Gebeliğe Hazırlık EYLÜLDE HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
1 haftalığına yurtdışına tatile gidicez. Tam da yumurtlama dönemime denk geliyor. Ovulasyon testleri, erken gebelik testleri valize girdi bile :) biraz zor olucak bu ayı degerlendirmek ama belli olmaz belki de nasip bu aydır boş geçmesin diyorum :oops: :KK48:

1 haftalığına yurtdışına tatile gidicez. Tam da yumurtlama dönemime denk geliyor. Ovulasyon testleri, erken gebelik testleri valize girdi bile :) biraz zor olucak bu ayı degerlendirmek ama belli olmaz belki de nasip bu aydır boş geçmesin diyorum :oops: :KK48:
Süper işte tatilde iş stresi falanda Yok güzel güzel değerlendirirsiniz :)

Kızlar merhaba. Çoğumuz stresli bir şekilde bekliyoruz hamileliği . Sizlere biraz olsun tebessüm ettirmek için kendi hamilelik çalışmamı anlatmak istedim komik bir durumdayım. Biz eşimle bu ay ikinci çocuğa heves ederek yumurtlama gününde korumasız ilişkiye girdik. Fakat ilişkinin ortasında ben korktum ne bileyim vazgeçtim hazır değilim yapamam dedim o yüzden eşim de afedersiniz çıkıp uzerime boşaldı. Ama yaklaşık bir dk sonra ben nasıl bir delilikse artık ay keşke içeri bosalsaydin ya diye tekrar hevese gelerek bir anlık cesaretle üzerimdeki soermlerden parmagimla alarak vajinama sürdüm sonra da tekrar naptim ben ya diyerek banyoya kostum bu sefer de musluk sıkışmış uğraş uğraş açılmaz yani böyle gel gitlerle dolu ilginç bir ilişki oldu bakalım sonucu ne olacak. İmkansız gibi biseymis öyle elle sürülerek hamile kalmak ama Allah bilir artık beklemedeyiz

Kızlar merhaba. Çoğumuz stresli bir şekilde bekliyoruz hamileliği . Sizlere biraz olsun tebessüm ettirmek için kendi hamilelik çalışmamı anlatmak istedim komik bir durumdayım. Biz eşimle bu ay ikinci çocuğa heves ederek yumurtlama gününde korumasız ilişkiye girdik. Fakat ilişkinin ortasında ben korktum ne bileyim vazgeçtim hazır değilim yapamam dedim o yüzden eşim de afedersiniz çıkıp uzerime boşaldı. Ama yaklaşık bir dk sonra ben nasıl bir delilikse artık ay keşke içeri bosalsaydin ya diye tekrar hevese gelerek bir anlık cesaretle üzerimdeki soermlerden parmagimla alarak vajinama sürdüm sonra da tekrar naptim ben ya diyerek banyoya kostum bu sefer de musluk sıkışmış uğraş uğraş açılmaz yani böyle gel gitlerle dolu ilginç bir ilişki oldu bakalım sonucu ne olacak. İmkansız gibi biseymis öyle elle sürülerek hamile kalmak ama Allah bilir artık beklemedeyiz
Olursa tam mucize bebek olacak sizinki desene :) çok güldüm gece gece, Allah da sizi güldürsün :) bence kararsız kalmayın burda bir tane bebeciğimiz olsun diye ne kadar ugrasiyoruz, zamanı da geldiyse ikinci çocuk harika olur ;)

Folbiol kullanıyorum folik asit olarak ama yarın doktora gideceğim bi sorarım yinede. Soğan kürü daha iyi canım antibiyotik çok kullanmamak lazım. Soğan kürünü adet bitikten 2 gün sonra başlanıyor canım ben öyle biliyorum öncekinde öyle kullanmıştım. Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah
Evet sogan kurune yeni basladim adetim biteli 2 gun oldu bakalim amin insallah hepimizin cnm:)

Rabbim istesin olur böyle hamile kalan örnekler okudum inşallah sende hamişsindir :)

Sağolun kızlar Allah hayirlisiysa nasip etsin artık merakla bekliyoruz. Eşim iş seyahatine gittiği için o maceralı ilişkiden başka ilişkimiz olmadi yumurtlama döneminde yani tutarsa o tutacak isteyen herkese Allah bekletmeden versin inşallah

Bende çok heyecanliyim kızlar 2-3 gündür sağ kasıkta ağrı hissediyorum yumurtlama zamanımdir diye yorumluyorum ama bilmiyorum yarin doktor kontrolü var içimde neler olmuş merak ediyorum yumurtalar tutmuş mu çatlamış mi çatlatacak mi kafamda deli sorular

Kızlar bende bugün doktora gittim solda 1 tane yumurtam var ve cumartesi pazar çatlıcakmış. Bugünden itibaren 1 hafta gün aşırı ilişki dedi. Herhangi bir ilaç vermedi klomen i falan sordum şimdilik gerek Yok kendiliğinden çatlasın dedi.
İlişkiden sonra spermler dışarı çıkıyor diye konuşmuştuk ya arkadaşlar sordum doktora önemli değil yeterli miktar var içinde dedi bacaklarını küs şeklinde yapıp 20 dakika yukarda tutman yeterli dedi.
Kuruluk olduğu için presed jel kullandığımı söylemiştim kullanabilirsin zararı Yok dedi. İlk defa Yumurtamı gördüm inşallah bebiş olur :dua: :anneadayı:

Kızlar bende bugün doktora gittim solda 1 tane yumurtam var ve cumartesi pazar çatlıcakmış. Bugünden itibaren 1 hafta gün aşırı ilişki dedi. Herhangi bir ilaç vermedi klomen i falan sordum şimdilik gerek Yok kendiliğinden çatlasın dedi.
İlişkiden sonra spermler dışarı çıkıyor diye konuşmuştuk ya arkadaşlar sordum doktora önemli değil yeterli miktar var içinde dedi bacaklarını küs şeklinde yapıp 20 dakika yukarda tutman yeterli dedi.
Kuruluk olduğu için presed jel kullandığımı söylemiştim kullanabilirsin zararı Yok dedi. İlk defa Yumurtamı gördüm inşallah bebiş olur :dua: :anneadayı:
Hadi inşallah cnm çok sevindim

Ayyyyyyy tatlım hadi inş ben de 15 gün önce ilk kez yumurtamı gördüm çok duygulandım bize de cumartesi pazar dedi ve pazartesi baktık çatlamıştı. Ay inş emeklerimiz güzel sonuç verir ama o yumurta ile baya duygusal bağ kurdum :)

Canım benim 24 Eylülmüş yanlış söylemişim çok afedersin:) Kan tahlili yaptırmıştım demirim ve d vitaminim düşük çıktı bugün ilaca başladım ikisi için sağlıklı bir hamilelik oluşabil esi için bizimde fizikwn hazır olmamız lazım iyi bakalım kendimize bebişler için değil mi:)

Back