Eylül dostluğumuza burada devam (:

ben anca kredi çekip o hesabı ödeyebilirim valla

o hesapla bi ordu doyrulu üzerine birde bonus sevap kazanırsın ya, vallahi dandiklik başka birşey değil.
harbi düşünmeden edemedim bunlar ne iş yapıyor diye, çok uçuk zenginlerde çoğu tespitim hepsi inanılmaz cimri olurlar bu aradan kaçmış sanırım.

150 kişilik düğün yemeğim de bile bu hesap gelmedi

evet ya, bende çok şahit oldum, para konusunda çok cimriler, bişey alırken kuruş hesabı yapıyorlar nerdeyse..

evet ya, bende çok şahit oldum, para konusunda çok cimriler, bişey alırken kuruş hesabı yapıyorlar nerdeyse..

hemide nasılllllll.... x bir adam diyim size hem futbolklbu, benzin istasyonları, sayısız araziler, mülk nakit vs vs ne ararsan ya ağaoğlu gibi diyim adamın bindiği araba üzerindeki kıyafet görülmez ya bize düğünde 100 lira takmıştı düşünün, yine iyi dedik

onlara bol bol davetiye gidiyordur canım, her gelen davetiyeye reşat altın takamaz ki

Kızlar boşverin okadar pahalı restorantları ev yemeklerinin suyu mu çıktı yahu hoş sankim evde yemek var şaka bi yana akşam evde yicek yemek yok bi domates çorbası kaynatıp akşamı öyle geçirelim bari

Son düzenleme:
Ben bu akşam eşimi yemeğe çıkarıcam, tezini teslim etti, mezun oldu onu kutluycaz..

İnşallah erken çıkabilirim, eve gidip hazırlanmam için zamanım olur..

biz de de bşy yok kocam erken çıkacak ve uzun zamandır kayananama gitmiyorum oraya gitsek iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…