Eylül dostluğumuza burada devam (:

ANK 1986 sürekli okuyor ama yazmıyor acaba eşi olabilir mi?

Son düzenleme:
ben de her gördüğümde soruyorum ank1986 nie katılmıon die ama cvp yok
sanırım telden falan giriyo yazamıyo
olabilir mi sizce
eğer öyleyse ve bu msjımı okuyosan en azından beğen meraktan çatlıyorum yani
eftelya da bazen bakıyo ama hiç katılmıyo aramıza başka topicte bi kaç cvp yazmış ama aşk olsun

Günaydın bayanlarr..
Dün akşam annemin komşusuna gittim işten çıkınca. Eski bi komşumuz ikiz kızları var benden 2 yaş küçük çok iyi anlaşırız ailece. Orda pide filan yaptık yedik. Muhabbet sohbet güzeldi. Eve gelip duşumu aldım uyudum. Bugün dünden çok daha iyiyim dün başım kalkmıyodu yaa

Günaydın bayanlarr..
Dün akşam annemin komşusuna gittim işten çıkınca. Eski bi komşumuz ikiz kızları var benden 2 yaş küçük çok iyi anlaşırız ailece. Orda pide filan yaptık yedik. Muhabbet sohbet güzeldi. Eve gelip duşumu aldım uyudum. Bugün dünden çok daha iyiyim dün başım kalkmıyodu yaa

ohh ne güzel iyi olmana sevindim pingum...işte böyle keyfine bak düşünme herşeyi...herşey olacağına varır...

Günaydın kızlar,işe giderken gözlerimi zor açardım sabahları, şimdi evdeyim ya cin gibi ayaktayım :KK53:

Günaydın canlarım...

Dün akşam eşimle Ortaköye gittik yemeğimizi yedik, bayağı bir sohbet ettik,aynı evin içinde özlemişim yahu :21: :KK16:

Çıkınca Ortaköyü dolaştık sonuna yetiştik ama Mavi Işıklar (Öyle Bir Geçer Zaman Ki de Metenin şarkılarını söylediğini grup) onu dinledik...

Felekten bir gece çaldık :KK9: eve gelip yatmamız 2 oldu, uykumda olmasa iyiydi ama yine de çok enerjiğim :KK62:

dün kaynanamdaydık bugün de oraya gidicem çok ısrar etti eve gidip yatmak vardı aslında ama....

OHH vaficim ne güzel bi gece geçirmişsiniz maşallah.
Hanzadecim kafamı dağıtmak iyi geldi. Ya bizden birinin nişanlısı bi üyelik alıp takip ediyodu sanki dimi?? Lemlemin nişanlısımıydı o ?

Hanzadecim kafamı dağıtmak iyi geldi. Ya bizden birinin nişanlısı bi üyelik alıp takip ediyodu sanki dimi?? Lemlemin nişanlısımıydı o ?

evet canım üyelik almıştı hatta kendine yazışmıştı bizimle lemlem o yüzden bizi terketti ya..

evet canım ya arada farklı bişey yapıp kafayı dağıtmak iyi oluyor :21:

Takvimine baktım da bebişe isim bulmuşsun :KK9:

birileri bakıyor ama anladım biraz öncede geldi sizinki ANK1986

nys bizde dün akşam eşimle halamlardaydık
bizim ufaklığın(yani torununun) doğum günüydü pazar günü gidemiştik yine bi düğün işi çıkmıştı, bizde dün gittik özel kutladık doğum gününü hemde ikincisi geliyormuş kardeşi yolda bu haberide kutlamış olduk, teras keyfi yaptık ama inanılmaz sıcaktı.1 e geliyordu evdeydik gözlerim kapandı resmen dün erken kalkmıştım.
he birde en keyifli kısmı eski fotoğrafları çıkartıp bakmak oldu, kaybettiklerimizi hatırladık eskilerden konuştuk zaman ne kadr çabuk geçmiş:KK31:

kızlar merhaba sizi telaşlandırmak istemezdim kusura bakmayın..ben çok yoğun çalışıyorum sizin sohbetlerininz çok hoşuma gittiği için arada katılmak istiyorum ama o kadar yoğunum ki okurken açık kalıyor bazen o yüzden sürekli adım gözüküyor..çok katılmak istiyorum sohbetlerininze ama çok yoğunum bide bankada çalıştığım için çokta hoş olmuo ekranda gözükmesi..o yüzden çoğu zaman okumakla kalıyorum tam yazayım derken birileri geliyor durum bu=))

günaydın kızlarr
yine mide bulantısıyla uyandım... dünde aile hekimine gidip hamile olduğumu söyledim beni kayıt etti. birsürü bilgilendirme yaptılar doktorda eşimle beni yanına çağırıp tanıştı eşime bayağı tavsiyelerde bulundu:KK52: çok hoşuma gitti çok ilgililer. 1 kilo vermişim:KK52:
dün akşama doğruda eşimle yürüyüşe çıktık artık bi aksilik olmazsa her akşam yürüyüş yapmaya karar verdik. ordan avmye geçtik alışveriş yaptık. eve geldiğimizde saat 11 e geliyordu. sonrada eşimin iki gündür bana izlettirmek istediği kişisel gelişim semineri vardı onu izledik yatağımızda. biter bitmezde sızdık feci yorulmuşuz :)

Sofişim ya ben dün seni ve aydasuyu gördüm rüyamda..

Bir sınıfın içindeyiz masalar,duvar her yer bembeyaz,diğer kızları görmedim ama biz geç çıkmışız onlar önceden çıkmış o yüzden görmedim, rüyamda bile bunun farkındayım :KK9:

Sohbet ediyoruz, aynen burda olduğu gibi, biryere gidecekmişiz kızlar bizi orda bekliyormuş..

Sofişim ya ben dün seni ve aydasuyu gördüm rüyamda..

Bir sınıfın içindeyiz masalar,duvar her yer bembeyaz,diğer kızları görmedim ama biz geç çıkmışız onlar önceden çıkmış o yüzden görmedim, rüyamda bile bunun farkındayım :KK9:

Sohbet ediyoruz, aynen burda olduğu gibi, biryere gidecekmişiz kızlar bizi orda bekliyormuş..

hayırdır inşallah canım ya. beyaz iyidir sınıfta ne işimiz varmış acaba :KK9: rüyalarda buluştuk desene:KK52:

X