Gebeliğe Hazırlık EYLÜLDE HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ben de ovulasyon testi yapıyorum bugün 18. Günüm ama hala çift çizgi olmadı :KK43: bi de göğüslerim bu ay erken ağrımaya başladı. Nedendir ki. Adetim yaklaşınca ağrımaya başlar normalde
Göğüs ağrısı bende de sürekli olur canım yumurtlama zamanı da olurmuş göğüslerde şişlik ağrı falan. Hatta ben bi gün göğsümdeki ağrılar için doktora gittim muayene oldum doktor göğüslerin normal insanlara göre biraz daha hassas. Adet olunca daha fazla ağrıyabilir dedi bitkisel ilaç verdi ama kullanmadım.

canım merhaba ben izmirdeyim fuar oldugu için bu ara giremiyorum gezmekten =)))o arkadaşın dediği folic asiti bnde duydum ıyıymıs benım 3 ay oldu baslayalı folıc asit trio içiyorum ben soğan kürünre yarın başlayım diyorum adetin 7.günü dıolar onun dışında meryem süresini okuyorum 41 gün boyunca.kızlar bide eger iltihap varsa o da gebe kalmayı etkılıyormus o yuzden sogan suyuna baslayacagım aslında antibiyotik kullan dedıler ama ben dogal olanı tercıh edecegım =)))
Folbiol kullanıyorum folik asit olarak ama yarın doktora gideceğim bi sorarım yinede. Soğan kürü daha iyi canım antibiyotik çok kullanmamak lazım. Soğan kürünü adet bitikten 2 gün sonra başlanıyor canım ben öyle biliyorum öncekinde öyle kullanmıştım. Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah

Ekledim canım inşallah yerleşme kanaması olurda devamı gelmez
Ya canım az bi geldi koyuda değil bugün baktım kesilmiş dün olmam gerekiyordu adet sancım var sivilce de çıktı tek fark göğüslerim birkaç gün önce ağrır dı bu sefer adet olcağım gün başladı anlamadım ya......acaba kullandığım ilaçtan mı gecikiyor inşallah öyle değildir:dua:

Ya canım az bi geldi koyuda değil bugün baktım kesilmiş dün olmam gerekiyordu adet sancım var sivilce de çıktı tek fark göğüslerim birkaç gün önce ağrır dı bu sefer adet olcağım gün başladı anlamadım ya......acaba kullandığım ilaçtan mı gecikiyor inşallah öyle değildir:dua:
Ne ilacı kullanıyorsun canım? Antibiyotikse eğer geciktiriyor bazen

İnşallah sağlıklı bebeğin sana tutunuyordur canım. Hadi durma git test al çok merak ettim bak bende şimdi heyecanlandım :)
Dışarı çıkarsam alicam sana hemen haber ederim canım allah razı olsun duaların içinde sağol inşallah allah bu topikteki tüm canlara nasip eder:dua:

Kızlar merhaba benim ağutos ayıda kırmızılar geldi. Yeni bat 12 eylül. Bu ay yumurta takibine gideceğim. Gelin hep birlikte batlarımızı yazalım ve herkes hamile kalmak için neler yaptığını paylaşsın. Belki birilerine de çare oluruz

@Cnsssss35 --> 1 Eylül
@evaline --> 1 Eylül
@Fushiaa --> 1 Eylül
@Kartanesi_92 --> 1 Eylül
@lady8 --> 2 Eylül
@turko2727 --> 2 Eylül
@tesla07 --> 2 Eylül
@myhsa --> 3 Eylül
@Hanzademm --> 3 Eylül
@Hakay3201 ---> 4 Eylül
@tubiko35 --> 5 Eylül
Arel13 Arel13 --> 5 Eylül