis haliyle kaldi . sonra gecti kendiliğinden. Benim hemen hemen her ignede morardi. Bunyesel yaniKızlar size bişey sorucam ya. Ben merional kullanıyoruö 225lik bugün iğneyi yapınca çok acıdı ve sanki iğne yeri kabardı morardı size de oldu mu hiç?
Ben iğnelere başladığımda tedavi gören bi kadın vardı. Benden önce başladığı halde yumurta gelişimi yoktu. Benim yumurta toplama aşamama gelindiğinde o arkadaşında tedavisine yanıt alınmadığı için son verildi. Öyle üzüldüm ki. Rabbim bizleri ne evladın yokluğuyla ne varlığıyla sınamasın.Bende kendime kizdim canim sukursuz davrandim :-( insallah seninde transferin cok guzel sonuclanir rabbim saglikli hayirli bir evlat nasip eder canim
Bende yılardır tedavi görüyorum canım embriyom oluşmuyor benimde birtane oluştu işte mucize gibi birşey yani transferim olucak onu bekliyorum rahim kalınlığımı inşallah rabbim yüzümüze güler bizde o duyguyu tadarızBen iğnelere başladığımda tedavi gören bi kadın vardı. Benden önce başladığı halde yumurta gelişimi yoktu. Benim yumurta toplama aşamama gelindiğinde o arkadaşında tedavisine yanıt alınmadığı için son verildi. Öyle üzüldüm ki. Rabbim bizleri ne evladın yokluğuyla ne varlığıyla sınamasın.
Canım senin bitti mi iğne vurma sürecin opu oldun mu yaniBende de aynisi oldu. 1 hafta 10 gün morarmis haliyle kaldi . sonra gecti kendiliğinden. Benim hemen hemen her ignede morardi. Bunyesel yani
İnşallah sağlıkla tutunur bebeğin sanaBende yılardır tedavi görüyorum canım embriyom oluşmuyor benimde birtane oluştu işte mucize gibi birşey yani transferim olucak onu bekliyorum rahim kalınlığımı inşallah rabbim yüzümüze güler bizde o duyguyu tadarız
Ah canım inşallah hepimizinki tutunurİnşallah sağlıkla tutunur bebeğin sana
İnşallah çook güzel haberler verirsin bizeSabah opu var kızlar
Bakalım yarın için ne yazılmış kadere. Bana dua edin ne olur, kolay geçsin, yumurtalar kaliteli çıksın, sağlıklı embriyo oluşsun..
İnşallah canım dualarım seninle kaliteli embriyolar olur inşallah güzel haberlerini bekliyoruz Allah yardımcın olsun kardeşimSabah opu var kızlar
Bakalım yarın için ne yazılmış kadere. Bana dua edin ne olur, kolay geçsin, yumurtalar kaliteli çıksın, sağlıklı embriyo oluşsun..
Evet canim tedavim bitti. Opu oldum. 1 ay rahmim dinlendirildi.veeee yarin transfer ☺Canım senin bitti mi iğne vurma sürecin opu oldun mu yani
Rabb'im yar ve yardımcın olsun inşallah sağlıkla gelsin hepsi sana tüm yumurtalar toplansin en kaliteli halleriyleSabah opu var kızlar
Yarın büyük gün desene inşallah çok güzel geçer sagsalim güzel hayırlı haberlerini alırız..Evet canim tedavim bitti. Opu oldum. 1 ay rahmim dinlendirildi.veeee yarin transfer ☺
günaydın nar suyu ii geliomuş diye duymuştumGünaydın arkadaşlar ben şimdi kontrolden çıktım bugün adetimin 8. Tedavimin 7. Günü rahim kalınlığımın ince olduğunu söyledi doktorum 8 mm olması gerekirken benim 6,4 çıktı yarin tekrar bakacağız 7 ye çıkacak mi dedi biraz takıldı bu duruma benimde kafama takıldı tabii neden böyle oldu anlayamadım.ilk tedavim de çok iyi diyordu eski doktorum ne yapmam lazım bi tavsiyeniz var mi acaba?
sağlıklı kaliteli embryolar olsun cnm inşallahSabah opu var kızlar
Nar suyu iyi geliyor canim doktorun ilac vermemismiydiGünaydın arkadaşlar ben şimdi kontrolden çıktım bugün adetimin 8. Tedavimin 7. Günü rahim kalınlığımın ince olduğunu söyledi doktorum 8 mm olması gerekirken benim 6,4 çıktı yarin tekrar bakacağız 7 ye çıkacak mi dedi biraz takıldı bu duruma benimde kafama takıldı tabii neden böyle oldu anlayamadım.ilk tedavim de çok iyi diyordu eski doktorum ne yapmam lazım bi tavsiyeniz var mi acaba?