- 12 Ağustos 2011
- 4.041
- 0
- Konu Sahibi landfloves
merhaba kızlarr.. Çok uykusuzum bugün ya. Dün uzun zamandır ilk defa 11:30a kadar uyudum. önce 8 de uyandım gözüme ışık girince uyuyamıyorum uyku gözlüğümde yok. bi bez koydum gözüme, karyola kıpırdatıkça birbirimizi uyutmıcaz dedim eşime ben salona gidiyorum. serdim çarşafı koltukta rahat rahat uyumuşum. Eşim uyandırmasa daha uyurdum. kahvaltıdan sonra temizliğe başladım. balkonumu camlarımı temizledim pırıl pırıl oldu içim rahatladı. Babalar günü iiçin pasta yaptım. banyomu temizledim,çarşafları değiştirdim pilim bitti. Akşam hamburger istedi canımız hamburger,pat. kızartması kola yedik sağlıksız bi menü ama arada canımız istiyo. akşama annemler,sayımlar geldi. balkonda okey oynadılar. pastaya 3 mum diktim 3 baba var diye. babalar gününüz kutlu olsun babalar dedim üflettim hepsine babacım çok sevindi o kadar işinin arasında bunudamı yaptın diyo. dün zaten bütün gün başım ağrıyodu ama akşam misaifrler varken ağrım dahaada arttı. hele gece uyuyamadım ağrıdan tam ensede bi çukur varya orası ağrı eşim masaj filan yaptı ama geçmedi şimdide uykusuzluktan ağrıyo öyle sersem gibiyim yani.
pingucum geçmiş olsun, sen şimcik ağrı kesicide içemezsin.. Nane kokusu ağrıyı keser diye duymuştum, bebeğe zarar vermez,bi sor dene istersen..