- 20 Nisan 2008
- 4.464
- 458
- Konu Sahibi landfloves
- #1.821
saol tatlım yıkalımda çıksın aradan hazır havalarda güzel.benim eşim sağolsun keyfinden ödün vermez,salonda oturttuduğu için açık renk birde tatlım kirlendi,hepsi kirlenmesede tüy döküyolar ev hep toz biraz onları atsın diye sudan geçircez.temizlensin de kaldırcam salona sokmucam, birde ara koridorlarım beyaz renk bizimki ayakkabılarını tam üstünde çıkartır hafif tozlandı bile.
ohh sen rahtsn tabi düzenli hatun kirlenmez öyle hiçbirşeycik olmaz yıkamana gerek yok bence
durgunluğuma gelirsek bilmiyorum tatlım kalktığımdan beri içim sıkılıyor keyifsizim
bu arada kızlar kvalidemler ramazanı samsunda geçirceklerdi vazgeçmişler burdalarmış, eşime demişki ben direk söylemiyim kız zorda kalmasın sadece bir fikir
ramazanda bizim eve gelin burda kalın hem karında zorlanmaz sahuru, iftarı kız alışık değil burda rahat rahat uyur kalkarsanız senin derdinde olmaz demiş
fikir güzel işime gelirde ne biliyim bilemedim arada tabikide evimize gelirizde bende eşime 1 hafta evde deneyelim sonra bakarız dedim oda tamam sana kalmış dedi bilemedim şimdi düşünüyorum iyice
Oy kız terlıkle vur kafasına beyaz halının ustune ayakkabı mı cıkarılırmıs
Cocuk olmadan once esım cocuk dıyorsun yanı, anladım canım, o zaman yıkanır tabı haklısın...
Benım cok duzenlı oldugumdan degıl de esım de cok dıkkatlıdır oyle konularda hatta benden cok daha tıtız, pimpiriklidir, ben gerılırım onun yanında o derece...
Balkonları yıkar tozlanınca... Her sabah ıse gıtmeden once butun odaları dolasır cop kagıt falan varsa toplar posete atar. pc sının tozunu alır. Sımdı bı de hamıle olunca doktor ıs yasak dedı, ogrendıgımızden berı o yapıyor ev ıslerını, sasırıp kalıyorum. Supurgeyı bı aldı elıne gecen gun hanı kapıların pervazları, supurgelıkler falan varya tee oralara kadar alıyor askım dur yeter dıyom bı baktım supurgeyı tavana tutuyo olum napıyon dıyom dur surda orumcek var sınırımı bozuyo kac gundur cekıl ayagımın altından dıyo bı de
Dusun halımı hangımızınkı ıyı bılemedım sımdı kız
Kayınvalden cok ınce dusunmus canım... Bence de sen oyle yap, bu ılk ramazanımız sonucta. Hep sıkılırsınız gıb gelıyor bana... Bızım hep hayalımızdı yıllarıdır beraber sahura uyanmak ama ben oruc tutamam bu halde ona uzuluyorum elbette sofralar hazırlıycam bı fark olmucak ama tutmak ısterdım beraber...
Ramazanlarda bekarken, arada bır dedemlerle sahur yapmayı cok severdım. Ya aksam caya gıderdık dedemler bırakmazdı ılla sahura kalın dıye ole kalırdık, ya da sıcacık yatagımızdan sahur vaktı kalkıp fırından sıcacık ekmekler sımıtler alıp calardık kapılarını, ıkı yalnız yaslı ınsan nasıl sevınır mutlu olurdu, ıkısı de saglık nedenı ıle oruc tutamadıkları halde... Ay ıcım bı tuhaf oldu
Arada bır gıtmek ıyı olur sanırım...