Eylül dostluğumuza burada devam (:

pingucum geçmiş olsun, sen şimcik ağrı kesicide içemezsin.. Nane kokusu ağrıyı keser diye duymuştum, bebeğe zarar vermez,bi sor dene istersen..

Yaw iznimden kullanmadan, şöyle 2 güncük bende evde olsamda seni gibi keyif yapsam

Yaw iznimden kullanmadan, şöyle 2 güncük bende evde olsamda seni gibi keyif yapsam

çok geçmiş olsun tatlım umarım hemen geçer baş ağrın hiç çekilicek birşey değil, senin böyle birkaç günlük dinlenmeye ihtiyacın var gibi birkaç günlük rapor fln alma şansın yokmu hiç dinlensen evinde:26:

Maşallah diyorum, bu enerjiden bende istiyorum

ama öyle deme yaz tatilin de yaparsın cnm üzülüyorum bak,bende bazen diyorumki keşke çalışsaydım düzenim olurdu
ama insan neye alışırsada öyle gidiyor, şimdi öyle diyorsun bu sefer öyle dursaydın evinde aa çalışsayım ben deriz, insanlık hali yapıcak birşey yok

pingucuğum, baş ağrısı bu dönemlerde normalmiş
ama çözümü çok basit, ben de ocak annelerinden okudum az önce
bol bol su içmek fyda sağlıyor bir de yapabiliyorsan başına soğuk su şişesi falan daya
uzun süren bir ağrı değil endşe etme

canım ya sağol
Allah size yaşatmasın bu sıkıntıyı
beni bunalıma sokacak neredeyse ama sabrediyorum ne yapayım
hamdolsun ki baş dönmesi ataklarım geçti
onların geçmesiyle mide bulantılarım hafifledi zaten bayagı
ama ne olduysa şu son 3-4 günde oldu
yine başladı bulantılar anlamıyorum

siyahdeniz kolay gelsin canım, ne iyi yapmışsın, bende bütün halılarımı kaldırmayı düşünüyorum hava 50 derece zaten, sanki halılardan ateş çıkıyor gibi geliyor bana. ama sıcaktan kahvaltı bile yapmadım rimiş vaziyette kaldım koltukta

maşallah ay nazar degmesin
bu saate kadar mı yaptın hepsini?

50 derece mi
Allah kolaylık versin bebişkom
bol bol sıvı tüket ki tansiyonun düşmesin

ahsencim mide bulantıların artık biter umarım

pingum ilaç kullanamıyosun ama hamişler sadece minoset içebiliyolar galiba çok gerekirse

landfloves kocanla aran hemencik düzelir inş.belki sen duyusal bi dönemindesin ondan çok ilgi bekliyor olabilirsin canım sen de onun sana davrandığı gibi davran istersen ama tabi ahsenin dediği gibi kocanın huyunu en iyi sen biliyosun ona göre devranmakta fayda var ters tepmesin

siyahdeniz pek bi hamarat gördüm seni maşallah bana da uğra bi ara kız çok işim var daha

Siyahdeniz bu ne hamaratlık,maşallah yani.

Penguencim,sen kendine hiç dikkat etmiyorsun ya.Gene evi temizlemişsin,yormussun kendini.Tansiyonunu falan ölçtürseydin canım.

Ocways,canım sende biraz daha dişini.1 Aya kadar inşallah bişeytin kalmıcak.

Penguencim,naptınız şimdi?Kesin istanbula gitme kararı aldınız mı?

Hamiş anneler bu sıcaklarda kendinize dikkat edin biz bile kaldıramıyoruz bu saıkcları allah yardımcınız olsun valla.pingu bende nane yağının ağrılara olumlu etkisi var diye okumuştum dene istersen bu sıcakta bende çalışmak istemiyorum evimde uzanıp yatmak istiyorum
bugün de bizim 8.ayımız bitti 9.ayımıza girdik yıldönümümüz yaklaşıyoooo :))))))))

Son düzenleme:

Aslında genel düşününce çalışmaktan mennunumda arada öyle bikaç gün esiyor.. Cuma akşamı mutfakla, banyoyu hallettim, c.teside süpürüp, toz aldım.. Öğleden sonrada şile gittik annemlerin yanına ama deniz çok yordu, Dün akşamda 11 i geçiyordu geldik, bir makina çamaşır yıkayıp onu astım, birazda ütü yaptım, saat 1e geliyordu yattım haftaya yorgun başlayınca huysuz oluyorum Bu akşam evdeyim yemeğim bile yok bi sürüde işim var, cuma akşamınada kadar her akşam gitmemiz gereken yerler var, düşündükçe yoruluyorum

evet hava 40 derece ama neme göre hissedilen sıcaklık 48-50 derece arasındaymış. dünde çok sıcaktı, kendimizi deniz kenarına attık çok güzel geçti.

babalar günü içinde eşimle iki babayada akvaryumda balık planladık. akvaryumlarımızı aldık ama balık bulamadık, dün pazar olduğu için biçok yer kapalıydı 5-6 yere baktık kaç saat aradık ama bulamadık. bugün akşam çıkarız belki, hediyelerimizi veremedik çünkü.

ocwmays bulantılarının geçmesi için başka yol yok mu yine serum mu alacaksın? emedur diye bir bulantı hapı vardı, doktora bi sorsan hap falan yazsa olmazmıyış her seferinde hastaney gitmene gerek kalmasa yani

landfloverscimm sabah bende bu kadar iş yapma isteğim olduğunun farkında değildim hatta eşim kahvaltı istedi acayip sinir oldum bir an önce gitsede yatsam diye düşünürken dünyam yıkıldı n sonrada bi heves başladım bitti bilee. Pingucum geçmiş olsun baş ağrısı çok fena ya hastanede bi doktora danışıp hafif bir ağrı kesici alsan

sabah akşam kullandıgım bulantı hapım var zaten
canım bu öyle bişey ki hiçbişey fayda etmiyo, hiçbirşey geçirmiyo
serum da geçirmiyo ama en azından vücuduma direnç veriyor
çok bitkin düştüğümde serum alıyorum mecbur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…