Eylül dostluğumuza burada devam (:

bıraktığımda 100.sayfadaydık şimdi 164 olmuş maşallah. hepsini okumam çok zor, önemli gelişmeleri yazarmısınız?

minik bebişlerimiz nasıl?
yeni hamileler var mı?

pingu son sayfayı okudum, bide faceden görmüştüm doğum günün olduğunu. sağlıklı mutlu huzurlu uzun ömürlü yıllar dilerim, yeni yaşın kutlu olsun canım.

tatilimiz mükemmel geçti, eşime çok masraf yaptık diye kızmıştım istememiştim ama gittikten sonra iyikide gitmişiz dedim. herkese nasip olur inşallah. dolu dolu bir tatil geçirdik birsürü yer gördük değişik ülkeleri gezdik. iyikide gitmişiz gerçekten, hatta kara turuyla romaya tekrar gitmeyi düşünüyoruz ilerde.

Hoşgeldin. Tatilinin güzel geçmesine sevindim.

Kızlar merhaba
yeni bi hafta herkes için hayırlı geçer inş.
hafta sonumuz güzel geçti ayvalık,cunda,akçay,altınoluk,şeytan sofrası,asos,,behramkale gidebildiğimiz kadar gittik gezdik yorucu oldu aslında tam tatil diyemeyiz gezdik tozduk sadece
sizlerde iyisiniz okuduğum kadarıyla bebişli kızlar mutlu huzurlu maşllah bitek ocwmays bebişi yaramazlık yapıyo annesini rahat bırakmıyo pekk
inş.o da düzelicek..
pinguuuu doğum günün kutlu olsun seninde bebişin ve şinle nice nice senelere inşş..

nice yıllara canım

Hoşgeldin iyi çok şükür bebişimiz bakalım prensesmi prensmi 3 haftaya ancak bu yıl erkek yılıymışalışıcak elbetteki o sadece içten içten çok istemişti erkek olur diye bu aralar dışa vuruyor

Bende tahmin etmezdim erkek istiyceğini kız çocuklarını çok severdi yiğenine bitiyor mesela bizimde kızımız olsun derdi hamile kalınca değişti erkek diyor
Hayırlısı hakkımızda sende git bebişini görürsün sen iyisindir umarım nasıl hissediyorsun.

Çoook teşekkür ederim kızlar. Bu sene doğumgünü hediyem bebeğim İşallah hepinizin güzel temennileri kabul olur, huzurlu sağlıklı bi ömür ailemin ve hepimizin olur.

Landfloves canıım hoşgeldiin. Ohh iyiki gitmişsiniz eşin işini biliyo Fotolar isteriz biz şimdi. demekki o kadar çok beğendinki bidaha gitmek istiyosun süper.

Bende öğle arası KArdeşim ve eşimle Lc waikikiye gittim. babacım d.günü hediyesi hamile pantolonu alayım diye kredi kartını bırakmış. ucuza buldum 10 tl biri 15 tl diğeri 2 pantolon aldım. bitanesini 7 aylıkken filan anca giyerim.

Selam kızlar....

Pingucum doğum günün kutlu olsun... Yeni yaşında istediğin ne varsa hepsi gerçekleşsin

Landflovescum hoşgeldinnn.... Tatil fotolarını bekliyoruzzz

Ahsencim snipercım geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda geçer bulantılarınız...

Jelomm çok güldüm canım ya eşine bi umut beklesin bakalım çıkar mı pipi Hayırlısı olsun canım sağlıklı olsun da... Farkında değil ama kız olduğu daha iyi onun için aşık olacak babasına aşık ... Kız çocuk babam da babam der çok sevinmesi lazım... Hayırlı evlat olsunlar sağlıklı olsunlar...

Benim haftasonu da güzeldi ta ki dün akşama kadar bi iyi bi kötü alıştık zaten artık da yine laf karıştırmışlar ortaya akşam biraz tartıştık

pingucum nice senelere canım

tam okudum bişeyler yazacaktım, yine işim çıktı bugün yoğunumda biraz...

Hepinizi öpüyorum kızlar

yuhh yaa çok seviyolar insanları kazıklamayı. EN güzeli kontörlü ya ne kadar konuştuğunu kendin belirliyosun ben korkuyorum faturalı olmaya.

yuhh yaa çok seviyolar insanları kazıklamayı. EN güzeli kontörlü ya ne kadar konuştuğunu kendin belirliyosun ben korkuyorum faturalı olmaya.

bende avea kullanımıyorum ama 30 liradan fazla gelmedi hiç telefonda elimden düşmez hiç annemi eşimi sürekli ararım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…