Eylül dostluğumuza burada devam (:

kızlar ben babamgile gidiyorum, fenalaştım gibi, kendimi iyi hissetmiyorum, babamı aradım gelip alayım seni dedi. çok sıcaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakkk

Selam güzellerimm...

Ben de haftasonumdan bahsedeyim... Cumartesi bi halı yıkama isteği gelmişti ama kocacık yıkatırız yorma kendini deyince kaldı gerçi o gün yorulacak o kadar çok iş çıktı ki... Ama ben yine de elimle yıkamak istiyorum halımı... Ya kv. demiş çok ucuz yıkatırız diye onun hemen nerden haberi olduysa elimde yıkıcam işte hıh

Dün daha güzeldi öğleden sonra anca çıkabildik ama gezdik tozduk, denize girdik... Yemeğimizi dışarıda yemiştik eve gelince de çay + balkon sefası çok güzel oldu...

Hamişler kendinize iyi bakın çok yormayın kendinizi havalar da çok sıcak bi iş yapınca insan hem işten hem de sıcaktan 2 kat yoruluyor zaten...

kızlar ben babamgile gidiyorum, fenalaştım gibi, kendimi iyi hissetmiyorum, babamı aradım gelip alayım seni dedi. çok sıcaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakkk

şurda iki lafın belini kırıyorduk yahuuu nereye gidiyorsun biz serinletiriz seni

güle güle git canım görüşürzzzzz

selam canım senin şu kv. yorumlarına bayılıyorum biz daha deniz sezonunu açamadık yaaaa istanbulda çok güzel bir yer var benimkini kandırabilirsem bu hafta sonu 2 günlük kaçamak yapabiliriz

sokaktaki termometreler gölgede 57 gösteriyomuuuuuuuuuuuuuşşşşşşşşşşşş

Aman Allahııımmmmmm
ocwmays ım umarım hemencecik geçer bi çözüm olur bulantılarına
bende öyle birşey olsa büyük konuşmuyorum ama kaldıramam senin gibi alt üst olurdum, maşallah subanallah sana
vafi cim öyle oluyor bana da arada evdeyim ama bazen ters durumlarım oluyor yetişemiyorum diye, herkes birşey bekler bir orda bir burda hep kafamda planlar içinde buluyorum kendimi bide çok detayçı mükemmelliyetçiyim düşün halimi, sanki iş kadınıyımda haftalık günlük program yapar halde oluyorum bazen

Son düzenleme:
selam canım senin şu kv. yorumlarına bayılıyorum biz daha deniz sezonunu açamadık yaaaa istanbulda çok güzel bir yer var benimkini kandırabilirsem bu hafta sonu 2 günlük kaçamak yapabiliriz

Napalım kuşum yaw... Ben hayatıma müdahale edilmesini sevmeyen bi insanım iyi de olsa kötü de olsa kendi kararımı kendim vermeyi seven biriyim... Geçen kv.ler bi yere gideceklerdi bana da sordular ama gerçekten halımı da yıkamam lazımdı... Eşime söyledim ben de gelmicem halı yıkıcam diye... Benimki de hemen naklen yayın yapmış herhalde belki de niye gelmiyor gelsin diye yıkatırız filan deyiverdi... Ama kocayı da tebrik etmek lazım sanki kendi fikriymiş gibi gelip söyledi ya yıkatırız halıyı diye hani çaktırmıyo hiçbişey... Yok anacım yutmam ben bunları Gelmicem işte 2 dakika bi araya gelsek bütün hayatımızın nerdeyse planını yapıp salıveriyolar bizi ondan sonra da biz onları eğleyip duruyoruz bütün zaman...

Anca anlamaya başladık bi evde oturup karı koca olduğumuzu... Şuan bile hala farkındayım bi yere çıkacağımız zaman utana sıkıla çıkıyoruz ama yine de Allah'ıma şükürler olsun... Yavaş yavaş bi aile oluyoruz...

Kaçın anam kaçın napıcağnız evi bekleyip de... Gezin, tozun, aslında 2 gün sonra sorumluluklar ve hayat koşulları ağırlaştıkça, yaşlar biraz da ilerleyince erkekler de çok ararlarmış bu günleri ama durumun içindeyken kimse anlamıyor herhalde bu güzellikleri... Dün eşim de diyor ki balık tutmak istiyormuş ama zaman yokmuş... Yok dedim istesek gayet de güzel zaman bulabiliriz ama işte gerçekten de istiyorsa zaman bulunur... En kısa zamanda deniz sezonunu açarsınız inşallah canım

işte yavaş yavaş alıştırmak lazım kendi planlarınızı yapıp aaa biz başka plan yapmıştıkm neyse sizinlede başka zaman gideriz gibi alttan alttan vermek lazım. Eşinde naapsın annem böle dedi diyememiştir.
Bende bebiş falan olmadan başbaşa tatil yapalım gezelim tozalım istiyorum. C.teside benim elti tutturmuş eylül sonu gidelim bodruma hepbirlikte diye, neymiş o zaman izin alıyormuşşş bişey demedim benimki gözüme bakıyor he desem arayacak yapacak rezervasyonu. Eve geldik dedim ASLAAAAA tatile eylülde falan gitmem hiç teklif bile etme hele onlarla aslaaaaaaa. Çünkü dakka başı , karı-kocva didişip duruyorlar, gitceğimiz 4-5 gün bişey oda burnumdan gelmesin. Diyorki "yokbeeee gidermiyim hiçççç" içimden dedim gitmezmisin hiçççççç. Yok biz senle ağustosta gideriz falan dedi ama sinir oldu. Olsun banane.

Canım benım, Allah razı olsun ay solemen bıle benı nasıl mutlu ettı anlatamam, annemle kardesım bır haftadır ankaradalar bu aksam yola cıkıp yanıma gelecekler ıns...
Sen nasılsın ızmırde de sıcaklar kotu bastırmıstır artık demı

Eslerımız meslektastı oyle hatırlıyorum canım, ne guzel sızınkıler de gelıyormus, ben de gunler oncesınden plan kurmaya basladım ne yapsam ne etsem dıye, kayınvaldemlere de dıyorum gelın dıye rahatsız etmemek ıcın gelmıyorlar halbukı ben evımde agırlamak ıstıyorum ...

Pingum hakkınızda hayırlısı ne ıse oyle olsun canım, doğdugum yer degıl doydugum yer derler ya. İns yenı kuracagınız hayat hayal ettıklerınızı getırır sıze...

oh mıs gıbı otur evınde kuzum, evet rutın olarak yapsak o kadar yorulmucaz da kısın soğuktan elı tutmuyor ınsanın yazın sıcaktan orta yolunu bulamadım

Landfloves ıns en kısa surede cozersınız aranızdakı durumu canım, ınsanın hıc nesesı kalmıyor boyle durumlarda...
Hatta ustunden zaman gecmıs yazalı belkı duzelmıssınızdır bıle

tatlım bu mesajını görmemiştim, umarım herşey sizin için daha hayırlı olur, birkaç gündür yoktum ya forumda atlamışım geçmişi okurken telefondaydım
akşam eşim gelince konuşucam, elimizden birşey gelirse ne mutlu bize

Canım kocalar ailelerine hayır diyemiyorlar... Bişey desem kırılırlar diye mi korkuyorlar ailelerinden bilmiyorum ama Eylül'de artık başbaşa evlilik yıldönümünüzü kutlarsınız inşallah... Ne işleri varmış onların... Tamam seviyorsunuz ve iyi anlaşıyorsanız neyse dicem ama... Ya tamam aileler iyi kötü değil bişey de demiyorum sonuçta hepimizin bi ailesi var ama bazen çok iyi niyetli olunca hadi bu günü de onlarla geçirelim şu günü de derken bi baktım 9 ay olmuş sonra koca da deyince ben hiçbişey anlamadım evlilikten diye biraz kendimize de alışmamız gerektiğini anladım... Ben ileride çocuğum olduğu zaman ben hiç bişey anlayamadım evliliğimden demek istemiyorum... Mutlu ve birbirini iyi tanıyan seven bi anne babanın çocuğu olsun isterim... Tamam evlenmeden önce de tanışıyorduk ama evlilik başka bişey... Geçen kandilini kutlamaya kv. e gitmiştim hemen dedi pazar günü de bilmemnereye gider temizlik yaparız şöyle böyle yaparız yanında hiç bişey demedim gideriz de geliriz de demedim... Nasılsa sonra artık kocama diyememiş şuraya gidicez işimiz var diye ben de hiç bişey çaktırmadım... Ama artık yok ne güzel bir pazar geçirdim... Eşime desem şöyle şöyle yapılcakmış diye tamam der hemen oraya gidilirdi... Biraz mesafe lazımmış... Uygun bi dille dediğin gibi artık konu önüme kadar gelse bile geri çevirmem şart olmuş bana... Erkekler hayır demiyor diyemiyor ama demek ki gözlerinde iyi de olsam kötü de olsam hayır diyebilecek tek kişi benmişim...

Aydasu tam bi şok haber oldu canımm... Olley çok sevindim senin adına tebrik ederimmmm canımmmmm.... Ne zaman ve nasıl öğrendin? Hayırlısıyla sağlıkla gelsin bebişşşş....

kutlarız kutlarızz hemde şehirdışında başbaşa kutlarız şimdiden diyorum herkesin içinde eşimle başbaşa kutlayacağız bize hediye falan alırsanız bi sonraki hafta verirsiniz diye benim eltim çalışıyorda yeni girdi işe anca o zaman izin alırmış eylül ekim gibi birlikte tatile gidelim dedi hani yıldönümü için değil ama ben böyle birşey istemediğimden tatilde olmayacak. he benimde çocuğum olur aradan 2-3 yıl geçer o zaman bakarız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…