- 31 Temmuz 2017
- 994
- 557
- 103
- 41
- Konu Sahibi 1melegimolsun
- #221
5 Eylül canım..Canım batını yaz ekleyim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
5 Eylül canım..Canım batını yaz ekleyim
canim uzulme esi bu amaliyati olan cok kişi kisa surede hamile kaldi vu sitede cok.okudum canim esini ikna et güzellikle sonrasinda degecek insallah emeklerinizeMerhaba kızlar yeni arkadaşlar ekledim sizleri.
Bugün biraz canım sıkkın arkadaşlar. Eşim muayene oldu varikosel çıktı. Sperm testide yaptırdık ama doktor henüz onu görmedi. Benim baktığıma göre morfoloji normal sınırda yazıyor ama tabi yinede doktordan net bilgiyi hafta içi alabileceğiz. Belkide aylardır boşa çalışıyormuştuk. Bence birkaç ay geçen arkadaşlar hiç boş yere beklemeyin hemen eşiniz gitsin testleri yapılsın sonra sizde kendiniz muayene olun.
Bu varikosel içinde ameliyattan başka bitkisel kür falan yokmu kızlar hiç? Eşim pek ameliyatta olmak istemiyor. İnşallah doktor ameliyat demez.
Bizim değerler tam olarak normale dönmedi canım. Sperm sayısı yeterli ama ileri hızlı hareketli olanların yüzdesi düşük.. Evet ben de 6 ay beklemeyi düşünmüyorum. Bu ay daha 2. denememiz olacak. Bunda da gebelik olmazsa eşimin kolundan tutup doğruuu doktora :)) size verdiği ilacı da mutlaka sorarım canım çok teşekkürlerSanderling canım daha önce hamile kaldığım için ümitliyim. Benim bir problemim yok çok şükür. Eşim çok ameliyat oldu daha önce bir de bu eklendi üstüne. Ve çok üzüldü bana söylemese de... oyüzden çok üzüldüm ben de. Sizin değerler normale döndü mü? Bence altı ay filan bekleme. Bize bitkisel bir ilaç önerdi bu aşamada reçetesiz satılıyor combiinfertil adı vitaminler filan içeriyor. Böyle bişey kullananilirsiniz doktorunuza danışıp.
Kizlar galiba bende eylulu bekliyecegim temmuzda doktora gittim 've 6.5 cm kist sag overdue oldugunu ogrendim dogum kontrol hapi verdi ginera diye bi hap bunu kullan gectiyse gecti gecmesse amaliyat dedi insallah bu ay kontrole gidecegim grcmistir dua edin benim icin eger gecerse 5 gun sonra kontrole gidicegim insallah gebelik icin tedaviye basliyacagiz ben 1 yillik evligim bi kere bos gebelik yasadim rabbim bidaha yasatmaz insallah ve hepimize insallah saglikli sihatli hayirli hamilelikler verir rabbim ( aminnnnnnnnn )
EKledim canım5 Eylül canım..
Canım bu forumda da yazıyor belki görmüşsündür preseed jel var onu kullanabilirsin. Hem bebek için yardımcı bir jel. Biraz fiyatı pahalı netten alabilirsin daha uyguna gelebilir öyle. Diğer jeller bebek için zararlı onları kullanan bence.Kızlar kayganlaştırıcı kullanmak gebelik oluşumunu engelliyor mu? Bu konuda bilgisi olan varmı? Yeni evli olduğum için kayganlaştırıcı kullanmadan çok acı çekiyorum sanırım çok dar, bu hep böyle mi sürecek bilmiyorum![]()
Bende varım yeni bat 12 eylül kistim de varmış yeni öğrendim bayramdan sonra ameliyat ol dedi doktor inşallah hamile kalırım da ameliyata gerek kalmazKızlar merhaba benim ağutos ayıda kırmızılar geldi. Yeni bat 12 eylül. Bu ay yumurta takibine gideceğim. Gelin hep birlikte batlarımızı yazalım ve herkes hamile kalmak için neler yaptığını paylaşsın. Belki birilerine de çare oluruz
@Cnsssss35 --> 1 Eylül
@evaline --> 1 Eylül
@Fushiaa --> 1 Eylül
@lady8 --> 2 Eylül
turko2727 --> 2 Eylül
@tesla07 --> 2 Eylül
@myhsa --> 3 Eylül
@Hanzademm --> 3 Eylül
@Hakay3201 ---> 4 Eylül
@tubiko35 --> 5 Eylül
Arel13 --> 5 Eylül
sadeceMelek --> 5 Eylül
@sonycan --> 6 Eylül
@yelsem --> 7 Eylül
@Kivirciksaclikizinannesi --> 7 Eylül
safari_go --> 8 Eylül
@Hasumran --> 10 Eylül
1 1melegimolsun ---> 12 Eylül
N Nehirr6 --> 12 Eylül
@Pudra16 --> 13 Eylül
Sanderling --> 14 Eylül
@RanaZ33 --> 14 Eylül
@arkeolog0635 --> 15 Eylül
@Esmaa_91 --> 18 Eylül
@Hsbgrhn --> 23 Eylül
@November 22 --> 26 Eylül
Ekledim canım. Kist için soğan kürünü denedin mi? Burda çoğu kişi soğan kürü ile kistlerinden kurtulduBende varım yeni bat 12 eylül kistim de varmış yeni öğrendim bayramdan sonra ameliyat ol dedi doktor inşallah hamile kalırım da ameliyata gerek kalmaz![]()
Ben engel oluyor diye duymuştum spermler ölüyormuş ama özel kayganlaştırıcı var canım içinde spermleri öldürmeyen maddeler olmayan araştır biKızlar kayganlaştırıcı kullanmak gebelik oluşumunu engelliyor mu? Bu konuda bilgisi olan varmı? Yeni evli olduğum için kayganlaştırıcı kullanmadan çok acı çekiyorum sanırım çok dar, bu hep böyle mi sürecek bilmiyorum![]()
Aynen pre seed çok iyi demin araştırdım senin için gönül rahatlığıyla alabilirsinCanım bu forumda da yazıyor belki görmüşsündür preseed jel var onu kullanabilirsin. Hem bebek için yardımcı bir jel. Biraz fiyatı pahalı netten alabilirsin daha uyguna gelebilir öyle. Diğer jeller bebek için zararlı onları kullanan bence.
Dün başladım soğan kürüne bugün 2. Günüm inşallah işe yarar teşekkür ederimEkledim canım. Kist için soğan kürünü denedin mi? Burda çoğu kişi soğan kürü ile kistlerinden kurtuldu
İnşallah yarar canım bebiş olsun.Dün başladım soğan kürüne bugün 2. Günüm inşallah işe yarar teşekkür ederim
Ne kisti kaç cmBende varım yeni bat 12 eylül kistim de varmış yeni öğrendim bayramdan sonra ameliyat ol dedi doktor inşallah hamile kalırım da ameliyata gerek kalmaz![]()
Ah Be cnm al bendende okadar benim 7 yaşında kızım var hemen istedik oldu kızım şimdiye kadar hep normal yolla kendimiz korunduk hadi kızımız büyüsün azcik rahat edelim dedik büyüdü kız şimdide olmuyo 10ay oldu korunmayi bırakalı ama yok bizaman sonra yumurtaliklar tembellesiyo sürekli dışarı olduğu için bence arka arkaya yap allh verirse hersey kismetİnşallah yarar canım bebiş olsun.
Aman bende bi hamile kalsam bir daha korunmayım Allah ne verdiyse açılmışken 2-3 bebiş arkaya çıkartayım diyorumbirkaç tane çocuk istiyorum ama hep Doğum yapan kişiler Doğumdan sonra Yok biraz düşünelim diyorlar bizde mi öyle oluruz acaba :) şimdi mumla arıyoruz ya
![]()