- 18 Ağustos 2011
- 3.181
- 303
-
- Konu Sahibi landfloves
- #1.841
Sofrayı getirir götürür benimki. Mutfaktaysam yapılcak bişey var mı diye gelir. Yardımk eder Allah razı olsun yine. seninkide daha da fena heralde
inatlaşmak bunların ruhunda var ama bende inat konusunda ondan geri kalmıyorum ikimizde karadenizli olunca kırılıyo ister istemez inadı:)benimki canı isterse yapar zorlamayla hiiçbişey yapmıyo. Hatta karadeniz inadımıdır nedir yapacağı varsada yapmazanca çamaşırlarını kirli sepetinin ÜSTÜNE atmayı öğrendi bazen içinede atıyo. Napim artık ona söylemek uğraşmak dağınıklık yüzünden tartışmak beni daha çok yoruyo valla.
İnsan duygulanıyor ıste be kuzum...
Anne baba olmak cıdden cok baska bırseymıs, uzakta olunca ınsan daha da bır ıyı anlıyor degerlerını kıymetlerını...
Benım kardesım cok yemek secer, agzıne gore bırsey yoksa ac acına tutar o orucu. Canım babam sırf kursagından ıkı lokma gıtsın dıye sevdıgı ıcın sahur vaktınden cok once kalkar ozellıkle sevdıgı sımıt taaaa 3-5 kılometre uzakta olmasına sıraya gırerdı kardesım ıcın... Bız daha yenı yenı uyanırken babam coktan gelmıs olurdu elınde kardesımın sevdıgı sımıtlerle...
Anne babalık boyle bırsey sanırım...
Of fena oldum ben ya
kızlar yemeklerimi yapıp geldim ama hiç muhabbet olmamış
akşama yemeklerim,
taze fasülye, bulgur pilavı, yoğurt
sen hızlısın şekerim
eee nabalım benim kocacımın gelme saatleri birbirini tutmuyor hemen yapıp bitrmem lazım
bilg. başında uyuyorum ya, utanmasam koyucam masaya kafamı, akşam olsa da evime gitsem
bilg. başında uyuyorum ya, utanmasam koyucam masaya kafamı, akşam olsa da evime gitsem
az kaldı canım bak 6 da çıkıyorsan 2 saat 15 dk kalmış azcık daha sabır
NERELERdesiniz uleyyynn
bende mısırlı soğuk ayran çorbası ve karnıyarık yaptım bi de pilav yaparım. şimdi dinleniyorum yoruldummm