Eylül dostluğumuza burada devam (:

Yazın uykusuzluğa çok zor dayanılıyor dimi? Kışında uykusuz kalıyordum, ama şimdi ki gibi etkilemiyordu..

ohhh sahil keyfi süper olmuş ama dediğin gibi yorucudur tabi ya. Hani dizilerde mesela çocuklar duymasında sabh kalkıp keyifli kahvaltı yapıolar kahvelerini içiyolar sonra hiç saati düşünmeden canları isteyince işe gidiyolar ya keşke öyle olsaydık dimi

evet evet bende öyle bir iş istiyorum..

günaydın bayanlar,
bu yaz gününde nezle oldum ya burnum tıkalı boğazım ve başım ağrıyo :2:

vafi canım çok geçmiş olsun ikisine de kötü şeyler atlatmışlar allah beterinden saklasın.

ohhh akşam akşam çok güzel bi keyif olmuş sizin için tatlım yorgunlukta olmuş ama bgn yatıp dinlenirsen geçer

vafi canım çok geçmiş olsun ikisine de kötü şeyler atlatmışlar allah beterinden saklasın.

Sağol canım, eşimin kuzenini arayamıyorum ne söylüycem, hatırlatıp daha çok üzmemek için..

Öğleden sonrası için arkadaşıma gideceğim izin alırsam, yarın akşam izne çıkıyorum, gitmeden görmek istiyorum..

oyy ikisinede çok geçmiş olsun canım ya. Allah şifa versin. Kuzenede tez zamanda Aydasum da olduğu gibi bi bebiş versin Allah işallah

oyy ikisinede çok geçmiş olsun canım ya. Allah şifa versin. Kuzenede tez zamanda Aydasum da olduğu gibi bi bebiş versin Allah işallah

Sağol canım, benimde aklıma bu geldi inşallah kısa sürede bebişine kavuşur...

Dün eşimde bende bu haberden çok keyifsizdik,onları düşünemiyorum, Allah tez zamanda sağlıkla sıhhatle bebişlerini versin onlara..

vaficim çok geçmiş olsun ikisine de ......

pingum yaa evet ben de hep düşünüyorum ne rahatlar di mi

vaficim çok geçmiş olsun ikisine de ......

pingum yaa evet ben de hep düşünüyorum ne rahatlar di mi

Selam kızlar, şaşıracaksınız ama ben işe başladım. Önemli bir gazetenin reklam ajansında işe başladım. Cumartesi - pazar yok. Ortam çok keyifli. Umarım böyle gider. Detaylarını anlatırım bir ara. Görüşmek üzere

Hayırlı olsun canım, c.tesi çalışmamanda süper olmuş..

Gunaydın kızlar...

Vafıcım cok gecmıs olsun canım, Allah sıfa versın arkadasına, verılmıs sadakası varmıs...

Kımyasal gebelık gerıcen kuzen ıcın cok uzuldum...
Cok uzucu bır durum cunku, o an yasanılalar...
Var sanıyorsun, hatta bılıyorsunuz ben butun belırtılerı hatta erkenden yasamaya basladım, yemeklerden tıksınme, bulantı, bas donmesı... Umutla gıdıyorsun ve kese yok...
Adet gununu beklıyorsun endıseyle...
Ve kayıp gıdıyor daha tutunamadan
Insan hıc bılmese daha kolay atlatır bılıyormusun aaa adetım gecıkmıs dersın...
İşte ınsan o kadar sevınıyor kı herkese haber verıyor hamıle oldugunu emınım onunda ılktır...
Ben o kadar pısman olmustum kı soyledıgıme, yurtdısından akrabalara kadar herkes once arayıp tebrık ettı sonra gecmıs olsun dılekleri...
Kımse bılmeseydı esımle bırlıkte atlatabılırdım ama boyle daha zor oldu o da tecrubesızlıgımıze denk geldı ıste...
Ama kayınvaldem daha doktor kımyasal demeden once demıstı. Kızım keske 3 ay dolana kadar kımseye demeseydınız dıye, dedım anne oglunu zaptedemedım kı sulaleyı aradı dıye... Ne kadar haklıymıs keske dınleseydık...

Bu gebelıgımden sızın dısınızda kımsenın haberı yok bılıyormusunuz, henuz kımse bılmıyor ve esımle karar aldık 3 ay dolana kadar soylememe konusunda... Kı bı de sımdı ıkız olma durumu da var bırı gıttıyse bı de onu anlatamıcam kımseye ...

Yalnız sunu soyleyebılırım gercekten dusugun bı ayagı ıcerdeymıs oyle dıyorlardı bana hep tesellı olarak, hı hı dıyıp gecıyordum ıcımden...
Kolay mı oyle dıye...
Kesınlıkle ınanmıyordum hemen hamıle kalacagıma...
Ahsen o kadar soyledı hep tesellı sandım...
Adetım gecıkınce yasadıgım korkuyu anlatamam hıh dedım yıne kımyasal gebelık
Kımyasal da olsa vucut kendını gebe kalmaya hazırlıyormus bu yuzden burdakı bır topıkte de okudum ertesı ay hamıle kalmıstı hemen hemen herkes...
Benım hemen cocuk takıntım yoktu mesela, aman ılacı bırakayım da belkı seneye kadar anca olur dıyordum ama boyle bır tecrube yasayınca cocuk ıstıyormusum meger demıstım...
Rabbım tez zamanda hayırlı bır evlat versın ınsallah canım...

İnsallah canım benım...

Hakkat ya benım de hep dıkkatımı ceker ozellıkle de o dızı
Keyfe keder
Bı de sey dıkkatımı ceker anam o ne kadar cesıt oyle bı de kıtlıktan cıkmıs gıbı tabakları dolduruyorlar bı kahvaltı da bı kılo domates doğruyorlar yıyen yok, ben dızı ızlerken bıle manyak bı tıpım, heh gordun mu zıyan olcak kadar domates, yemege kullan barı kadın modundayım

Daphne masallah canım hayırlı ugurlu olsun ısın...
Bu ne hız geldınız mı manısaya kacırmısım ben orasını...

Yalnız ben daha uyanalı bes dakka oluyor ceneme dıkkatınızı cekmek ısterım
Sabah gıderken kocam tembıhledı ben gelene kadar gunluk 10 000 kelımenı doldur aksam canıma okuyorsun dıye
Ondan cenem dustu

Sabahları mıdem bulanmıyor sukur ama aksam 4 ten sonra agzıma lokma almak ıstemıyorum cok zorlanıyorum, dun aksam esımle kavga kıyamet zorla bı tabak makarna yedım tam bı saat surdu.
Bulantım baslamadan gıdeyım bı kahvaltı yapayım hemen

Ay hanzadem sana yazmayı unuttum...
Canım ne guzel bır aksam gecırmıssınız, yorucu bıle olsa keyıflı gecmıstır gırgır samata...

Bız de aksam esımle arka arkaya 3 bolum yabancı bı dızımız var onu ızledık, cok sardı bu dızı benı, nefes bıle almıyom nerdeyse

Sağol canım ..

Bir bebeği olmasını o kadar çok istiyordu ki, sesinin o heycanını duyduktan sonra arayıp geçmiş olsun bile diyemiyorum, olayı hatırlatmamak için, Allahım onada senin gibi tez zamanda aratmadan bebişini verir inşallah..

Son düzenleme:

Daphne masallah canım hayırlı ugurlu olsun ısın...
Bu ne hız geldınız mı manısaya kacırmısım ben orasını...

Yok canım manisaya gelmedik. İstanbulda iş buldum. Bilmiyorum ne olacak. Burada işlerim güzel giderse geri çekecek tayin dilekçesini. Bakalım zaman gösterecek bunu. Bu arada boş kalmamış oldum. Hem de hafta sonu çalışmamam çok önemliydi. Kısmet işte. Vaficiğim çok geçmiş olsun. Yeni gördüm canım. Bu arada burada işler yoğun değil. Yani insanlar sohbet ede ede çalışıyorlar.

daphnecim süper yanına elman lazım mı çaycı falan gelelim yaaa

kızlar ben bayramda 1 hafta izin aldımmmm eşimin iznin de de problem çıkmazsa inş.akçaya gidicez
şimdi izmirde oturanlara sorum geliyo balıkesirden izmire nasıl gidiliyo kaç saat sürüyo yakın mı eğer çok sürmüyosa ve çok maliyetli eğilse izmire görümceme geçelim diyoruz 2 gün de orda kalırız

Ah balım keşke olsa :))) Buradaki çalışanlarla sohbet ediyorumda hepsi çok memnun ve uzun yıllardır çalışan personel var. Bir pazarlamada eski çalışan sayısı az. Gönlüme göre bir iş buldum sanırım. Diğer tarafta çok koşturuyordum. Bir sürü sorumluluğum vardı. Burası tatil gibi geldi.

sağol canım,iş ortamının iyi olması çok önemli vaktimizin çoğunu burda geçiriyoruz, huzursuzluk insanı her şekilde çok yoruyor.. umarım herşey istediğin gibi gelişir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…