- 12 Ağustos 2011
- 4.041
- 0
-
- Konu Sahibi landfloves
- #1.881
kayınvalideme gitmedim çünkü kaynım plan yapmış bizi pikniğe götürdü sahile gece 2 de döndük keyifliydi ama yorucuydu kaynanamlar eltimin annesi, diğer eltim (3 elti yani) sonrada 3 kişi daha katıldı mangal keyfi yaptık
kayınvalideme gitmedim çünkü kaynım plan yapmış bizi pikniğe götürdü sahile gece 2 de döndük keyifliydi ama yorucuydu kaynanamlar eltimin annesi, diğer eltim (3 elti yani) sonrada 3 kişi daha katıldı mangal keyfi yaptık
ohhh sahil keyfi süper olmuş ama dediğin gibi yorucudur tabi ya. Hani dizilerde mesela çocuklar duymasında sabh kalkıp keyifli kahvaltı yapıolar kahvelerini içiyolar sonra hiç saati düşünmeden canları isteyince işe gidiyolar ya keşke öyle olsaydık dimi
vafi canım çok geçmiş olsun ikisine de kötü şeyler atlatmışlar allah beterinden saklasın.Günaydın kızlar...
Çok keyifsizim, eşimin kuzenin eşi kimyasal gebelik yaşamış, çok istiyordu, çok üzüldüm ona..
Bu haberi aldım 5 dk sonra arkadaşım aradı, asansör düşmüş belinde kırık varmış 2 cm aşağıda kalsa felç kalacakmış, yürüyemiyormuş şimdi, fizyoterapist gelecekmiş..
vafi canım çok geçmiş olsun ikisine de kötü şeyler atlatmışlar allah beterinden saklasın.
Günaydın kızlar...
Çok keyifsizim, eşimin kuzenin eşi kimyasal gebelik yaşamış, çok istiyordu, çok üzüldüm ona..
Bu haberi aldım 5 dk sonra arkadaşım aradı, asansör düşmüş belinde kırık varmış 2 cm aşağıda kalsa felç kalacakmış, yürüyemiyormuş şimdi, fizyoterapist gelecekmiş..
oyy ikisinede çok geçmiş olsun canım ya. Allah şifa versin. Kuzenede tez zamanda Aydasum da olduğu gibi bi bebiş versin Allah işallah
Selam kızlar, şaşıracaksınız ama ben işe başladım. Önemli bir gazetenin reklam ajansında işe başladım. Cumartesi - pazar yok. Ortam çok keyifli. Umarım böyle gider. Detaylarını anlatırım bir ara. Görüşmek üzere
Günaydın kızlar...
oyy ikisinede çok geçmiş olsun canım ya. Allah şifa versin. Kuzenede tez zamanda Aydasum da olduğu gibi bi bebiş versin Allah işallah
ohhh sahil keyfi süper olmuş ama dediğin gibi yorucudur tabi ya. Hani dizilerde mesela çocuklar duymasında sabh kalkıp keyifli kahvaltı yapıolar kahvelerini içiyolar sonra hiç saati düşünmeden canları isteyince işe gidiyolar ya keşke öyle olsaydık dimi
Selam kızlar, şaşıracaksınız ama ben işe başladım. Önemli bir gazetenin reklam ajansında işe başladım. Cumartesi - pazar yok. Ortam çok keyifli. Umarım böyle gider. Detaylarını anlatırım bir ara. Görüşmek üzere
Gunaydın kızlar...
Vafıcım cok gecmıs olsun canım, Allah sıfa versın arkadasına, verılmıs sadakası varmıs...
Kımyasal gebelık gerıcen kuzen ıcın cok uzuldum...
Cok uzucu bır durum cunku, o an yasanılalar...
Var sanıyorsun, hatta bılıyorsunuz ben butun belırtılerı hatta erkenden yasamaya basladım, yemeklerden tıksınme, bulantı, bas donmesı... Umutla gıdıyorsun ve kese yok...
Adet gununu beklıyorsun endıseyle...
Ve kayıp gıdıyor daha tutunamadan
Insan hıc bılmese daha kolay atlatır bılıyormusun aaa adetım gecıkmıs dersın...
İşte ınsan o kadar sevınıyor kı herkese haber verıyor hamıle oldugunu emınım onunda ılktır...
Ben o kadar pısman olmustum kı soyledıgıme, yurtdısından akrabalara kadar herkes once arayıp tebrık ettı sonra gecmıs olsun dılekleri...
Kımse bılmeseydı esımle bırlıkte atlatabılırdım ama boyle daha zor oldu o da tecrubesızlıgımıze denk geldı ıste...
Ama kayınvaldem daha doktor kımyasal demeden once demıstı. Kızım keske 3 ay dolana kadar kımseye demeseydınız dıye, dedım anne oglunu zaptedemedım kı sulaleyı aradı dıye... Ne kadar haklıymıs keske dınleseydık...
Bu gebelıgımden sızın dısınızda kımsenın haberı yok bılıyormusunuz, henuz kımse bılmıyor ve esımle karar aldık 3 ay dolana kadar soylememe konusunda... Kı bı de sımdı ıkız olma durumu da var bırı gıttıyse bı de onu anlatamıcam kımseye ...
Yalnız sunu soyleyebılırım gercekten dusugun bı ayagı ıcerdeymıs oyle dıyorlardı bana hep tesellı olarak, hı hı dıyıp gecıyordum ıcımden...
Kolay mı oyle dıye...
Kesınlıkle ınanmıyordum hemen hamıle kalacagıma...
Ahsen o kadar soyledı hep tesellı sandım...
Adetım gecıkınce yasadıgım korkuyu anlatamam hıh dedım yıne kımyasal gebelık
Kımyasal da olsa vucut kendını gebe kalmaya hazırlıyormus bu yuzden burdakı bır topıkte de okudum ertesı ay hamıle kalmıstı hemen hemen herkes...
Benım hemen cocuk takıntım yoktu mesela, aman ılacı bırakayım da belkı seneye kadar anca olur dıyordum ama boyle bır tecrube yasayınca cocuk ıstıyormusum meger demıstım...
Rabbım tez zamanda hayırlı bır evlat versın ınsallah canım...
İnsallah canım benım...
Hakkat ya benım de hep dıkkatımı ceker ozellıkle de o dızı
Keyfe keder
Bı de sey dıkkatımı ceker anam o ne kadar cesıt oylebı de kıtlıktan cıkmıs gıbı tabakları dolduruyorlar bı kahvaltı da bı kılo domates doğruyorlar yıyen yok, ben dızı ızlerken bıle manyak bı tıpım, heh gordun mu zıyan olcak kadar domates, yemege kullan barı kadın modundayım
Daphne masallah canım hayırlı ugurlu olsun ısın...
Bu ne hız geldınız mı manısaya kacırmısım ben orasını...
daphnecim süper yanına elman lazım mı çaycı falan gelelim yaaa
kızlar ben bayramda 1 hafta izin aldımmmm eşimin iznin de de problem çıkmazsa inş.akçaya gidicez
şimdi izmirde oturanlara sorum geliyo balıkesirden izmire nasıl gidiliyo kaç saat sürüyo yakın mı eğer çok sürmüyosa ve çok maliyetli eğilse izmire görümceme geçelim diyoruz 2 gün de orda kalırız
Yok canım manisaya gelmedik. İstanbulda iş buldum. Bilmiyorum ne olacak. Burada işlerim güzel giderse geri çekecek tayin dilekçesini. Bakalım zaman gösterecek bunu. Bu arada boş kalmamış oldum. Hem de hafta sonu çalışmamam çok önemliydi. Kısmet işte. Vaficiğim çok geçmiş olsun. Yeni gördüm canım. Bu arada burada işler yoğun değil. Yani insanlar sohbet ede ede çalışıyorlar.