Gebeliğe Hazırlık EYLÜLDE HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet doktorumda pik yaptıktan sonraki 6 gün önemli. Yumurtluyorsun ama yumurta 6 gün içinde çatlıyor demişti. Bende aylardır takip ediyorum pik yaptıktan 2-3 gün sonra çatlıyor yumurtam genelde. Devam ediyorum zaten ama tam koyulaşmadı bu ayki testler acaba kaçırdımmı dedim
Bu yumurta çatlaması olayı nedir. Yurtdışındayim buradaki doktorlar ivf ve aşılama dışı hiç bir tarama takip yapmıyor, bir şey anlatmıyorlar.

Kızlar kızlar benimde bat 29 agustos. Bekliyorum baya iyi değerlendirdik bu ayı ama hiç bi belirtim yok malesef bu ayda olmıcak sanırım size bişe sorcam. 2015 aralıkta başladık cocuk istemeye 2 ay sonra hamile kaldım ama düştü daha sonra eylülde tekrar hamile kaldım ama kimyasaldı şimdi tekrar istiyorum doktora gittiğimde yaşın genc olır diyolar ama ben sabredemiyorum kafama takıyorum olmuyo takmıyorum olmuyo doktora gitmicem diye söz vermiştim ama dayanamıcam iyi bi doktora randevu alıp gitcem. Şimdi sorum şu bu şekilde olup tedavi gören yada hamile kalan varmı nası bi yol izlediniz doktorunuz ne önerdi yaşım 25 bu arada
Drmekki hamile kalabiliyorsunuz. Çok stres yapmayın, biraz sabredin. Aynı şekilde devam. Esinizi de doktora gönderin bence yüzücülerin sayısı şekli semali bakılsın. onlarda çıkan sorunlar daha kolay tedavi oluyor.

Sol kasığımda batma şeklinde ağrı var tutunma ağrısı olabilir mi acaba yaşayan var mı başka? Herşeyden şüphelenir oldum :110:

Sol kasığımda batma şeklinde ağrı var tutunma ağrısı olabilir mi acaba yaşayan var mı başka? Herşeyden şüphelenir oldum :110:
INSAALLAH tutunma agrisidir canim baska belirti var mi? Gercekten her belitiyi hamilelige yorar olduk. Gerci pek bi belirtim yok bu ay da benim ayni standart bakalim :(

INSAALLAH tutunma agrisidir canim baska
INSAALLAH tutunma agrisidir canim baska belirti var mi? Gercekten her belitiyi hamilelige yorar olduk. Gerci pek bi belirtim yok bu ay da benim ayni standart bakalim :KK43:
idrarda koyulaşma var birde kasık ağrısı dışında başka da bir belirti yok 9-10 gün geçti ilk ilişkiden sonra. Gerçi tutunma ağrısı diye birşey varmı onu da bilmiyorum. İnşallah hepimizin bebişleri bizimledir :dua:

teşekkür ederim ama beni silebilirsiniz bu ayda tüm belirtileri yaşamama rağmen adet oldum çooooook moralim bozuk berbatım şu anda hepinize teşekkür ediyorum artık anne olmak istemiyorum ve ben artık çok yoruldum demekki nasip değilmiş.artık korunacağım her ay cektiğim yetti .hepinize teşekkür ediyorum.hoşçakalın.Allah sizlere nasip eder inşallah.
Canım tabiki senin kararın saygı duyarım ama her ay adet olduğumda benimde moralim bozuluyor ve birkaç gün ağlamaklı geçiyor neden diyorum... sonra toparlıyorum kendimi. İstersen bu ay dinlen oluruna bak sonraki ay tekrar başla ama hiç korunma bakarsın Rabbim sana beklemediğin an göndermiş. Konuşmak dertleşmek istersen de biz hepimiz burdayım. İnsan biraz buraya yazınca rahatlıyor. Kendine iyi bak...

idrarda koyulaşma var birde kasık ağrısı dışında başka da bir belirti yok 9-10 gün geçti ilk ilişkiden sonra. Gerçi tutunma ağrısı diye birşey varmı onu da bilmiyorum. İnşallah hepimizin bebişleri bizimledir :dua:
Döllenme ağrısı varmış canım ilişkiden 5 gün sonra olabilirmiş belki seninkide odur.

Kızlar bende şimdi yumurtlama zamanındayım ya yumurtlama ağrım dün vardı akşamı değerlendirdik ama sabah kalkınca alt karın bölgemde kasıklarımda ağrı oldu ve biraz önce vajinama doğru bıçak saplanır gibi ağrı girdi birkaç saniye sonra geçti. Sizde de ilişkinin ertesi gün böyle ağrılar yaşayanınız var mı?

Kızlar merhaba benim ağutos ayıda kırmızılar geldi. Yeni bat 12 eylül. Bu ay yumurta takibine gideceğim. Gelin hep birlikte batlarımızı yazalım ve herkes hamile kalmak için neler yaptığını paylaşsın. Belki birilerine de çare oluruz

F fcevriye --> 27 Ağustos
@Cnsssss35 --> 1 Eylül
@evaline --> 1 Eylül
@Fushiaa --> 1 Eylül
@Kartanesi_92 --> 1 Eylül
@2miracles --> 1 Eylül
@lady8 --> 2 Eylül
@turko2727 --> 2 Eylül
@tesla07 --> 2 Eylül
@myhsa --> 3 Eylül
@Hanzademm --> 3 Eylül
@ilkbahar_ --> 3 Eylül
@Hakay3201 ---> 4 Eylül
@tubiko35 --> 5 Eylül
Arel13 Arel13 --> 5 Eylül
@sadeceMelek --> 5 Eylül
@Mina_1414 --> 5 Eylül
@sonycan --> 6 Eylül
@pelinimben --> 6 Eylül
@yelsem --> 7 Eylül
@Kivirciksaclikizinannesi --> 7 Eylül
fnd_50 fnd_50 --> 7-8 Eylül
@safari_go --> 8 Eylül
@khaleesi41 --> 8 Eylül
@Hasumran --> 10 Eylül
1 1melegimolsun ---> 12 Eylül
@Nehirr6 --> 12 Eylül
Chester15 Chester15 --> 12 Eylül
E Eda3883 --> 12 Eylül
@Pudra16 --> 13 Eylül
@Shopareekiz --> 13 Eylül
aallmmiirraa aallmmiirraa --> 13 Eylül
@Sanderling --> 14 Eylül
@RanaZ33 --> 14 Eylül
@arkeolog0635 --> 15 Eylül
@asymkrdg --> 15 Eylül
@Mein-Leben13 --> 16 Eylül
@Esmaa_91 --> 18 Eylül
@denizkizi_esra --> 19 Eylül
@Elonee --> 19 Eylül
@annecikk-16 --> 20 Eylül
@karyaa48 --> 21 Eylül
@Nisanali18 --> 21 Eylül
@Hsbgrhn --> 23 Eylül
@Nurcell2014 --> 24 Eylül
@esrakdnz --> 25 Eylül
@N. DÜŞÜKTEN SONRAKİ ovember 22 --> 26 Eylül
@aysesi --> 27 Eylül
@Pinarkemal75 --> 27 Eylül
B
Kızlar merhaba benim ağutos ayıda kırmızılar geldi. Yeni bat 12 eylül. Bu ay yumurta takibine gideceğim. Gelin hep birlikte batlarımızı yazalım ve herkes hamile kalmak için neler yaptığını paylaşsın. Belki birilerine de çare oluruz

F fcevriye --> 27 Ağustos
@Cnsssss35 --> 1 Eylül
@evaline --> 1 Eylül
@Fushiaa --> 1 Eylül
@Kartanesi_92 --> 1 Eylül
@2miracles --> 1 Eylül
@lady8 --> 2 Eylül
@turko2727 --> 2 Eylül
@tesla07 --> 2 Eylül
@myhsa --> 3 Eylül
@Hanzademm --> 3 Eylül
@ilkbahar_ --> 3 Eylül
@Hakay3201 ---> 4 Eylül
@tubiko35 --> 5 Eylül
Arel13 Arel13 --> 5 Eylül
@sadeceMelek --> 5 Eylül
@Mina_1414 --> 5 Eylül
@sonycan --> 6 Eylül
@pelinimben --> 6 Eylül
@yelsem --> 7 Eylül
@Kivirciksaclikizinannesi --> 7 Eylül
fnd_50 fnd_50 --> 7-8 Eylül
@safari_go --> 8 Eylül
@khaleesi41 --> 8 Eylül
@Hasumran --> 10 Eylül
1 1melegimolsun ---> 12 Eylül
@Nehirr6 --> 12 Eylül
Chester15 Chester15 --> 12 Eylül
E Eda3883 --> 12 Eylül
@Pudra16 --> 13 Eylül
@Shopareekiz --> 13 Eylül
aallmmiirraa aallmmiirraa --> 13 Eylül
@Sanderling --> 14 Eylül
@RanaZ33 --> 14 Eylül
@arkeolog0635 --> 15 Eylül
@asymkrdg --> 15 Eylül
@Mein-Leben13 --> 16 Eylül
@Esmaa_91 --> 18 Eylül
@denizkizi_esra --> 19 Eylül
@Elonee --> 19 Eylül
@annecikk-16 --> 20 Eylül
@karyaa48 --> 21 Eylül
@Nisanali18 --> 21 Eylül
@Hsbgrhn --> 23 Eylül
@Nurcell2014 --> 24 Eylül
@esrakdnz --> 25 Eylül
@November 22 --> 26 Eylül
@aysesi --> 27 Eylül
@Pinarkemal75 --> 27 Eylül
Beni de eklermisiniz. Bat 20 eylül.. Düşükten sonraki 5.ayım inşallah eylülde güzel haberler alırız

InsaALLAH en kisa ve hayirli zamanda bizler de mucizelerimize kavusuruz amin :dua:

Uyku hali nette 3. Hafta yazıyor ama bende merak ediyorum daha erken başlar mı? Birde akıntı geliyormuş galiba yumurtlama akıntısı bittikten kaç gün sonra geliyor bilen varsa bizide bilgilendirsin :)
Evet bunu ben de çok merak ediyorum bu uzayan akıntı dedikleri benim reglime 2-3 gün kala geliyor:KK64:Bilen arkadaşlar bu konuda bizi bilgilendirirse sevinirim

Back