Eylül dostluğumuza burada devam (:

günaydın herkesee

geçmişler olsun ikisinede. kimyasal gebelik geçiren kuzeninin eşine Rabbim tez zamanda bi bebek verir inş.
şu asansör düşme olayı benim hafızamdadır sürekli. ne zaman asansöre binsem o korkuyla binerim. apatrmandakinede mecbur kalmadıkça binmem. onuda Allah korumuş...

günaydın bayanlar,
bu yaz gününde nezle oldum ya burnum tıkalı boğazım ve başım ağrıyo :2:
geçmiş olsun canım. sıcaklardan çok bunalıp farkında olmadan üşütüyoruz. ben gece yatarken ter içinde uyanıyorum sabaha karşıda üşüyorum

hayırlı olsun yeni işin canım.

Sağol sofişim, sen nasılsın bugün?

Daphnecim çook sevindim senin adına. Oh ne güzel gönlüne göre bi iş bulman. Memnun kalırsan işinden istanbulda kalırsınız demekki istanbul hayırlı sizin için ki tam gidiceniz zamnda iş buldun. Hanzadenin dediği gibi elemana ihtiyaç varmı orda ?

Aydasucum ewet ya binbir çeşit yiyecek koyuyolar sofraya hele aşk-ı memnuda aman yarabbi hepsi kuş kadar yiiyo zaten
Çocuklar duymasında o emineyi anlamıyorum bide. kadın sabahın köründe geliyo akşam yemeğini filan orda yiyip gidiyo ewine. Bunun ewinde çoluğu çocuğu kocası ne yiyolar acaba

Ay kıyamam size ya :) Dizilerin bazıları hep yemek masasında geçiyor o dizilerin zaten karnın toksa bile açıktırıyorlar zorla :)

daphne hayırlısı olsun inş. hep böyle devam eder..
sofişim çok saol sıcakta hiç çekilmiyo,ama beni klima böyle aptı bütüngün klimalı ortamdayım sıcağı hissetmiyorum akşam çıkışta birden sıcak ortama girince vücudun dengesi bozuldu.

evet ya şu kilma çok berbat bişey, ne onunla ne onsuz olmuyor

Haftaya dahada sıcaklar geliyor Allah yardımcımız olsun..

Sağol sofişim, sen nasılsın bugün?

saol canım benim bugün daha da iyiyim. galiba artık bulantılarım geçiyor

pingum; çocuklar duymasının masaları için özel bi yemek şirketiyle anlaşmışlar ve sürekli ordan geliyormuş yemekler bide tüm o yemekler yeniliyormuş e bende olsam bende yerim onca çeşit yemeği. ama hiç düşünmüyolar ekran karşısında kimlerin izlediğini... güvya her bölümünde bi toplumsal mesaj veriyorlar..

Anladım canım cok sevındım senın adına, hadı bakalım hakkınızda hayırlısı o zaman tayın ısı ıcın...

O bızım de dıkkatımızı cekıyor, e kadın da haklı evde beygır muhendısı var napsın gıdıp de

Aman sofısım bugun daha ıyıymıs masallah

ne zaman doğum günü ve ne almayı düşünüyosun canım karar verdin mi?

22 temmuz canım
23 temmuz da yıl donumumuz 11. yıla gırecegız ınsallah

Ya esım delı edıyor benı bu konularda...
Hıc bıse ıstemıyor adam ya ne almak ıstesem ıhtıyac olarak bakıyor, kesın hedıyesını gorunce ama askım ne gerek vardı benım vardı kı dıcek ben de yapıscam gırtlagına
Spor ayakkabı almayı dusunuyorum baska da bıse gelmıyor aslında aklıma

Selammm geçmişi okudum geldim...

Vaficim arkadaşına geçmiş olsun... Allah acil şifalar versin... Kuzenin eşine de tez zamanda bebek versin inşallah ...

Daphnecim yeni işin hayırlı olsun...

kızlar merhaba,

dün yazamadım bir türlü ofise 16:00 da geldim dışarıda bir organizasyona gittim aklım hala gittiğim o yalıda kaldı

regli geciktirici içiyorum 2 gündür ama hala sanki her an regli olacakmışım gibi ağrım var çok tedirginim .

dışarısı çok sıcak yemeğe bile cıkmadım bu yüzden

bende yarın tatile gidiyorum 3 günlük çoookkk mutluyum o yüzden

maşşallah canım hem yıl dönümü hemde doğum gününü aynı anda çıkarmak güzel oluyor bizimde 3 gün var ikisinin arasında keşke aynı gün olaydı diyorum
erkekler öyle hediyelere ihtiyaç gözüyle bakıyorlar... spor ayakkabı iyi fikir bencede. fazla ayakkabı göz çıkarmaz ne de olsa

Evet canım bence de oyle denk gelmesı hos oldu...
Aslında aklımda bısey daha var ama bakalım yapsam mı dıye dusunuyorum...
Bı tane de tsort alayım bebegımız adına yazı yazıp vereyım dıyorum hos oılur gıbı geldı ama bakalım

hayırlı günlerrr
ayy bugün kafamı kaldıramadım. Ablam soğuk buzlu ayran getirdi içirdi zorla, içimi tuhaf yaptı ama iyi geldi sanırım
bu arada dün akşam baş ağrısndan öldüüümm
kafamda buzlu bezelyelerle dolaşıyom
eşim aradı, buz torbası almış Allah razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…