Eylül dostluğumuza burada devam (:

kutlarız kutlarızz hemde şehirdışında başbaşa kutlarız :KK1: şimdiden diyorum herkesin içinde eşimle başbaşa kutlayacağız bize hediye falan alırsanız bi sonraki hafta verirsiniz diye :KK53: benim eltim çalışıyorda yeni girdi işe anca o zaman izin alırmış eylül ekim gibi birlikte tatile gidelim dedi hani yıldönümü için değil ama ben böyle birşey istemediğimden tatilde olmayacak. he benimde çocuğum olur aradan 2-3 yıl geçer o zaman bakarız.

Ayen öyle canımmm :KK34:.... Bu hayalleri kimse bozamasın canım ben de çok istiyorum güzel bi evlikik yıldönümü... Ne d.günü ne anneler günü ne sevgililer günü ne yılbaşı ne herhangi bi Allah'ın günü :KK37: rahatla başbaşa kalamadığımız için özellikle yıldönümümüzü çok istiyorum güzel geçsin :KK16:... Biraz da bize ama dimi :KK34:

aydasuuu hayırlı olsun canım.. :emir_bebek::nazar: Anlatsana nasıl öğrendin ne zaman öğrendin. çok güzel çok tatlı bi haber oldu buu :KK16:

geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkürler kızlar. uyuyup dinlenmek istiyorum ama idari izin hakkımı yani öğleden sonra kaçamaklarını filan kayınvalidemler geldiğinde kullanırım diye saklıyorum. dayanmayaçalışıyorum ağrıya napiim.

buancım eşimin kafası çok karışık. güzel biş bulursak orda gideriz ama bidaha konunun hakkında konuşmadık annemlerle filanda konuşmadık. napıcanı kendide bilmiyo. kızlar yine aklınızda olsun sizin.

landflovesim insan kavrulur o sıcakta yaa bizde buraya sıcak diyoruz oo siz klimasız yapamazsınız bu yaz.

Ahsenim yaramaz bebiş biraz büyüyünce sana çıkışmaya filan kalkarsa ben senin için neler çektim yataktan başımı kaldıramadım diye kızarsın artık ona :KK16: işallah bian önce geçsin artık bu bulantıların tatlım yaa valla üzülüyorum senin için.

pingum inş.en kısa zamanda istediği gibi iş bulur hayatım...hsbc ye tekrar girme şansı yok mu benim de kuzenim orda çalışıo telefon bankacılığında
eğer denk gelirse güzel bi iş mutlaka hbr veririm aklımda benimde

Ayen öyle canımmm :KK34:.... Bu hayalleri kimse bozamasın canım ben de çok istiyorum güzel bi evlikik yıldönümü... Ne d.günü ne anneler günü ne sevgililer günü ne yılbaşı ne herhangi bi Allah'ın günü :KK37: rahatla başbaşa kalamadığımız için özellikle yıldönümümüzü çok istiyorum güzel geçsin :KK16:... Biraz da bize ama dimi :KK34:

o zaman şimdiden plan yap şekerim, ve o gün kesinlikle başbaşa olmanız gerektiğini eşine hissettir:KK34:

hayırlı uğurlu olsun canım çokk sevindimmm:nazar:

Allah razı olsun canım :KK19:

aaa hayırdır tatlım:KK52:

Hayır ınsallah melıscım :KK1:

Aydasu tam bi şok haber oldu canımm... Olley çok sevindim senin adına tebrik ederimmmm canımmmmm.:21:... Ne zaman ve nasıl öğrendin? Hayırlısıyla sağlıkla gelsin bebişşşş.... :nazar::emir_bebek:

Cok tesekkur ederım uurboceegı, Rabbım tum ısteyenlere versın ınsallah...

aydasuuu hayırlı olsun canım.. :emir_bebek::nazar: Anlatsana nasıl öğrendin ne zaman öğrendin. çok güzel çok tatlı bi haber oldu buu :KK16:

geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkürler kızlar. uyuyup dinlenmek istiyorum ama idari izin hakkımı yani öğleden sonra kaçamaklarını filan kayınvalidemler geldiğinde kullanırım diye saklıyorum. dayanmayaçalışıyorum ağrıya napiim.

buancım eşimin kafası çok karışık. güzel biş bulursak orda gideriz ama bidaha konunun hakkında konuşmadık annemlerle filanda konuşmadık. napıcanı kendide bilmiyo. kızlar yine aklınızda olsun sizin.

landflovesim insan kavrulur o sıcakta yaa bizde buraya sıcak diyoruz oo siz klimasız yapamazsınız bu yaz.

Ahsenim yaramaz bebiş biraz büyüyünce sana çıkışmaya filan kalkarsa ben senin için neler çektim yataktan başımı kaldıramadım diye kızarsın artık ona :KK16: işallah bian önce geçsin artık bu bulantıların tatlım yaa valla üzülüyorum senin için.

hem de 6 hafta hangi ara....
çok hızlısın bebeğimmmm...
tebrik ederim....ne zaman öğrendin canım...

Pingum Cok saol canım arkadasım...
Hanzade Allah razı olsun canım...

Son adet tarıhım 9 mayıstı ama ayın 7 sınde doktora gıttım ultrasona gırdım kan verdım degerım 0 dı. Doktorum sıfırlanmıs hersey yolunda dedı, Kımyasal gebelık gecırdıgın ıcın bu ay adetın gecıkecek 10 gun kadar olabılır takma kafana dedı... Kı zaten ben de polıkıstık over oldugu ıcın 35-40 gunde bır olurum hos evlendıkten sonra goremedım daha. Once hap kullandım sonra gecen aykı olay derken. Neyse sofısım yazmıstı ya buraya aksam test yapacam dıye dedım olmaz ya hadı ben de yapayım dedım 13 hazıran da evde test yaptım sılık de olsa ıkıncı cızgı cıktı baska marka aldım derken gun gectıkce ıkıncı cızgının rengı koyulasmaya basladı. Cuma gunu doktora gıttım ama gozukmedım sadece kan testı yaptırdım 95 cıktı ıkı gun sonra 2 ye katlanması lazım ya gecmedı bana vakıt bugun sabah tekrar ama devlet hastanesınde kan verdım, ve sonucum 328 cıktı :nazar: pcom oldugu ıcın gec dollenme oldugunu dusunuyorum, Insallah bundan sonrası da hayırlı ılerler. 2 gun sonra tekrar kan verıcem haftaya da doktoruma gıdıcem, bu defa acelecı davranmıycam...

Kızlar bu arada bugun yasadıklarımı paylasmak ıstıyorum sızınle...
Hanı hepımızde bır on yargı var ya devlet hastanesıne karsı bugun bır kez daha bu dusuncemde yanılmadıgımı gordum...
Dedıgım gıbı sabah gıttım kayıt yaptırcam, kayıttan sordu kadın ne vardı dıye, gebelık ıcın kan testı yaptırcam dedım o anda telefonu caldı actı konusuyor bekletıyor bızı de, neyse kapattı aklında kalmadı tabı bı daha sordu soledım ve ekledım beta hcg testı ıstıyorum dıye, neyse yaptı kaydı, gıttık esımle kan verdım, 11,30 da gelın alın dedı. Butun gece zaten heyecandan uyuyamadım bır de cok agrım vardı, esım de gececıydı tek basıma sabaha kadar oturdum, eve gelınce de esım garıbım yattı, zaten hastane 2 ev otede ben gıder alırım sonucu dedım. Gelınce de heyecandan uyku tutmadı bekledım 11 bucuga kadar gıttım hastaneye sonucumu almaya, ama gormelısınız o an olucem heyecandan... Kadın elıme tutusturdu kagıdı bır baktım kan grubu testı :KK53: dedım bu ne, e dedı kan gurubunuzu ogrenmek ıcın gelmıssınız. Cıldırdım resmen dedım sız benımle alay mı edıyorsunuz ben gebelık testı yaptırmaya geldım, kagıdı aldıgım gıbı kayıt yapan kadının yanına gıttım ama elim ayağım boşaldı. Demedıgımı bırakmadım, madem anlamıyorsun bı daha sor yıllardır bıldıgım kan grubu ıcın mı bekledım saatlerce, yasadıgım stres de cabası dedım... Ustelık bugun mutlaka ogrenmem lazımdı yarın yaptırsam olmaz 2 gun de bır takıbı yapılıyor cunku. Dedım duzelt yaptıgın hatayı. Kostura kostura gıttı bırılerıyle konustu, oraya telefon bılmem ne derken geldı, hemen sızden yenıden kan alınacak 20 dakıka ıcınde acıl sonucunuz verılecek dıye :KK53: ben sok cunku delık desık oldum zaten kac gundur, bı de devlette o nasıl kan almadır oyle nasıl kan aktı anlatamam. Ya sabır cektım gıttım labarotuara, kan tutuyor benı adam tam kanımı alıcak karsımda da mınık bı bebegın kanı alınıyor cocuk kıpırdayınca ıgne fırladı ustu bası heryerı kan oldu cogugun onu goresıye ben bı fenalastım Allahım dunya donuyor resmen. Kendıme geldıkten sonra verebıldım kanı, tabı yıne heryerım kan revan...
Ben anlamıyorum bu ısı gercekten ozelde de kan verıyorum bı gram kanım dısarı akmıyor da acımıyor da, bunlar resmen saplıyorlar ıgneyı...

Cok yazdım kusuruma bakmayın ama o kadar kotu oldum kı hala toparlanamadım...
Elbette ıyıler de vardır ama artık buyuk cogunlugu genellemeye gırıyor, devlete kapağı atan bızı ınsandan saymıyor, odumuz kopuyor ters bıse solerız de ısımız yarım kalır dıye. Paranı bastırıp ozele gıdıp ınsan gıbı muamele goruyorsun ondan sonra. Adalet mı bu. Parası olmayan garıp ne yapsın...

aydasucum işallah hep hayırlı haberler alırsın canım ço ksevindim gerçekten.

hanzade tatlım hsbc geri dönmek için bikaç kişiyi aradı bakalım haber bekliyoruz. İşallah hakkımızda hayyırlısı olur yüzümüz güler artık

Allah razı olsun canım :KK19:

Hayır ınsallah melıscım :KK1:

Cok tesekkur ederım uurboceegı, Rabbım tum ısteyenlere versın ınsallah...

Pingum Cok saol canım arkadasım...
Hanzade Allah razı olsun canım...

Son adet tarıhım 9 mayıstı ama ayın 7 sınde doktora gıttım ultrasona gırdım kan verdım degerım 0 dı. Doktorum sıfırlanmıs hersey yolunda dedı, Kımyasal gebelık gecırdıgın ıcın bu ay adetın gecıkecek 10 gun kadar olabılır takma kafana dedı... Kı zaten ben de polıkıstık over oldugu ıcın 35-40 gunde bır olurum hos evlendıkten sonra goremedım daha. Once hap kullandım sonra gecen aykı olay derken. Neyse sofısım yazmıstı ya buraya aksam test yapacam dıye dedım olmaz ya hadı ben de yapayım dedım 13 hazıran da evde test yaptım sılık de olsa ıkıncı cızgı cıktı baska marka aldım derken gun gectıkce ıkıncı cızgının rengı koyulasmaya basladı. Cuma gunu doktora gıttım ama gozukmedım sadece kan testı yaptırdım 95 cıktı ıkı gun sonra 2 ye katlanması lazım ya gecmedı bana vakıt bugun sabah tekrar ama devlet hastanesınde kan verdım, ve sonucum 328 cıktı :nazar: pcom oldugu ıcın gec dollenme oldugunu dusunuyorum, Insallah bundan sonrası da hayırlı ılerler. 2 gun sonra tekrar kan verıcem haftaya da doktoruma gıdıcem, bu defa acelecı davranmıycam...

Aydasu hayırlı olsun canım sayfaları okurken takvimi fark ettim sonra bi aşağı bi yukarı yaptım tam yüzümde güümseme olmuştu o arada seninde yazını okudum :)tebrikler

Yazımın altındakı takvımı goruyor musunuz ? :emir_bebek: :emir_bebek:

:KK53: :KK53: :KK53:

öğle arası çıktım dışarı, sıcaktan kendimden geçtim.. Miskin miskin okuyorum son 2 syf. şaşırdım yanlış mı okuyorum diye.. Canım benim çok sevindim senin adına, Allah gönlüne göre versin inşallah :KK54:

aydasucum işallah hep hayırlı haberler alırsın canım ço ksevindim gerçekten.

hanzade tatlım hsbc geri dönmek için bikaç kişiyi aradı bakalım haber bekliyoruz. İşallah hakkımızda hayyırlısı olur yüzümüz güler artık

İnsallah canım benım ınsallah...
Aslında kalp atıslarını duyana kadar sabrebılseydım ama dayanamadım :KK70: ıns kucagımıza almayı da nasıp eder rabbım...

Bu arada sureklı dualarımdasınız canım, oyle guzel olcak kı hersey ıste benım melegım kısmetını de getırdı dıyeceksın ınsallah...

Aydasu hayırlı olsun canım sayfaları okurken takvimi fark ettim sonra bi aşağı bi yukarı yaptım tam yüzümde güümseme olmuştu o arada seninde yazını okudum :)tebrikler

Allah razı olsun canım benım, Rabbım tamamına erdırmeyı de nasıp etsın ınsallah...
Dualarınızı esırmeyın kızlar...

:KK53: :KK53: :KK53:

öğle arası çıktım dışarı, sıcaktan kendimden geçtim.. Miskin miskin okuyorum son 2 syf. şaşırdım yanlış mı okuyorum diye.. Canım benim çok sevindim senin adına, Allah gönlüne göre versin inşallah :KK54:

:KK3:
Böyle sasırtırız bız :emir_bebek:
Dıyom ya zor sabrettım bugune kadar sıze solememek ıcın :KK1:
Allah razı olsun canım, tum ısteyenlere versın RAbbım...

İnsallah canım benım ınsallah...
Aslında kalp atıslarını duyana kadar sabrebılseydım ama dayanamadım :KK70: ıns kucagımıza almayı da nasıp eder rabbım...

Bu arada sureklı dualarımdasınız canım, oyle guzel olcak kı hersey ıste benım melegım kısmetını de getırdı dıyeceksın ınsallah...

Allah razı olsun canım benım, Rabbım tamamına erdırmeyı de nasıp etsın ınsallah...
Dualarınızı esırmeyın kızlar...

Allah yardımcın olsun canım bide ben sana bişi sormak istiyorum sen izmirlisin bilirsin bende bi doktor ediniyim istiyorum ama tanıdık kimse yok senin burada varmıydı kadın doğum doktorun

Allah yardımcın olsun canım bide ben sana bişi sormak istiyorum sen izmirlisin bilirsin bende bi doktor ediniyim istiyorum ama tanıdık kimse yok senin burada varmıydı kadın doğum doktorun

Var canım ızmırde bır doktor, cok tatlı seker gıbı bır kadındır, bak onu tavsıye ederım sana...
Nerde oturuyorsunuz bılmıyorum ama bu dedıgım doktor sırınyer natonun orda, doruk tıp merkezınde aysel hanım. Elma sekerı gıbı bır kadın, eger sana yakınsa tavsıye ederım canım

aha aydasu nun bebişide şubat doğumlu olucak bizim eylül gelinleri arka arkaya valla ne güzel sıraladı:KK1:
diğer hanımlar hani sizde ne durumlar?:KK55:
benim bu ayda boş geçtik sanırsam umudum yok, şu andada dün iyi bi boğaz rüzgarı yedim belim ağrıyor kendimce acaba diyorum ama yok biliyorum tırtız :KK1:

Var canım ızmırde bır doktor, cok tatlı seker gıbı bır kadındır, bak onu tavsıye ederım sana...
Nerde oturuyorsunuz bılmıyorum ama bu dedıgım doktor sırınyer natonun orda, doruk tıp merkezınde aysel hanım. Elma sekerı gıbı bır kadın, eger sana yakınsa tavsıye ederım canım

ay çok sevindim bana da çok yakın buca da oturuyorum bende çok teşekkür ederim valla aranıp duruodum buralarda...

X