- 18 Ekim 2009
- 1.678
- 13
-
- Konu Sahibi landfloves
- #1.661
ben vodafone kullanıyorum 4 yıldır falan 55 tl lik hat sürekli her yeri arıyoruz çok gelmiyo 1-2 defa nete girdik ondan 70-80geldi o kadar ama beni kim arasa meşgul yapar ben ararım herkes alıştı artık hatta annemin komşuları filan (çok samimi olduğumuzdan)memleketlerini annelerini filan arayacakları zaman benden aratıyorum kont.gitmesin diye
benimde bu ay düşmedi saolsun faturamda geldi öyle
54 lira vergi gelmiş
tuzlu kurabiye türü tarifiniz var mı aceba benmle paylaşır mısınız :)
her türlü yemek tarifim var da hiç tuzlu kurabiye türü şey yapmadım bugüne kadar zaten yapsam da yenmez eşim pek yemiyo öyle şeyler geçen gün misafire yaptığım tavukgöğsü bile hala bitmedi çok da beğenildi tadında problem yok ama çok yemiyoruz
Bugün sevgili eşimle evde sinema keyfi yapıcaz bir iki film seçmiş ışıkları kapatıp izliycez ne zamandır yapamadığımız birşeydi iyi gelicek ikimizede
Oh negüzel çok güzel bi keyif oluyor öyle :131:
Bizde buakşam arkadaşımın kardeşinin sünnet düğünü var oraya gidicez arabaya kıyafetlerimi ayakkabımı koydum dükkandan çıkıcaz hem uzak hemde vizim eve çok ters.evimi özledim aslında 1haftadır yokuzzz
1000den fazla foto çektik, faceye de yükleyecem birazını ama zamanım yok şimdi.
evin her yerini kapatıp gittik, bide gitmeden temizlemiştim ama eve gldiğimizde yerler toz içindeydi, sabahtan beri temizlik yapıyorum.
vişne almıştık gelirken afyon tarafından, onu komposto yapmak istiyorum, annemde fazla kavanoz vardı onlara yeni kapak alıp yaparım, annemdende öğrenmem lazım nasıl yapıldığını, kışlık kaldıracam çünkü.
domateslerin birazınıda kavanozlara yapmak istiyorum, buzluğum 3 katlı olmasına rağmen şimdiden çok az yer kaldı çünkü.. bol bol domates yapmak istiyorum.
1000den fazla foto çektik, faceye de yükleyecem birazını ama zamanım yok şimdi.
evin her yerini kapatıp gittik, bide gitmeden temizlemiştim ama eve gldiğimizde yerler toz içindeydi, sabahtan beri temizlik yapıyorum.
vişne almıştık gelirken afyon tarafından, onu komposto yapmak istiyorum, annemde fazla kavanoz vardı onlara yeni kapak alıp yaparım, annemdende öğrenmem lazım nasıl yapıldığını, kışlık kaldıracam çünkü.
domateslerin birazınıda kavanozlara yapmak istiyorum, buzluğum 3 katlı olmasına rağmen şimdiden çok az yer kaldı çünkü.. bol bol domates yapmak istiyorum.