Eylül dostluğumuza burada devam (:

bende mısırlı soğuk ayran çorbası ve karnıyarık yaptım bi de pilav yaparım. şimdi dinleniyorum yoruldummm

afiyet olsun canım, ben çok severim mısır çorbasını ben kışta olsa soğuk yerim, 2 kere yaptım evlendikten sonra ama eşim sıcak ve yoğurtsuz sevdi..

ohh canım maşallah mutfağa girmişsin ne güzel. Mısırlı soğuk ayran çorbası nasıl bişey oluyoki ??

evet bugün iyiyim bizim oralarda mısırı kuruturlar yarma derler o haline.onu haşladım suda sonra yoğurtla ayran yaptım içene kattım nane de serptim dolaptan çıkartıp soğuk soğuk içicez. böyle bi çorba canım gerçek adı nedir bilmiyorum:44:

10 dk sonra çıkıcam. gidince bi 20 dk uzanırım sonra işlerime koyulurum. Oturmaktan karnım acıyo işyerinde ya göbek büyüdkçe zorlaşcak işim.

bizde yarma mısıra yarım avuç fasulye atılıp kaynatılır pişmesine yakın biraz tereyağı atılır, yoğurt yerken ilave edilir..

afiyet olsun canım, ben çok severim mısır çorbasını ben kışta olsa soğuk yerim, 2 kere yaptım evlendikten sonra ama eşim sıcak ve yoğurtsuz sevdi..

bende bu aralar sadece yoğurt yiyebiliyorum ya ondan aklıma geldi yapıyım dedim.yoğurtsuzu nasıl oluyor?

bizde yarma mısıra yarım avuç fasulye atılıp kaynatılır pişmesine yakın biraz tereyağı atılır, yoğurt yerken ilave edilir..

ikinizin tarfite değişikmiş ya ben hiç böle değişik çorbalar bilmem

10 dk sonra çıkıcam. gidince bi 20 dk uzanırım sonra işlerime koyulurum. Oturmaktan karnım acıyo işyerinde ya göbek büyüdkçe zorlaşcak işim.

çok yorma kendini canım, şuan dinlenmiş olman daha önemli.. Eşinle iş bölümü yapsanıza, senin evle uğraştığın akşamlar yemeği o yapsın..

işleri yola koyup geldim
dünden domates çorbam var bide z.yağlı biber dolması yapıp hazırlaıdm bugüne uğraşmıcam
mısır çorbasını çok duydum ama hiç içmedim :44:

çok yorma kendini canım, şuan dinlenmiş olman daha önemli.. Eşinle iş bölümü yapsanıza, senin evle uğraştığın akşamlar yemeği o yapsın..

yorucak yemekler yapmıyorum zaten canm. Annemdede çok yiyoruz. bu hafta hiç yemek yapmadım mesela. Bide eşime kahvaltılık koysam yemem demez sağolsun. makarna kızartma basit yemek

bende bu aralar sadece yoğurt yiyebiliyorum ya ondan aklıma geldi yapıyım dedim.yoğurtsuzu nasıl oluyor?

ben mısırın her halini seviyorum, yoğurtsuz da farklı bir tat oluyor ama yoğurtlu daha güzel bence..

Senin yoğurtlu yemen daha iyi canım, seni daha bi tok tutar..

ben hiç fasülyeyle denemedim. tereyağı felanda koymamıştım üzerine hafif zeytinyağı gezdiriyorum. ama denicem senin yaptığın gibide.

işleri yola koyup geldim
dünden domates çorbam var bide z.yağlı biber dolması yapıp hazırlaıdm bugüne uğraşmıcam
mısır çorbasını çok duydum ama hiç içmedim :44:
bende domates çorbasını çok severim ama eşim pek sevmez zorla içer o yüzden evlendiğimizden beri hasret kaldım tam yaz çorbası canım at dolaba dursun serinlemek için çok iyi geliyor. ben yazın sıcak çorba çok içemiyorum bu iyi oluyor

bende çok severim hatta annem bebekken tek içtiğim çorbaymış hala devam eder kendisine sevgim eşimde seviyo geçen hafta ilkkez yapmıştım çok beğendik dün bidaha yaptım

Günaydıınn..
HAnzadecim hayırdır neden yorgun uykusuzsun?? Kayınvalidene gidicektiniz dün geç mi geldiniz ?

Günaydıınn..
HAnzadecim hayırdır neden yorgun uykusuzsun?? Kayınvalidene gidicektiniz dün geç mi geldiniz ?

kayınvalideme gitmedim çünkü kaynım plan yapmış bizi pikniğe götürdü sahile gece 2 de döndük keyifliydi ama yorucuydu kaynanamlar eltimin annesi, diğer eltim (3 elti yani) sonrada 3 kişi daha katıldı mangal keyfi yaptık

Günaydın kızlar...

Çok keyifsizim, eşimin kuzenin eşi kimyasal gebelik yaşamış, çok istiyordu, çok üzüldüm ona..

Bu haberi aldım 5 dk sonra arkadaşım aradı, asansör düşmüş belinde kırık varmış 2 cm aşağıda kalsa felç kalacakmış, yürüyemiyormuş şimdi, fizyoterapist gelecekmiş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…