- 15 Kasım 2007
- 2.258
- 4
- 39
- Konu Sahibi landfloves
- #1.901
günaydın herkesee
geçmişler olsun ikisinede. kimyasal gebelik geçiren kuzeninin eşine Rabbim tez zamanda bi bebek verir inş.
şu asansör düşme olayı benim hafızamdadır sürekli. ne zaman asansöre binsem o korkuyla binerim. apatrmandakinede mecbur kalmadıkça binmem. onuda Allah korumuş...
hayırlı olsun yeni işin canım.
Günaydın kızlar...
Çok keyifsizim, eşimin kuzenin eşi kimyasal gebelik yaşamış, çok istiyordu, çok üzüldüm ona..
Bu haberi aldım 5 dk sonra arkadaşım aradı, asansör düşmüş belinde kırık varmış 2 cm aşağıda kalsa felç kalacakmış, yürüyemiyormuş şimdi, fizyoterapist gelecekmiş..
geçmişler olsun ikisinede. kimyasal gebelik geçiren kuzeninin eşine Rabbim tez zamanda bi bebek verir inş.
şu asansör düşme olayı benim hafızamdadır sürekli. ne zaman asansöre binsem o korkuyla binerim. apatrmandakinede mecbur kalmadıkça binmem. onuda Allah korumuş...
geçmiş olsun canım. sıcaklardan çok bunalıp farkında olmadan üşütüyoruz. ben gece yatarken ter içinde uyanıyorum sabaha karşıda üşüyorumgünaydın bayanlar,
bu yaz gününde nezle oldum ya burnum tıkalı boğazım ve başım ağrıyo :2:
Selam kızlar, şaşıracaksınız ama ben işe başladım. Önemli bir gazetenin reklam ajansında işe başladım. Cumartesi - pazar yok. Ortam çok keyifli. Umarım böyle gider. Detaylarını anlatırım bir ara. Görüşmek üzere
hayırlı olsun yeni işin canım.