Eylül dostluğumuza burada devam (:

Sofrayı getirir götürür benimki. Mutfaktaysam yapılcak bişey var mı diye gelir. Yardımk eder Allah razı olsun yine. seninkide daha da fena heralde

ooo daha ne sende haksızlık etme kocana şimdi bak adamcağız nasılda yardım ediyor sana benimki sırf inat işte, hayatım yardım et derim çocuk gibi ama oyunlarla böyle aaa aşkım şunu bnu yapmış ben zaten yemek içindeyim nolur dokunma bana der

kızlar oturuyorum böyle ben hemen yemeklerimi yapıyım geliyim yoksa kalkamıcam

Son düzenleme:
yok hakkını yemiyim kocacıımın canım. Bazen öğle yemeğine ewe giderim ewdeyse kahvaltı hazırlar. Doğum günümde pasta yapmış bana Pazar günü süpürgeyide yaptı.

inatlaşmak bunların ruhunda var ama bende inat konusunda ondan geri kalmıyorum ikimizde karadenizli olunca kırılıyo ister istemez inadı:)

oyyy biz böyle devam edersek ağlak hamileler kulubü kuracaz

kızlar yemeklerimi yapıp geldim ama hiç muhabbet olmamış

akşama yemeklerim,
taze fasülye, bulgur pilavı, yoğurt

bilg. başında uyuyorum ya, utanmasam koyucam masaya kafamı, akşam olsa da evime gitsem

kocam geldi yanıma az önce gitti. Akşama domates soslu spagetti, nuget ve patates kızartması yapıciim. Sonrada film izlemeyi düşünüyoruz işallah.

bende mısırlı soğuk ayran çorbası ve karnıyarık yaptım bi de pilav yaparım. şimdi dinleniyorum yoruldummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…