Eylül dostluğumuza burada devam (:

ben vodafone kullanıyorum 4 yıldır falan 55 tl lik hat sürekli her yeri arıyoruz çok gelmiyo 1-2 defa nete girdik ondan 70-80geldi o kadar ama beni kim arasa meşgul yapar ben ararım herkes alıştı artık hatta annemin komşuları filan (çok samimi olduğumuzdan)memleketlerini annelerini filan arayacakları zaman benden aratıyorum kont.gitmesin diye

tarife değişikliği yapmam gerekiyor sanırım tatlım, bu uymadı bana.

tuzlu kurabiye türü tarifiniz var mı aceba benmle paylaşır mısınız :)

her türlü yemek tarifim var da hiç tuzlu kurabiye türü şey yapmadım bugüne kadar zaten yapsam da yenmez eşim pek yemiyo öyle şeyler geçen gün misafire yaptığım tavukgöğsü bile hala bitmedi çok da beğenildi tadında problem yok ama çok yemiyoruz

tuzlu kurabiye türü tarifiniz var mı aceba benmle paylaşır mısınız :)

Vakitsizlikten oluyo genelde ya ben öyle düşünüyorum evde bi akşam yemeği yiyoruz 2 kişiyiz zaten geç geliyoruz ancak yemek yiyip yatıyoz öyle abur cubur yada tatlı yenmiyo bizde de.

Bugün sevgili eşimle evde sinema keyfi yapıcaz bir iki film seçmiş ışıkları kapatıp izliycez ne zamandır yapamadığımız birşeydi iyi gelicek ikimizede

Bizde buakşam arkadaşımın kardeşinin sünnet düğünü var oraya gidicez arabaya kıyafetlerimi ayakkabımı koydum dükkandan çıkıcaz hem uzak hemde vizim eve çok ters.evimi özledim aslında 1haftadır yokuzzz

1000den fazla foto çektik, faceye de yükleyecem birazını ama zamanım yok şimdi.

evin her yerini kapatıp gittik, bide gitmeden temizlemiştim ama eve gldiğimizde yerler toz içindeydi, sabahtan beri temizlik yapıyorum.

vişne almıştık gelirken afyon tarafından, onu komposto yapmak istiyorum, annemde fazla kavanoz vardı onlara yeni kapak alıp yaparım, annemdende öğrenmem lazım nasıl yapıldığını, kışlık kaldıracam çünkü.

domateslerin birazınıda kavanozlara yapmak istiyorum, buzluğum 3 katlı olmasına rağmen şimdiden çok az yer kaldı çünkü.. bol bol domates yapmak istiyorum.

Ev özlenmezmii Sünnet düğünü ne güzel birkaç saat durursunuz sonra kalkarsınız ama güzel geçer eminim

kolay gelsin canım bende sabahtan beri temizlik yapıyorum çamaşır suyu kokuttum her yeri mis oldu

Hoşgeldin fotoları bekliyoruz müsait olunca yüklersin,tatil dönüşü komple temizliğinide yaparsın,maşallah ne güzel komposto yapıcaksın eminim güzel olur,domatese bayılırım kışın çok lazım oluyor ne güzel kışlıklara başlıycaksın kolay gelsin

ayy ben bu çarşambada izmire gidiyorum, perşembe izmirden dönecem cuma arabayla konya ve akşehire gidecem, hafta sonuda konyada kalacam.
leyleği havada gördüm galiba

jelocum aslında kışlıklara tam olarak başlamadım, dolabımda taze yaprak ve bezelye ve bikaç poşet fasulye var sadece. fasulye ve domatesi yaz sonuna doğru düşnüyorum. vişneyide aldık çok ekşi çıkınca yiyemedik o yüzden komposto yapayım dedim, yarısını yeriz yarısınıda kaldırırm. daha almam lazım.

başka ne koyulurdu ki buzluğa? var mı aklınıza gelen ve zamanı bu sıralar olan bişeyler?

ayy yaz sonu turşuda yaparım beeeeeen

aslında pazarada gitmem lazım dolapta hiç sebze yok. sabah markete gittim bişeyler aldım ama sebze lazım. bugün pazar var ama yorgunum yaaaa, naapsam bilemedim.

yemeğimi yapayımda duruma göre bakacam.

hadi görüşürüz kızlar.

biz vişneyi buzluğa koyuyoruz kışında kaynatıp komposto yapıyoruz yani kavanozlara koymuyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…