- 23 Temmuz 2010
- 4.107
- 2
- 37
-
- Konu Sahibi landfloves
- #1.801
hayırdır inşallah canım ya. beyaz iyidir sınıfta ne işimiz varmış acabarüyalarda buluştuk desene
günaydın kızlar
kız öyle diyonda bi zamanlar bi lemlem vardı da kocası hiç üşenmeden 185 sayfayı okumuştu hatırlamıyon mu
OHH vaficim ne güzel bi gece geçirmişsiniz maşallah.
Hanzadecim kafamı dağıtmak iyi geldi. Ya bizden birinin nişanlısı bi üyelik alıp takip ediyodu sanki dimi?? Lemlemin nişanlısımıydı o ?
kızlar merhaba sizi telaşlandırmak istemezdim kusura bakmayın..ben çok yoğun çalışıyorum sizin sohbetlerininz çok hoşuma gittiği için arada katılmak istiyorum ama o kadar yoğunum ki okurken açık kalıyor bazen o yüzden sürekli adım gözüküyor..çok katılmak istiyorum sohbetlerininze ama çok yoğunum bide bankada çalıştığım için çokta hoş olmuo ekranda gözükmesi..o yüzden çoğu zaman okumakla kalıyorum tam yazayım derken birileri geliyor durum bu=))
günaydın canımmmmÖnce hemen bı gunaydın dıyım sonra da gecmısı okumaya gıdıyımmm
kızlar ya dua edin nolur bulantılarım geri gelmesin
bugün geçti yine ama çok korkuyorum
günaydın kızlarr
yine mide bulantısıyla uyandım... dünde aile hekimine gidip hamile olduğumu söyledim beni kayıt etti. birsürü bilgilendirme yaptılar doktorda eşimle beni yanına çağırıp tanıştı eşime bayağı tavsiyelerde bulunduçok hoşuma gitti çok ilgililer. 1 kilo vermişim
dün akşama doğruda eşimle yürüyüşe çıktık artık bi aksilik olmazsa her akşam yürüyüş yapmaya karar verdik. ordan avmye geçtik alışveriş yaptık. eve geldiğimizde saat 11 e geliyordu. sonrada eşimin iki gündür bana izlettirmek istediği kişisel gelişim semineri vardı onu izledik yatağımızda. biter bitmezde sızdık feci yorulmuşuz :)
Sofişim ya ben dün seni ve aydasuyu gördüm rüyamda..
Bir sınıfın içindeyiz masalar,duvar her yer bembeyaz,diğer kızları görmedim ama biz geç çıkmışız onlar önceden çıkmış o yüzden görmedim, rüyamda bile bunun farkındayım
Sohbet ediyoruz, aynen burda olduğu gibi, biryere gidecekmişiz kızlar bizi orda bekliyormuş..
Günaydın canlarım...
Dün akşam eşimle Ortaköye gittik yemeğimizi yedik, bayağı bir sohbet ettik,aynı evin içinde özlemişim yahu
Çıkınca Ortaköyü dolaştık sonuna yetiştik ama Mavi Işıklar (Öyle Bir Geçer Zaman Ki de Metenin şarkılarını söylediğini grup) onu dinledik...
Felekten bir gece çaldıkeve gelip yatmamız 2 oldu, uykumda olmasa iyiydi ama yine de çok enerjiğim
günaaaaaayyydııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnn.... tatilde erken kalkmaya alıştım şimdi uyuyamıyorum, ne güzel ne güzelllhepinizden önce gelmişim hemde
biliyorum buzluğa konulur ama ben buzlukta çok yer kaplamasın diye kavanoza düşünmüştüm. haftasonu konyadanda alırım bol bol onlarıda koyarsam fasulye ve domatese yer kalmaz bu seferde. aydasu bilir nasıl olduğunu, o gelsin okusunda cevap versin, kavanozlara neler nasıl koyulurmuş
sağol jelocum, dün pazara gidemedim yorgunluktan, yemeğimi yaptım sonra temizliğe devam ettim.
günaydın kızlarr
yine mide bulantısıyla uyandım... dünde aile hekimine gidip hamile olduğumu söyledim beni kayıt etti. birsürü bilgilendirme yaptılar doktorda eşimle beni yanına çağırıp tanıştı eşime bayağı tavsiyelerde bulunduçok hoşuma gitti çok ilgililer. 1 kilo vermişim
dün akşama doğruda eşimle yürüyüşe çıktık artık bi aksilik olmazsa her akşam yürüyüş yapmaya karar verdik. ordan avmye geçtik alışveriş yaptık. eve geldiğimizde saat 11 e geliyordu. sonrada eşimin iki gündür bana izlettirmek istediği kişisel gelişim semineri vardı onu izledik yatağımızda. biter bitmezde sızdık feci yorulmuşuz :)
Sofişim ya ben dün seni ve aydasuyu gördüm rüyamda..
Bir sınıfın içindeyiz masalar,duvar her yer bembeyaz,diğer kızları görmedim ama biz geç çıkmışız onlar önceden çıkmış o yüzden görmedim, rüyamda bile bunun farkındayım
Sohbet ediyoruz, aynen burda olduğu gibi, biryere gidecekmişiz kızlar bizi orda bekliyormuş..
Günaydın canlarım...
Dün akşam eşimle Ortaköye gittik yemeğimizi yedik, bayağı bir sohbet ettik,aynı evin içinde özlemişim yahu
Çıkınca Ortaköyü dolaştık sonuna yetiştik ama Mavi Işıklar (Öyle Bir Geçer Zaman Ki de Metenin şarkılarını söylediğini grup) onu dinledik...
Felekten bir gece çaldıkeve gelip yatmamız 2 oldu, uykumda olmasa iyiydi ama yine de çok enerjiğim
günaaaaaayyydııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnn.... tatilde erken kalkmaya alıştım şimdi uyuyamıyorum, ne güzel ne güzelllhepinizden önce gelmişim hemde
biliyorum buzluğa konulur ama ben buzlukta çok yer kaplamasın diye kavanoza düşünmüştüm. haftasonu konyadanda alırım bol bol onlarıda koyarsam fasulye ve domatese yer kalmaz bu seferde. aydasu bilir nasıl olduğunu, o gelsin okusunda cevap versin, kavanozlara neler nasıl koyulurmuş
sağol jelocum, dün pazara gidemedim yorgunluktan, yemeğimi yaptım sonra temizliğe devam ettim.
günaydın canımmmm
nasılsın bulantın ne durumda? ben yemek yapamıyorum hala kocamda gündüzcü aç kaldım
kızlar ya dua edin nolur bulantılarım geri gelmesin
bugün geçti yine ama çok korkuyorum
aydasucum ve ahsencim iyi olmanıza çok sevindim maşallah
benimde içim sıkılyor nedense durgunum baya, yarında tüm halılarımı yıkıcam kayınvelidemle onlarda aradan çıksın dedik.
Canım benım cok sağol. cok sukur bu gunumuze...
Sen neden durgunsun, sıcaklardan mı bunaldın?
Sımdıden kolay gelsın, hepsı mı kırlendı halılarının?
Kızlar ya ben tembelmıyım acep daha hıc halı yıkamadım ama kırlenmedı napayım kırlenmeden de yıkamak mı lazım kı
Mutfakta halı kullanmıyorum ben o konuda cok rahatım e salona gırmyoz hıc. Evımıze gelen gıden de yok ondan sanırım demı, pasaklı dıgılım yanı ben :26:
aydasucum ve ahsencim iyi olmanıza çok sevindim maşallah
benimde içim sıkılyor nedense durgunum baya, yarında tüm halılarımı yıkıcam kayınvelidemle onlarda aradan çıksın dedik.
aydasum; sabah bulandı ama şuanda iyi durumdayım birazdan mutfağa girmeyi planlıyorum ya bismillah diyip çünkü eşim garibim heder oldu kaç gündürne güzel peynir, zeytin felan yiyebiliyosun sen ben onlardan nefret ettim süt, peynir ve yumurta asla ağzıma koyamıyorum ye canım insan aç durdukça daha çok midesi bulanıyo kaç gündür bulantılarım azaldı galiba geçicek inş.. demek ilk aşerme deneyimini yaşadın darısı başımaaa nası bi duygu acaba:44: bu arada bende sende ki o kurutulmuş biberlerden yapmak istiyorum kırmızı bibermi almam gerek canım. domates biber konserveside yapıcam birsürü şey yapmam lazım. bende bi tek bezelye ve karalahana koydum buzluğa kayınvalidem memlektten gelirken verdi. erişte ısmarladım yapan bi tanıdık var ramazan gelmeden yollıcak bana, asma yaprağım var minik bi bidon başkada bişeyim yokk...
ah benimde temizlik yapmam lazımm. biri gelsede benim evimi temizlese artık birini tutacam gibi görünüyo ramazan girmeden temizlik şart