- 12 Ağustos 2011
- 4.041
- 0
-
- Konu Sahibi landfloves
- #1.761
ben anca kredi çekip o hesabı ödeyebilirim valla
o hesapla bi ordu doyrulu üzerine birde bonus sevap kazanırsın ya, vallahi dandiklik başka birşey değil.
harbi düşünmeden edemedim bunlar ne iş yapıyor diye, çok uçuk zenginlerde çoğu tespitim hepsi inanılmaz cimri olurlar bu aradan kaçmış sanırım.
o hesapla bi ordu doyrulu üzerine birde bonus sevap kazanırsın ya, vallahi dandiklik başka birşey değil.
harbi düşünmeden edemedim bunlar ne iş yapıyor diye, çok uçuk zenginlerde çoğu tespitim hepsi inanılmaz cimri olurlar bu aradan kaçmış sanırım.
150 kişilik düğün yemeğim de bile bu hesap gelmedi
evet ya, bende çok şahit oldum, para konusunda çok cimriler, bişey alırken kuruş hesabı yapıyorlar nerdeyse..
hemide nasılllllll....x bir adam diyim size hem futbolklbu, benzin istasyonları, sayısız araziler, mülk nakit vs vs ne ararsan ya ağaoğlu gibi diyim adamın bindiği araba üzerindeki kıyafet görülmez ya bize düğünde 100 lira takmıştı düşünün, yine iyi dedik
şanslıymıssınız ya cevahirin oralardaki italyan restoranına gitseydiniz bide
onlara bol bol davetiye gidiyordur canım, her gelen davetiyeye reşat altın takamaz ki