- 15 Kasım 2007
- 2.258
- 4
- 39
-
- Konu Sahibi landfloves
- #1.921
aa ewt bebişle ilgili bi hediyede yaptırabilirsinn. bak bunuda yaptır bence
Evet canım bence de oyle denk gelmesı hos oldu...
Aslında aklımda bısey daha var ama bakalım yapsam mı dıye dusunuyorum...
Bı tane de tsort alayım bebegımız adına yazı yazıp vereyım dıyorum hos oılur gıbı geldı ama bakalım
mm bu haftalarda baş ağrısı olabiliyormuş
farkında mısınız gebelikle ilgili hiçbir olumsuzluğu kaçırma vücudum
yine de hamdolsun daha beter halde değilim
Senin bebiş çok yaramaz tatlım. Daha şimdiden başladı yaramazlıklara :)
yaa bebişkom yaramaz değil teyzesi, onun ne suçu var ama
ultrasonda bize yaptığı şaklabanlıkları bi görseenn
yeter ki o sağlıkla doğsun ben katanırım herşeye
bu arada yeni işin hayırlı olsun okudum biraz önce
Heyyy nerelerdesiniz kızlar yaaa
ben burdayımmm
akşama tatlı bişeyler yapıyım diyorumdaa ne yapsam acebaa:44:
Etimek tatlısı yapabilirsin yada sütlaç. Benimde canım sütlaç istiyo ewde olsaydım bugün yapcaktım ama annemdeyim yarın yaparım artık.
etimek tatlısını hiç sevmem ama bak sütlaç yapabilirim hemde iyi olur. ilk defa yapıcam inş becerebilirim. saol tatlım
ben geldim kızlaaar, hemde halılarımı yıkayıp, ne hamaratım
şu anda evde değilim aklımda kalan daphnecim yeni işin hayırlı olsun, reklam ajansları her zaman keyiflidir, benim iş alanımdı özlemedim desem yalan olur sırf ortamları, muhbbetleri içinher an dahihane bir fikir çıkabilir özellikle grafik bölümü vardr sanırım dikkat et pek normal insan bulunmaz ahhh ahh aklıma geldide özlemişim
Bende dünden biraz z.yağlı dolma var tavuk göğsüm vardı bi parça onu da çıkardım ama ne yapayım onla bilemedim
Şehriyeli tavuk yap. Yanınada salata yaparsın olduda bitti işte :)
o nasıl oluyo ki hiç yapmadım
Sağol canım bende esasen reklamcılık bölümü mezunuyum. Grafik bölümünde de çalışmışlığım var. İşimi gerçekten çok seviyordum ama kısmet işte daha sonra organizasyon firmasında çalışmaya başladım. Büyük zaman kaybı oldu benim için. Grafik bölümü diğer katta ama yan odamızda pazarlamacılar var çok hoş muhabbetleri var.