- 31 Ocak 2012
- 3.137
- 25
-
- Konu Sahibi landfloves
eşimle aramız limoni o yüzden canım çok sıkkın. benimle ilgilenmiyor eskisi gibi, ve bunu söyledim, söylememe rağmen ne alakası var dedi sadece...... niye böyle düşünüyosun noldu canım falan filan yok, gitti yattı hemen
eşimle aramız limoni o yüzden canım çok sıkkın. benimle ilgilenmiyor eskisi gibi, ve bunu söyledim, söylememe rağmen ne alakası var dedi sadece...... niye böyle düşünüyosun noldu canım falan filan yok, gitti yattı hemen
lanndfloves ben bu durumu neye bağlıyorum canım bilio musun biz kadınların regl zamanımız geldiğinde oluo ya öle bikaç günlük değişik bi ruh hali sinir küpü gibi falan onların da oluo galiba öle ondandır bikaç gün sonra düzelir merak etme cnm
tatlım benim
zaman zaman oluyor bu tarz haller. Biz de bazen ilgisiz kalabiliyoruz mesela.
ama düzelmezse ve sıradan hale gelmeye başlarsa o zaman tedbir alınır tabi ki
bana ilgisiz davrandığını farkettiğimde ben de ilgisiz oluyorum, kısa kısa cevaplar veriyorum yanında pek durmuyorum. O zaman farkediyo kendini düzeltiyo
ama her erkek aynı değil, kimisi için bu ters tepebilir. Eşini en iyi sen tanıyosun, ama sanki konuştugunuzda pek bir işe yaramıyo gibi
hareketlerinin, yaşantısnın kısıtlanmasından hoşnut olmuyor senin eşin, bu yüzden de sen onu eleştirdiğinde bunu "müdahale" olarak algılıyor
yani bana öyle geldi senin şimdiye kadar anlattıklarından
sen başka yöntemler geliştirmelisin
ohoooo seninki senin ilgisizliğinden anlıyormuş hemen, ben ne diyorum, hareketlerimden anlamasını bırak yüzüne söylüyorum onu bile anlamıyor benim öküz. ben anlatıyorum ben dinliyorum, beyfendinin umrunda değil. ama ocwmays yani hakkaten çok iyi anlamışsın bazı huylarını, ama bende hayatına müdahale edecek şekilde davranmıyorum zaten.
günaydın
öğğğ benim midem çok kötü bugün yine
hadi ya geçmiş olsun canım.Yat dinlen.Ne yaramaz bi bebişin var,annesini şimdiden üzüyor.
günaydın
günaydın
Geçmiş olsun canım, umarım biran önce düzelirsin..
Minnoş büyüyo annesi, Takvimine baktım şimcik, o kadar küçük şey nasıl gelişmeler gösteriyor
hadi ya geçmiş olsun canım.Yat dinlen.Ne yaramaz bi bebişin var,annesini şimdiden üzüyor.
Bende bugün bi hamaratlık varkiii, halılarımı kaldırdım yerleri süpürdüm sildim toz aldım banyomu temizledim balkonumu yıkadım çamaşırlarımda yıkanıyor onlarıda astımmı tamamdır. Dün sabah annem anneannem ve babamı kahvaltıya çağırdık çok güzel geçti süper bi masa hazırladım ama resmini çekemedim. Görürlerse çok dalga geçerlerdineyse bidahaki sefere çaktırmadan çekerim. Akşamada zeytinyağlı biber dolması yapayım diyorum hiç yapmadım kendi başıma umarım beceririrm mlsvt bende senin gibiyim yaw aklım çıkıyor kotayı aşıcam diye eşim pek kontrol etmez ama ben durmadan bakıyorum
inş. canım ya
evet büyüyor, beni tüketiyor işte büyürken
yatamıyorum ki artık
yatınca daha beter midem ağzıma çıkıyor sanki
öğleden sonra hastahaneye gitcez, serum almam lazım yoksa düzelmez, tanıdım artık vücudumu